alexb_10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Εμένα μου τη σπάει όταν για μια απλή δουλεια πρέπει να κάνω 800 κινήσεις, πχ για να βγάλω μια πρίζα απο το πολυμπριζο, πρέπει να κάνω μετακόμιση ολόκληρο το σαλόνι, μετά με το καλάμι για το ψάρεμα να το ψαρέψω και μετά αφού έχω αποσυνδέσει ολόκληρη την ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιου να πετύχω επιτέλους την πρίζα που ΄θέλω.... και αλλα αντίτοιχα
Xvipes Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 μου την σπάει όταν ψάχνω κάτι και ουσιαστικά ρωτάω τον εαυτό μου"μα που να είναι?"μου απαντάνε"εκεί που το άφησες την τελευταία φορά,σίγουρα!":? μου την έσπαγε,όσο δούλευα σερβιτόρος(τώρα πλέον όχι γιατί έχω σταματήσει)όταν με πληρώναν και τους έλεγα "ευχαριστώ" να μου απαντάνε"παρακαλώ" λες και μου έκαναν χάρη που με πληρώναν...(imho έπρεπε να μου απαντάνε"και εγώ ευχαριστώ") μου την σπάει εδώ στα Χανια(ναι ναι στα Χανιά) όταν ο wannabe οδηγός πετάγεται απο το στενάκι και σταματάει στην μέση του δρόμου για να περιμένει να περάσω ενώ ουσιαστικά μου έχει κλείσει τον δρόμο και εγώ έχω ίδη πάθει συγκοπή γιατί νόμιζα ότι θα πέσω πάνω του και αναγκάζομαι να κάνω σλάλομ... μου την σπάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ να βλέπω τους οδηγούς των Χανίων(ναι ναι των Χανίων)ναι βγάζουν αριστερό flash για να συνεχίσουν την πλατία και να ΜΗΝ βγάζουν flash για να βγόυν έξω απο αυτήν...(επίσης μου την σπάει να βγάζει κάποιος flash σε δρόμο που μπορεί να πάει ΜΟΝΟ απο μια κατεύθηνση[σιγά ρε φίλος λες και μπορούσες να πας και απο αλλούς και μας το επιβεβαιώνεις]) μου την σπάει να έχω κάνει format και με το που πρωτομπώ στα windows να μου βγάζει critical error και να κολλάει και να χρειάζεται πάλι format...:evil: μου την σπάει η δήθεν αγωνία σε ΟΛΑ τα τηλεπαιχνίδια(εκατομμυριούχος,deal)και το αυθόρμητο χειροκρότημα/ανακούφηση όταν όλα πάνε καλά(ειδικά στο deal) μου την σπάει ο deliveras όταν δήθεν ψάχνει για ψιλά μισή ώρα μέχρι να του πείς "δεν πειράζει κράτα τα" μου την σπάει απίστευτα όταν κοιμάτε κάποιος φίλος μου σπίτι και ροχαλίζει... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: μου την σπάνε οι παππούδες/γιαγιάδες που επιδή φοράς σκουλαρίκι είσαι και αλήτης-πρεζάκι-gay-κλπ.παράδειγμα μια φορά ο κολλητός μου(είναι το πιο καλό και ήρεμο παιδί που έχω γνωρίσει ποτέ)του είχα δώσει ένα σκουλαρίκι να το βάλει για πλάκα(δεν έχει τρύπα,απλά το εφάρμοσε επάνω στο αυτί του) και είμαστε στην στάση του λεωφορίου και ενώ περιμένουμε έρχονται ένας παππούς και μια γιαγιά και βλέπουν τον κολλητό μου να κάθετε με τα πόδια πάνω στο κάθησμα της στάσης και τον αρχίζουν"είσαι αλήτης,σα δε ντρέπεσε να κάθεσαι έτσι,φοράς και σκουλαρίκια,κραα κραααα κρααααα" και εμένα που καθόμουν όπως ο κολλητός επιδή δεν φόραγα το σκουλαρίκι δεν μου είπαν ΤΙΠΟΤΑ... ουφ..άμα συνεχίσω να γράφω τι μου την σπάει δεν θα τελειώσω ούτε αύριο... that's all folks p.s ίσως είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ποστ μου στον ινσομνια :-D
