Προς το περιεχόμενο

Διαλογοι,ατακες,ανθρωποι,καταστασεις που σαν την σπανε

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει και χειρότερο. Στην Ιταλία τα γκομενάκια σε παίρνουν τηλέφωνο και μια φωνούλα πριν απαντήσεις σου ζητάει να δεχτείς να χρεωθείς εσύ την κλήση!!!!

Ναι αλλα ειναι ιταλιδακια!!! ;)

Οποτε ολα συγχωρούνται.:D:D:D

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
διάλογος δύο τύπων:

-"έχασα το πορτοφόλι μου"

- "που ρε"?

Για μια ακόμα φορά θα γίνω σπαστικός λέγοντας ότι τις περισσότερες φορές που χάνουμε κάτι ξέρουμε που το έχουμε χάσει.

Δημοσ.

Προ 2 εβδομάδων, μου έκλεψαν το πορτοφόλι εδώ στην Βαρσοβία. Είχα όλα μου τα λεφτά μέσα καθώς και ταυτότητες, πιστωτικές κτλ και ήμουν σαν χαμένος στο διάστημα. Να σημειώσω πως κατά 99% μου το έκλεψαν σε εστιατόριο που πήγαμε για lunch (sic). Αφού λοιπόν έκανα τη διαδρομή γραφείο-εστιατόριο 45 φορές, αφού έψαξα ό,τι κάδο βρήκα μπροστά μου, αφού ρώτησα αυτούς που όφειλα να ρωτήσω, γύρισα στο γραφείο.

Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με έλληνα συνάδελφο:

-Τί έγινε ρε;

- Γάμα τα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι.

- Το είχες μαζί σου σίγουρα;

- Ναι ρε, αφού πριν φύγουμε για φαγητό, το έβγαλα για να δω αν έχω λεφτά ή να πάω να κάνω συνάλλαγμα.

- Ρίξε και μια ματιά στο σπίτι σου μήπως το ξέχασες εκεί (!!)

- Καλά ρε, είσαι σοβαρός; τώρα μόλις δεν σου είπα πως το είχα μαζί μου και το τσέκαρα κιόλας;;

- Πάντως εγώ μια φορά νόμιζα ότι το έχασα, αλλά τελικά το είχα ξεχάσει σπίτι. Γι'αυτό σου λέω, ρίξε μια ματιά.

- !@##)!#@!#@!#$&$)!@$&)@$&$@@

Δημοσ.
LOL κλασικο!!!!!! (το εχω πει κ εγω, και ειμαι σιγουρος οτι κ συ το εχεις κανει) :D:D:D

Μπα δε νομίζω να το χω πει γιατι γελάω με την ερώτηση.... δε κόβω το κεφάλι μου κιόλας :-D

Δημοσ.
Επισης μου την σπαει ο τυπος στο φαναρι που καταριπτει τις θεωριες του Αινσταιν

Τελικα αφενος ο ηχος διαδιδεται γρηγοροτερα απο το φως' date='αφετερου η ταχυτητα του φωτος ειναι διαφορετικη για αυτον που ειναι 2ο αυτοκινητο

Δεν εξηγηται αλλιως οτι λιγο πριν αναψει πρασινο ο αλλος εχει ηδη πατησει την κορνα[/quote']

Εμενα μου τι σπανε ορισμενοι πεζοι (κυριως γυναικες).Το φαναρι των πεζων κοκκινο σε κεντρικο δρομο με μεγαλη ορατοτητα.Αυτοκινητο δεν υπαρχει σε αποσταση 200-300 μετρων και ΔΕΝ περνανε απεναντι.

ΕΛΕΟΣ!

V=S/T.

Αν υποθεσουμε οτι χρειαζονται 5 sec για να περασεις απεναντι κοπελα μου και το αυτοκινητο βρισκεται 300 μετρα μακρια,θα πρεπει να πηγαινει με 60m/sec για να σε "πατησει"....Δηλαδη 216km/h...:confused: WTF?

θα μου πεις Rally Acropolis πλησιαζει...

Δημοσ.
Ναι αλλα ειναι ιταλιδακια!!! ;)

Οποτε ολα συγχωρούνται.:D:D:D

Έτσι είναι. Πάει το χέρι μόνο του και απανταει :D

Δημοσ.
Εμενα μου τι σπανε ορισμενοι πεζοι (κυριως γυναικες).Το φαναρι των πεζων κοκκινο σε κεντρικο δρομο με μεγαλη ορατοτητα.Αυτοκινητο δεν υπαρχει σε αποσταση 200-300 μετρων και ΔΕΝ περνανε απεναντι.

ΕΛΕΟΣ!

V=S/T.

Αν υποθεσουμε οτι χρειαζονται 5 sec για να περασεις απεναντι κοπελα μου και το αυτοκινητο βρισκεται 300 μετρα μακρια' date='θα πρεπει να πηγαινει με 60m/sec για να σε "πατησει"....Δηλαδη 216km/h...:confused: WTF?

θα μου πεις Rally Acropolis πλησιαζει...[/quote']

Σου τη σπάει δηλαδή που κάποιοι θέλουν να είναι και τυπικά νομοταγείς;

Δημοσ.

Κοίτα Narayan,

Είναι Καθαρά Δευτέρα, Μεσημέρι => δεν κουνιέται ψυχή.

