Προς το περιεχόμενο

Διαλογοι,ατακες,ανθρωποι,καταστασεις που σαν την σπανε

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι εξυπνάκηδες.

Οι τύποι που επειδή γεννήθηκαν στην άλφα ή βήτα πόλη(γεγονός αυτό) δεν ξέρουν τι είναι το Γεώμηλο, το κατσικάκι (ζωντανό), από που ουρεί η όρνιθα κοκ

Οι τύποι που επειδή γεννήθηκαν στο άλφα ή βήτα μέρος εκτός πόλης, χλευάζουν αυτούς που γεννήθηκαν στην πόλη.

Τα κωλόμωρα που τρέχουν γύρω γύρω από την ψάθα σου στην παραλία και σε κάνουν αμμουδερό....

Οι "φίλοι" τις σχολής, που όταν βρουν νέα παρέα, σε ... ζααααααααααρτ.

Η ανατριχιαστική συμπεριφορά πωλητή/ιας. Πουλάκι μου, κι εγώ λεφτά θα σου αφήσω. Δεν είναι πετσετάκια.

Η πριξηγενής αντιμετώπιση πωλητριών σε μαγαζιά τύπου Χόντος....(ναι έκανα το λάθος να μπω μόνος).

-Να σας βοηθήσουμε;

-Όχι ευχαριστώ

στο επόμενο 80ποντο(ουχι 1 μέτρο)

-Θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Αφότου φουσκώσει το .... τσουρέκι

Εγώ:Θέλω το τάδε άρωμα που είναι στην τάδε συσκευασία

Αυτή:Α!(όλο χαρά που βρήκε τη λύση να πασάρει στον άσχετο το άρωμα)Αυτό είναι το ίδιο ακριβώς αλλά είναι σε συλλεκτική έκδοση που μόλις βγήκε στην Ιταλία.

Εγώ:Ναι αλλά εγώ θέλω το άλλο.

Αυτή:Μα αφού είναι το ίδιο.

[...]

Εγώ:Κοίτα κοπελιά, επειδή Ιταλία μένω, έψαξα, βρήκα και ήρθα από εσένα να το αγοράσω. Θέλω αυτό. Θα μου το δώσεις;

και ο κεραυνός

Αυτή:Αχ δυστυχώς δεν το έχουμε το απλό........

ΕDIT:Για την τιμή των όπλων, το Σπέσιαλ, ήταν άλλο άρωμα εν τέλει...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προσωπικο βιωμα

Γκομενα-Κοιμασαι?

Εγω-Μμμμ...ν-ν-ναι...θες κατι?

Γκομενα-Οχι' date='ενταξυ,κοιμισου(ΝΤΟΝΓΚ!!!)[/quote']

Φίλε, ο ίδιος ακριβώς διάλογος έχει συμβεί και σε μένα! Copy-paste σου λέω.

By the way, στην πέφτει η πασχαλιά, σε πολλαπλά τόπικ. Dude, that's not good for your image...

Δημοσ.
By the way, στην πέφτει η πασχαλιά, σε πολλαπλά τόπικ. Dude, that's not good for your image...

Δεν εχω βρει ακομα αρκετα βασανιστικο τροπο να την εκτελεσω αλλιως θα σου'λεγα

Εγω-Γεια σας,θαθελα ενα κινητο

Πωλητης-Τι κινητο?

Ε-Να,κοιταχτε,δεν θελω να δωσω λεφτα,εχω 107 ευρω επιδοτηση.Απλα ναναι Νοκια

Π-Α,μαλιστα,δηλαδη κατι Νοκια φθηνο

Ε-Ναι,ακριβως,φθηνο και Νοκια

Π-τι λετε γιαυτο στα 300 ευρω?

Ε-κοιταχτε,προφανως οι 2 μας εχουμε διαφορετικη αντιληψη για το τι ειναι φθηνο

Π-Μηπως τοτε αυτο με την καμερα 4 Μ/πιξελ?

