Προς το περιεχόμενο

talk n write mls?

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω κειμενογραφο(να υπαγορευω στο μικροφωνο και να γραφει στο word).Στρεφομαι μαλλον στο talk'n write ths mls.Ειναι αξιοπιστο?Εχετε να μου κανετε καποια αλλη προταση(για ελληνικα εννοειται).Επειδη ο ογκος δουλειας ειναι μεγαλος ενδιαφερομαι να κανει οσο το δυνατον λιγοτερα λαθη.

Δημοσ.

απο την συγκεκριμένη εταιρεία μόνο παράπονα εχω !!

( systran 5 en - gr αχρησιμοποίητο εδω και ένα χρόνο γιατί κάθε φορά που κάνω format πρέπει να στείλω mail για να πάρω κωδικό server . τζαμπα τα 80 ευρώ που έδωσα και στην δικιά σου περίπτωση μιλάμε για τα διπλά χρήματα. το ποντάρεις ????)

Δημοσ.

μου κανες την καρδια περιβολι,Ειχα καποιες υποψιες αλλα τωρα εγιναν πραξη.Καμια αλλη ιδεα για αλλο κειμενογραφο ελληνικο?

Δημοσ.

ilektronikos logografos. molis proponitheis ligo, exei poli kala apotelesmata.

Πριν δέκα εφτά ολόκληρα χρόνια γενική νοτιοανατολικά της Ασίας ένα φασόλι! Δεν ήταν πολύ όμορφο φασόλι αλλά ήταν σοφό και τρομερά έξυπνο! Παρ όλο που το ύψος του δεν έφτανε πάνω από δύο πόντους ήταν τρομερά δυνατό και τον ελεύθερο χρόνο του σήκωνε πέτρες! Κάποτε λοιπόν αποφάσισε να φύγει από το σπίτι του και να πάει στη μεγάλη πόλη που ήταν δεκαεφτά χιλιόμετρα μακριά από κει που ζούσε! Στο δρόμου συνάντησε με φασολάδα! Το παρόν μήνυμα είναι γραμμένο με τον ηλεκτρονικό λογογράφο και δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία! Ο χρόνος που μου πήρε να το γράψω είναι περίπου ίσος με τον χρόνου που μιλάς!

ta lathoi ops blepeis einai elaxista, mias kai gia mikrofono xrisimopoiisa to akoustiko mou!!

Δημοσ.

Το κειμενο το εγραψες με το talk n write?Και ενταξυ με το κειμενο αυτο σε κατι πιο δυσκολο με ορους δουλευει?

• 10 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...