xaxa1982 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Όπως ίσως καταλαβαίνετε,σκέφτομαι να βάλω Arch στο σύστημά μου!Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο και αν υπάρχουν διάφορα προβλήματα που ίσως θα με απογοήτευαν!Το Arch λειτουργεί όπως το Gentoo?Θέλει compile για να δουλέψει?Πώς ακριβώς ρυθμίζεται?Όλες οι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν με το χέρι(σε txt αρχεία?) και στην εγκατάσταση και κατά την λειτουργία του?Τι πρέπει να ξέρω παραπάνω,σε σχέση με άλλες διανομές πιο τυποποιημένες,για να μην δυσκολευτώ?Θα βοηθούσε και κανένα βοήθημα που να δείχνει πώς γίνεται η εγκατάστασή του!Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 check this http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=144765 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Χεχε, αφου εχεις δει το thread του trospe, γιατι δεν ρωτας εκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Όπως αναφέρθηκε, είναι ήδη ανοιχτή μια συζήτηση για το Arch Linux, οπότε καλό θα είναι και η παρούσα να συνεχιστεί εκεί ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.