Highlander Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 1) O σύζυγος: Μπορώ να αλλάξω το καλώδιο της οθόνης του υπολογιστή; Τεχνικός: Φέρτε την οθόνη να την δούμε! Άλλη φορά τώρα: 2) Ο σύζυγος: Έχω πρόβλημα με το cd-rom και δεν μου διαβάζει πολλές φορές τα δισκάκια! Τεχνικός: Φέρτε την μονάδα να την δούμε! Γενικώς σε ένα κατάστημα υπολογιστών στην περιοχή μου που είμαστε τακτικοί πελάτες' date=' όταν τολμούμε να ρωτήσουμε κάτι για τον υπολογιστή η κλασσική απάντηση που λαβαίνουμε είναι: Φέρτε τον υπολογιστή να τον δούμε! [b']Με εκνευρίζει που σε ανόητες ερωτήσεις, δεν απαντούν (αν και πελάτες)' με σκοπό το κέρδος![/b] :evil: Ένας συνάδελφος με παίρνει τακτικά τηλέφωνο για να με ρωτήσει τι μπορεί να έχει το κάθε PC που του πάει πελάτης. Συνάδελφος: "Πατάς το κουμπί και ανάβουν τα ledάκια αλλά δεν ξεκινάει, τι μπορεί να είναι ; Εγώ: "Τροφοδοτικό, Μνήμες, Μητρική, Επεξεργαστής, ..........." Συνάδελφος: "Τι από όλα ;" ΝΤΟΙΝΚ ! Αν μάτια μου γλυκά ήξερα τι έχει χωρίς να το δω, τότε θα μπορούσα να προβλέψω το τους αριθμούς joker, lotto κλπ. 1) Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ; Να το αλλάξεις γιατί δεν φτάνει, να το αλλάξεις επειδή είναι κάπου κομμένο ; Τι ακριβώς ; 2) Δεν διαβάζει τα επανεγράψιμμα, δεν διαβάζει τις copies, δεν διαβάζει τα γρατσουνισμένα, τι μάρκα είναι* ; * Πιό παλιά τα Creative 52x τα έπαιζαν σε χρόνο dt. That's all folks !
MariaTs. Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Αν ο τεχνικός έκανε τις ερωτήσεις που εσύ κάνεις τώρα, δεν θα έμπαινα και στον κόπο να γράψω αυτό που έγραψα! Είναι βλέπεις καμιά φορά κάποια πράγματα που σε εντυπωσιάζουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.