Προς το περιεχόμενο

Να ποιοι ψηφισανε τα τερατα στην Γιουροβιζιον !!

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε η σελίδα, αλλά ξαφνικά πετάχτηκαν 2-3 pop-up, χτύπησε κόκκινος συνεγερμός και το anti-virus συνέλλαβε ένα... games.exe που με τσαμπουκά χώθηκε στον σκληρό μου.

Τελικά τι ακριβώς ήθελες να μας δείξεις δεν είδα. Πάντως μας τρόμαξες και χωρίς τέρατα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο pc είναι παρθένο 2 ημερών φωστήρα μου, δεν έχει καν ούτε 1 πρόγραμμα.

Το μόνο πράγμα που έχει γίνει εγκατάσταση είναι το SP2, και το τελευταίο update από την microsoft στα -πληρωμένα φυσικά- windows.

Aλλά ακόμα και να μην ήταν αυτό το συγκεκριμένο laptop, κυκλοφοράω 10 χρόνια στο ίντερνετ. Λες να μην ξέρω τι μου γίνεται;

Aπό την εμπειρία μου μπορώ να σου υπογράψω υπεύθυνη δήλωση, πως κανείς δεν δίνει τσάμπα τίποτα. Η καλύτερη απόδειξη είναι πως τώρα που έκανα κλικ πάλι, όλα είναι μια χαρά. Λες να παίζουν ρόλο τα cookies?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωπ! μαγικό! Όταν έσβησα όλα τα temporary internet files, έσβησα και τα cookies πλην του insomnia, και επιχείρησα να ανοίξω για 3η φορά την σελίδα, νατος πάλι ο ιος.

Είναι άτιμα σκυλιά. Στην πυρά!

Δημοσ.

το rapidshare να δίνει έτσι ιούς είναι λίγο κουφό πάντως. Μπορεί να έχεις σετάρει το πισι σου πριν 2 μέρες αλλά δεν είναι λίγο περίεργο ότι σε κανέναν άλλο δε βαράει τέτοιο αλάρμ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ok κάνε delete όλα τα temporary internet files, ( C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Temporary internet files ) κάνε delete όλα τα cookies.

Δοκίμασε.

Πες μας.

AVG 7.1.394

Virus base: 268.7.0

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα διαπιστώσεις ότι συμβαίνει μόνο για μία φορά, ο ιός λέγεται "fullgames.exe" και είναι σχετικός με το pop-up παράθυρο.

Εάν δεν σβήσεις τα temporary, δεν θα ξανασυμβεί. Είσαι σίγουρος πως θυμάσαι την πρώτη-πρώτη φορά που πήγες στην σελίδα όλα πήγαν ρολόι; Από τότε έχεις σβήσει τα temporary ποτέ;

Σημ.

Ιnternet Explorer 6.0.2900.xpsp_sp2_gdr.050301-1519

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...