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 μου την σπάνε οι παππούδες/γιαγιάδες που επιδή φοράς σκουλαρίκι είσαι και αλήτης-πρεζάκι-gay-κλπ.παράδειγμα μια φορά ο κολλητός μου(είναι το πιο καλό και ήρεμο παιδί που έχω γνωρίσει ποτέ)του είχα δώσει ένα σκουλαρίκι να το βάλει για πλάκα(δεν έχει τρύπα' date='απλά το εφάρμοσε επάνω στο αυτί του) και είμαστε στην στάση του λεωφορίου και ενώ περιμένουμε έρχονται ένας παππούς και μια γιαγιά και βλέπουν τον κολλητό μου να κάθετε με τα πόδια πάνω στο κάθησμα της στάσης και τον αρχίζουν"είσαι αλήτης,σα δε ντρέπεσε να κάθεσαι έτσι,φοράς και σκουλαρίκια,κραα κραααα κρααααα" και εμένα που καθόμουν όπως ο κολλητός επιδή δεν φόραγα το σκουλαρίκι δεν μου είπαν ΤΙΠΟΤΑ... [/quote'] Δεν μπορεις να φανταστεις ΠΟΣΟ εκνευριστικο ειναι.... Παρεπιπτοντως το κουφο,ο μονος ανθρωπος μεγαλυτερης ηλικιας που της αρεσει κιολας ειναι η μανα μου!!!Λοοοολ,μου κανε μαλιστα δωρο και ενα ζευγαρι στην γιορτη μου(καλα εκανε γιατι το ενα τοχασα στο στρατο!-ναι καλα διαβασατε,στις εξοδους μου το φορουσα) Ειδικα ο συγχωρεμενος ο παππους μου,καλη του ωρα εκει που ειναι,οση αγαπη και να μουχε,λογω συντηριτικων αντιληψεων με εκραζε καθε φορα που με εβλεπε... Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!! Η γυναικα μπορει να φοραει παντελονι αλλα εγω δεν μπορω να φοραω σκουλαρικι??? Αμ το αλλο κορυφαιο,καθε φορα που παω για ιντερβιου για δουλεια αρχιζουν φιλοι και γνωστοι "Βγαλε το σκουλαρικι και το φορας οταν πιασεις δουλεια" Α,δηλαδη αυτα τα 40 λεπτα ειναι το προβλημα.Να σκασω μια βδομαδα μετα στον πελατη με την διαμαντουμπα στο αυτι δεν ειναι θεμα...ΕΛΕΟΣ Ετσι μουρχεται να παω να παρω τιποτα σαν του Μπεκαμ,κατι αγκωναρια να! Οπως εχει πει και ο Οσκαρ Ουαιλντ "Ο αντρας με σκουλαρικι ειναι ο καλυτερος για γαμο,γιατι και απο πονο ξερει και απο κοσμηματα"
Xvipes Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 εγώ έχω κάνει όρκο να μην βγάλω ποτέ τα σκουλαρίκια για να πάω να ζητήσω δουλεία ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να επιρεαστεί απο την εμφανησή μου.. είμαι αυτός που είμαι κ σε όποιον αρέσω. επίσης η θεία μου που είναι απο την αγγλία ήταν η μόνη που της άρεσε που έκανα piercing..και μου είπε οτι εκει σε μια εταιρία άμα κάνεις σωστά την δουλεία σου δεν πανα έχεις πράσινα μαλλιά και 15 σκουλαρίκια δεν τους πειράζει...κουστουμάκι γραβατίτσα και τρύπα στην γλώσσα και όλα cool. μόνο εδω κρίνουμε με την μια απο την εμφάνιση... τι να πεις!
Akujin Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Οπως εχει πει και ο Οσκαρ Ουαιλντ "Ο αντρας με σκουλαρικι ειναι ο καλυτερος για γαμο,γιατι και απο πονο ξερει και απο κοσμηματα" ρέστα...
BadBoy Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αυτή η πρόταση έχει διφορούμενο νόημα...
CONAN_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Το πλέον κλασσικό, όταν πας να αλλάξεις ένα τροφοδοτικό που έχει καεί. -Τεχνικός: Το τροφοδοτικό του υπολογιστή σας έχει καεί. Γιαυτό δεν ανάβει. -Πελάτης: Μα πώς κάηκε ? Αφού χτές δούλευε!!!!!