Ε-Οχι,ευχαριστω,εχω ψηφιακη βιντεοκαμερα

Π-Θελετε αυτο με 20 παιχνιδια?

Ε-κοιτα(καπου εδω εκοψα τον πληθυντικο) αν θελω γκευμ μπου θα παω στα Τζαμπο

Π-Δηλαδη τι θελετε απο ενα κινητο κυριε

Ε-Να περνει τηλεφωνα και να στελενει μηνηματα,εχετε ή να παω στον Γερμανο

Π-Και γιατι δεν το λετε τοση ωρα????

(δεν ειναι λεξη προς λεξη αλλα στο μποτομλαιν ο διαλογος μου συνεβει στ'αληθεια)

Δημοσ.
Δεν εχω βρει ακομα αρκετα βασανιστικο τροπο να την εκτελεσω αλλιως θα σου'λεγα

K καπου εδω μπαινει στην συζητηση ο Λουσι , προσφεροντας εθελοντικα την βοηθεια κ τις γνωσεις του .. :Ρ

Δημοσ.

Αυτοί που έχουν καρτοκινητό και δεν παίρνουν ποτέ τηλέφωνο λέγοντας:

"Ελα ρε εγώ έχω κάρτα" ή "Δεν έχω κάρτα" και το χειρότερο: Κάνουν αναπάντητες για να τους πάρεις.

Xα! Χα! Χα! Ο αδερφός του άντρα μου έχει την συνήθεια να κάνει αναπάντητες αν και έχει συμβόλαιο κι όχι καρτοτηλέφωνο' date=' για να του τηλεφωνούμε και να κανονίζουμε ότι θέλει, μιας κι εμείς έχουμε καρτοτηλέφωνα! Έτσι λοιπόν, προχθές (τρόπος του λέγειν) που γιόρταζε ο άντρας μου (Κώστας και να τον χαίρομαι, ευχαριστώ!) του κάνει αναπάντητη! Που πήγαμε το μυαλό μας; Ότι έπρεπε ο άντρας μου να τηλεφωνήσει στον αδερφό του για να του πει τα χρόνια πολλά! :lol:

EΞΗΓΗΣΗ: Tελικά η παρεξήγηση λύθηκε: ο άντρας μου έχει βάλει στο κινητό του μια μαλακία της Cosmote που λέει 'μισό λεπτό περιμένετε, πετάχτηκε στο περίπτερο για τσιγάρα'. Έτσι λοιπόν ο κουνιάδος μου μπερδεύτηκε και εμείς απλά το'χαμε ξεχάσει! :lol:

Δημοσ.
Μου τη σπάνε όλοι αυτοί που τους τελευταίους 6 μήνες με πέρνουν στο νέο κιινητό μου

- Καλημέρα' date=' την κυρία Σίσκα (αλήθεια αυτό είναι το θυηκό του Cisco) Βαρβάρα θα ήθελα

- Το τηλέφωνο αυτό έχει αλλάξει και είμαι ο νέος συνδρομητής

- Δηλαδή δεν είστε η κυρία Σίσκα Βαρβάρα ?

- Εσείς τι λέτε?

- Ξέρετε έιμαστε από την Εθνική Τράπεζα.

- Δε σας ρώτησα ....

γκρ γκρ γκρ....[/quote']

Εγώ με το σταθερό έχω παρόμοιο πρόβλημα, αλλά έχουν καιρό να με ξαναενοχλήσουν για τον προηγούμενο κάτοχο του αριθμού τηλεφώνου!

Το παραπάνω πάντως μου θύμησε, που στην δουλειά μου έπερνε τηλέφωνο ο πατέρας του αφεντικού και τύχαινε όταν έλειπε να το σηκώνω εγώ:

Εγώ: Λέγετε!

Πατέρας αφεντικού: Έλα Ανέστη!

Εγώ: Έτσι μιλά ο Ανέστης;

Πατέρας αφεντικού: Ξέρεις πότε θα'ρθει!

