Προς το περιεχόμενο

Διαλογοι,ατακες,ανθρωποι,καταστασεις που σαν την σπανε

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)

O σύζυγος: Μπορώ να αλλάξω το καλώδιο της οθόνης του υπολογιστή;

Τεχνικός: Φέρτε την οθόνη να την δούμε!

Άλλη φορά τώρα:

2)

Ο σύζυγος: Έχω πρόβλημα με το cd-rom και δεν μου διαβάζει πολλές φορές τα δισκάκια!

Τεχνικός: Φέρτε την μονάδα να την δούμε!

Γενικώς σε ένα κατάστημα υπολογιστών στην περιοχή μου που είμαστε τακτικοί πελάτες' date=' όταν τολμούμε να ρωτήσουμε κάτι για τον υπολογιστή η κλασσική απάντηση που λαβαίνουμε είναι: Φέρτε τον υπολογιστή να τον δούμε! [b']Με εκνευρίζει που σε ανόητες ερωτήσεις, δεν απαντούν (αν και πελάτες)' με σκοπό το κέρδος![/b] :evil:

Ένας συνάδελφος με παίρνει τακτικά τηλέφωνο για να με ρωτήσει τι μπορεί να έχει το κάθε PC που του πάει πελάτης.

Συνάδελφος: "Πατάς το κουμπί και ανάβουν τα ledάκια αλλά δεν ξεκινάει, τι μπορεί να είναι ;

Εγώ: "Τροφοδοτικό, Μνήμες, Μητρική, Επεξεργαστής, ..........."

Συνάδελφος: "Τι από όλα ;" ΝΤΟΙΝΚ !

Αν μάτια μου γλυκά ήξερα τι έχει χωρίς να το δω, τότε θα μπορούσα να προβλέψω το τους αριθμούς joker, lotto κλπ.

1) Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ; Να το αλλάξεις γιατί δεν φτάνει, να το αλλάξεις επειδή είναι κάπου κομμένο ; Τι ακριβώς ;

2) Δεν διαβάζει τα επανεγράψιμμα, δεν διαβάζει τις copies, δεν διαβάζει τα γρατσουνισμένα, τι μάρκα είναι* ;

* Πιό παλιά τα Creative 52x τα έπαιζαν σε χρόνο dt.

That's all folks !

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ο τεχνικός έκανε τις ερωτήσεις που εσύ κάνεις τώρα, δεν θα έμπαινα και στον κόπο να γράψω αυτό που έγραψα! Είναι βλέπεις καμιά φορά κάποια πράγματα που σε εντυπωσιάζουν! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...