MariaTs. Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 O σύζυγος: Μπορώ να αλλάξω το καλώδιο της οθόνης του υπολογιστή; Τεχνικός: Φέρτε την οθόνη να την δούμε! Άλλη φορά τώρα: Ο σύζυγος: Έχω πρόβλημα με το cd-rom και δεν μου διαβάζει πολλές φορές τα δισκάκια! Τεχνικός: Φέρτε την μονάδα να την δούμε! Γενικώς σε ένα κατάστημα υπολογιστών στην περιοχή μου που είμαστε τακτικοί πελάτες, όταν τολμούμε να ρωτήσουμε κάτι για τον υπολογιστή η κλασσική απάντηση που λαβαίνουμε είναι: Φέρτε τον υπολογιστή να τον δούμε! Με εκνευρίζει που σε ανόητες ερωτήσεις, δεν απαντούν (αν και πελάτες)' με σκοπό το κέρδος! :evil:
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Αφου ειναι ΤΟΣΟ απλό το προβλημα ωστε να μην χρειάζεται ο τεχνικός να δει την οθόνη/cd-rom γιατί δεν το λύνει μόνος του ο σύζηγος?
MariaTs. Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Αφου ειναι ΤΟΣΟ απλό το προβλημα ωστε να μην χρειάζεται ο τεχνικός να δει την οθόνη/cd-rom γιατί δεν το λύνει μόνος του ο σύζηγος? Χα! Χα! Χα! Ευτυχώς τον λύνει και τον δένει μόνος του τον υπολογιστή δεν περιμένει τι να του απαντήσουν! Απλά του 'αρέσει' να κάνει βλακώδεις ερωτήσεις -όποτε πάμε να αγοράσουμε κάτι για το pc- για να δει αν θα πρωτοτυπήσουν στην απάντηση! Kαι -ευτυχώς- δεν την σπάνε την παράδοση! Όπως και να'χει η τακτική αυτή είναι βλακώδης, για το κατάστημα αυτό (που δεν είναι καμιάς γνωστής φίρμας). Ενώ σε άλλο κατάστημα (γνωστής αλυσίδας ανά την Ελλάδα) μας έδωσαν τέτοιες απαντήσεις και μας έκαναν τέτοια ενημέρωση σε ότι νέο εξάρτημα για το pc κυκλοφορεί που μας έφυγε το ...τσερβέλο! Βλέπεις το κάθε κατάστημα έχει την πολιτική του, στις πωλήσεις!
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μπορεί ο πωλητής να ποστάρει αργότερα εδώ πως του τη σπάνε οι εξυπνάκηδες που ρωτάνε βλακώδεις ερωτήσεις για να δουν αν θα τους δώσει πρωτότυπη απάντηση.
Silok Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μου τη σπάει ο οδηγός του αυτοκινήτου που έχει χώσει το σκατοδάχτυλο στη μυτόγκα του και τη σκαλίζει με τόσο πάθος νομίζοντας πως έχει φυμέ τζάμια. Συγκεκριμένα εγώ στο φανάρι,μπροστά ο λεχρίτης:Ανάβει πράσινο τίτοτα αυτός,πάω από διπλα και φωνάζω:Βρήκες πετρέλαιο και δεν φεύγεις ή καμιά πυραμίδα;Ρόμπα ο τύπος με το skoda να βαράει τελικές.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 α-Ελα ρε' date='την ειδες να φιλιεται με αλλον?β-Ναι ρε,μουρθε ο ουρανος στο κεφαλι κυριολεκτικα(αζ ιν επεσαν καμια 500αρα πλανητες στο κεφαλι μου)[/quote'] Επίσης (σε ειδήσεις ή διαφημίσεις) -Μια ταινία που κυριολεκτικά έσπασε τα ταμεία (σ.σ. δηλαδή έβγαλε πόδια η κόπια της ταινίας και πήγε και βαρούσε τον εαυτό της πάνω στις ταμειακές μηχανές. Μάλιστα.) Μου τη σπάνε οι τηλεφωνήτριες που το πρωί σε ξυπάνε με το:"Καλημέρα,τηλεφωνώ από Forthnet/Telepassport/Ethniki....μπλα μπλα...,θέλετε να κάνετε δίκτυο μέσω Forthnet...μπλα....μπλα.....να βγάλετε πιστωτική.....μπλα μπλα...?"Έλεος,πρέπει να σταματήσω τις ευγένειες και να κλείνω τηλέφωνα στα μούτρα 7.45 το πρωί. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ξυπνάω απότομα: -Γειά σας! Έχετε κερδίσει... -ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣ.. ΜΟΥ! -Εε... γειά σας. <κλικ> Το πλέον κλασσικό' date=' όταν πας να αλλάξεις ένα τροφοδοτικό που έχει καεί. -Τεχνικός: Το τροφοδοτικό του υπολογιστή σας έχει καεί. Γιαυτό δεν ανάβει. -Πελάτης: Μα πώς κάηκε ? Αφού χτές δούλευε!!!!![/quote'] Ασε γιατί υπάρχουν τα χειρότερα. -Σας έφερα το Η/Υ μου. Έχει καεί το τροφοδοτικό. Θα ήθελα να το αλλάξω. -Αφήστε το εδώ να το δούμε. Την άλλη μέρα: -Σας τηλεφωνούμε από το κατάστημα. Έχει καεί το τροφοδοτικό σας τελικά. Η εργασία μέχρι εδώ κοστίζει 8.000 δρχ (τότε), και η απόπειρα να το αλλάξουμε άλλες 8.000, χωρίς σίγουρα αποτελέσματα. -(μπερδεμένος) Εεε... δηλαδή δεν έχει καεί τίποτα άλλο; -Αυτό δεν το ξέρουμε. Όταν αλλάξουμε το τροφοδοτικό θα δούμε. -Δηλαδή η εργασία που κοστίζει 8.000 είναι ότι πατήσατε το κουμπί και είδατε ότι δεν ανάβει; Επίσης μου τη σπάνε τρομερά (και εδώ είμαι σίγουρος ότι θα διαφωνήσουν πολλοί μαζί μου, γιατί ελάχιστους έχω βρει να συμφωνούν) όλοι αυτοί που σε ουρές τράπεζας, ΟΣΕ κ.α., αντί να κάθονται πίσω από τον μπροστινό τους, κάθονται λίγο πιο δίπλα και αυτό το κάνουν ΟΛΟΙ, οπότε στο τέλος έχεις ένα περίεργο σχήμα και ψάχνεις να βρεις που είναι η σειρά και είσαι υποχρεωμένος να τσακωθείς με τον κάθε περίεργο που προσπαθεί να σου πάρει τη σειρά ή που έχεις παρεξηγήσει ότι προσπαθεί να σου πάρει τη σειρά. Αυτό μου την έσπαγε από το σχολείο που μας έλεγαν να πηγαίνουμε σε εκδρομή σε 3άδες (ή 2αδες), και όλοι πηγαίναν όπου να'ναι. Και εγώ πίσω από τον μπροστινό μου (τον ακολουθούσα πέρα δώθε)
msnhulk Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Χτυπάει το τηλέφωνο νωρίς το πρωί Εγώ: Ναι Φίλος: έλα ξύπνησες ;;;
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μου τη σπάει ο οδηγός του αυτοκινήτου που έχει χώσει το σκατοδάχτυλο στη μυτόγκα του και τη σκαλίζει με τόσο πάθος νομίζοντας πως έχει φυμέ τζάμια.ΧΑΧΑΧΑ,εγώ πάλι γιατί ρίχνω τρελό γέλιο??Είναι ΤΟΣΟ γελοίο θέαμα... -Γειά σας! Έχετε κερδίσει...-ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣ.. ΜΟΥ! -Εε... γειά σας. <κλικ> Γαμώ τις ιδέες... Η επειδή ίσως είναι κάφρικο για γκόμενα να μιλάει έτσι' date='θα λέω"Μα στο λόγο σου??ΈΕΕΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!":mrgreen: :mrgreen: ...όλοι αυτοί που σε ουρές τράπεζας, ΟΣΕ κ.α., αντί να κάθονται πίσω από τον μπροστινό τους, κάθονται λίγο πιο δίπλα και αυτό το κάνουν ΟΛΟΙ... ...απίστευτα εκνευριστικό.Κολλάνε πάνω σου λες και θέλουν να σου μιλήσουν στο αυτί ή στέκονται ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα σου.Μιλάμε θέλω να τους κατσώσω άσχημα..Το χειρότερο είναι που σου λένε μετά με εκείνο το βλαμένο ύφος"Αχ,συγγνώμη,σου πήρα τη σειρά???" αλλά επειδή συνήθως είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας τους λέω,"Δεν πειράζει,περάστε....":x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.