Η φωνή μου είναι καρά-πρίμα και του Ανέστη, καρά-μπάσα! :lol:

Δημοσ.

Haralas shoes!

-τι θα θελατε?

-ενα παπουτσι,καλο,απο τα φθηνα .

-τι θα λεγατε για dolce cambana 360 ευρω?

γερμανος-the mall athens!

-τι θα θελατε παρακαλω?μπορουμε να εξυπηρετησουμε σε κατι?

-ναι,θα ηθελα μια συνδεση adsl.

-για να μπαινετε στο ιντερνετ?

(τι να του απαντουσα του μπαγασα?)

Δημοσ.
Η κόρνα (γενικά)

Ο Delivery που δεν έχει ρέστα και πηγαίνει να βρει

Τα τηλέφωνα σε ώρες κοινής ησυχίας

Η αμηχανία του γεμάτου ασανσέρ

Αυτοί που έχουν καρτοκινητό και δεν παίρνουν ποτέ τηλέφωνο λέγοντας:

"Ελα ρε εγώ έχω κάρτα" ή "Δεν έχω κάρτα" και το χειρότερο: Κάνουν αναπάντητες για να τους πάρεις.

Εγώ δηλαδή που πληρώνω κάθε μήνα τη σύνδεση τι είμαι; ο μ***κας;;

Αυτοί που τους εξηγείς κάτι για ώρα και μετά επειδή βαρέθηκαν σου λένε οτι κατάλαβαν' date=' ενώ πλέουν σε μαύρα πελάγη.

Όλοι οι (χωρίς λόγο) αγενείς πωλητές-γκαρσόν.[/quote']

Συμπληρώνω:

Είτε βιάζομαι είτε όχι, συνήθως σταματάω στις διαβάσεις. Αρχίζω και αναθεωρώ το πόσο καλός είμαι όταν διασχίζουν οι δήθεν "γκόμενες" τις διαβάσεις σαν πασαρέλλα με τα γυαλιά ηλίου τουλάχιστον 15" από τη μιά μεριά του δρόμου μέχρι την άλλη, κοιτώντας ευθεία μπροστά, για να μην τυχόν σε κοιτάξουν και την ψωνίσεις :twisted:

(τις συγχωρώ μόνο αν παίρνουν πάνω από 7/10, και το 7 πιστέψτε με είναι υψηλός σαν βαθμός)

Δημοσ.

ενα Πασχα κάποιος Αλβανος εδω κοντά στο σπίτι μου ειλθε και μου είπε

Αλβανός-Χριστος Ανεστηςςς!!!

Εγω- (σουρομένος) Danielle Batistasss!!!

Δημοσ.

Το χειροτερο σπασιμο ειναι να μιλας με καποιον , στην πορεια η πλακα να χαλαει τον εναν κ ο αλλος μ...ς ... να μη παιρνει πρεφα ή μαλλον να το κανει επιτηδες κ να καταληξει σε τσιτα φασεις ..

Δημοσ.

χ8ες ποu βγηκα με μια κοπελα για χορο και μεχρι να παω στην τοuαλετα και να ερθω διαφοροι θληβεροι τuποι της την ειχαν πεσει (οχι πως την χαλασε), μετα εκανα τον μπατσο για να σπασοuν...

Δημοσ.
K καπου εδω μπαινει στην συζητηση ο Λουσι , προσφεροντας εθελοντικα την βοηθεια κ τις γνωσεις του .. :Ρ

Απλά μια φιλική υπενθύμιση πως άπαντες επιθυμούντες τον βασανισμό της ως άνω προαναφερθείσας δεσποινίδος οφείλουν να τηρήσουν την σειρά προτεραιότητας.

Δημοσ.

Εκεί που δουλεύω υπάρχει μια μεγάλη ταμπέλα που λέει:

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!

Κατά το: Πότε το θές? Χθές!!!

Πότε θα μας πληρώσεις? Σε εξήντα μέρες με επιταγή τριών μηνών!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...