Οδηγάς στην Χρισοστόμου Σμύρνης από Πέτρου Ράλλη για Γρηγορίου Λαμπράκη.

Φτάνεις στο φανάρι που δεξιά κάνεις για τη Λαμπράκη και το προηγούμενο παπάκι σταματάει στο κόκκινο. (όταν δεν υπάρχει αυτοκίνητο σε ακτίνα 1 klm).

Τα πέρνεις ή δε τα πέρνεις στο κρανίο ?

Δημοσ.

μου τη σπαει οταν παω σε συγγενεις και με ταιζουν με το ζορι μεχρι να σκασω!!!

φαε πουλακι μ.........

Δημοσ.
...στο φανάρι που δεξιά κάνεις για τη Λαμπράκη και το προηγούμενο παπάκι σταματάει στο κόκκινο. (όταν δεν υπάρχει αυτοκίνητο σε ακτίνα 1 klm).Τα πέρνεις ή δε τα πέρνεις στο κρανίο ?

Υποθέτω ότι άμα πήγαινε να περάσει κάποιος απέναντι τη στιγμή που ανάβει πράσινο και εσύ ξεκινάς το αμάξι και αναγκάζεσαι να φρενάρεις,θα στη βαρούσε πιο πολύ!!Οπότε,καλύτερα έτσι :razz:

Μου τη σπάνε οι τηλεφωνήτριες που το πρωί σε ξυπάνε με το:"Καλημέρα,τηλεφωνώ από Forthnet/Telepassport/Ethniki....μπλα μπλα...,θέλετε να κάνετε δίκτυο μέσω Forthnet...μπλα....μπλα.....να βγάλετε πιστωτική.....μπλα μπλα...?"Έλεος,πρέπει να σταματήσω τις ευγένειες και να κλείνω τηλέφωνα στα μούτρα.:mrgreen:

Και επίσης μου τη σπάνε τα φανατικο-πολιτικοποιημένα παιδάκια στις φοιτητικές συνελεύσεις που φωνάζουν :"Πρέπει να το κλείσουμε!!!".......και μετά το κλείνουν και χάνουμε 6μηνα...Τους μισώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:o :cry:

Δημοσ.
Υποθέτω ότι άμα πήγαινε να περάσει κάποιος απέναντι τη στιγμή που ανάβει πράσινο και εσύ ξεκινάς το αμάξι και αναγκάζεσαι να φρενάρεις' date='θα στη βαρούσε πιο πολύ!!Οπότε,καλύτερα έτσι :razz:

[/quote']

Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα μιλάμε για στοφή δεξιά. Μόνο πεζό μπορείς να κόψεις αλλά κι αυτός κόκκινο έχει εκείνη τη στιγμή και σε σημείο χωρίς διάβαση αφού αυτή βρίσκεται μπροστά στο φανάρι αριστερά από εσένα.

Ο Narayan ξέρει το σημείο που λέω.

Μου τη σπάνε οι τηλεφωνήτριες που το πρωί σε ξυπάνε με το:"Καλημέρα' date='τηλεφωνώ από Forthnet/Telepassport/Ethniki....μπλα μπλα...,θέλετε να κάνετε δίκτυο μέσω Forthnet...μπλα....μπλα.....να βγάλετε πιστωτική.....μπλα μπλα...?"Έλεος,πρέπει να σταματήσω τις ευγένειες και να κλείνω τηλέφωνα στα μούτρα.

Και επίσης μου τη σπάνε τα φανατικο-πολιτικοποιημένα παιδάκια στις φοιτητικές συνελεύσεις που φωνάζουν :"Πρέπει να το κλείσουμε!!!".......και μετά το κλείνουν και χάνουμε 6μηνα...Τους μισώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

[/quote']

Μου τη σπάνε όλοι αυτοί που τους τελευταίους 6 μήνες με πέρνουν στο νέο κιινητό μου

- Καλημέρα, την κυρία Σίσκα (αλήθεια αυτό είναι το θυηκό του Cisco) Βαρβάρα θα ήθελα

- Το τηλέφωνο αυτό έχει αλλάξει και είμαι ο νέος συνδρομητής

- Δηλαδή δεν είστε η κυρία Σίσκα Βαρβάρα ?

- Εσείς τι λέτε?

- Ξέρετε έιμαστε από την Εθνική Τράπεζα.

- Δε σας ρώτησα ....

γκρ γκρ γκρ....

Δημοσ.
Επισης λατρευω να τσαντιζομαι με απιστευτους διαλογους οπως(τοχω ξαναγραψει' date='το ξερω)

Σερβις-Τι εχει το μηχανημα?

Πελατης-Δεν ξερω,πριν χαλασει δουλευε!!(εεεεελα...)

[/quote']

Σέρβις: Δεν μπορεί να γίνει αυτό σήμερα...

Πελάτης: Έλω μωρέ, 5 λεπτά είναι για εσένα ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Αλλά κανείς δεν θέλει να σε πληρώσει για δουλειά 5 λεπτών !!!)

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο KaizerSoze

Επισης λατρευω να τσαντιζομαι με απιστευτους διαλογους οπως(τοχω ξαναγραψει,το ξερω)

Σερβις-Τι εχει το μηχανημα?

Πελατης-Δεν ξερω,πριν χαλασει δουλευε!!(εεεεελα...)

Ορεσιβιε δν το βαζεις στην υπογραφη σου μιας κ ξετρελαθηκες .. ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...