Προς το περιεχόμενο

Διαλογοι,ατακες,ανθρωποι,καταστασεις που σαν την σπανε

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξενερωνω απιστευτα με τους βαρετους ανθρωπους.Δεν με νοιαζει αν θα με βρισεις.Τουλαχιστον καντο να εχει ενδιαφερων

Επισης λατρευω να τσαντιζομαι με απιστευτους διαλογους οπως(τοχω ξαναγραψει,το ξερω)

Σερβις-Τι εχει το μηχανημα?

Πελατης-Δεν ξερω,πριν χαλασει δουλευε!!(εεεεελα...)

Μανα-Εδω εισαι?/Ηρθες?(Οχι,σε λιγο θαρθω)

Προσωπικο βιωμα

Γκομενα-Κοιμασαι?

Εγω-Μμμμ...ν-ν-ναι...θες κατι?

Γκομενα-Οχι,ενταξυ,κοιμισου(ΝΤΟΝΓΚ!!!)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχα KaizerSoze πρεπει να συναντηθουμε....

εγω- (φοραω ακουστικα και ακουω μουσικη)

ξαδερφη- με ακους????

εγω- οχι!

ξαδερφη- καλα θα σου πω μετα!

Δημοσ.

Προσωπικο βιωμα

Γκομενα-Κοιμασαι?

Εγω-Μμμμ...ν-ν-ναι...θες κατι?

Γκομενα-Οχι' date='ενταξυ,κοιμισου(ΝΤΟΝΓΚ!!!)[/quote']

Να σου δωσω εγω κάποια τηλέφωνα ωστε να μην χρειάζεται να μπαινεις στην διαδικασία αυτή? Μόνο ΝΤΑ & ΝΙΕΤ χρειάζεται να λες! :D

Δημοσ.

Επισης μου την σπαει ο τυπος στο φαναρι που καταριπτει τις θεωριες του Αινσταιν

Τελικα αφενος ο ηχος διαδιδεται γρηγοροτερα απο το φως,αφετερου η ταχυτητα του φωτος ειναι διαφορετικη για αυτον που ειναι 2ο αυτοκινητο

Δεν εξηγηται αλλιως οτι λιγο πριν αναψει πρασινο ο αλλος εχει ηδη πατησει την κορνα

Δημοσ.

Συμφωνώ με τα παραπάνω και προσθέτω:

- Θέλω να μου φτιάξεις αυτό στο PC. Είναι επείγον! (Πάντα είναι)

- Πότε το θες;

- ΧΘΕΣ(!!!!)

Όταν μου το λένε αυτό, τα παίρνω στο κρανίο! "Ε τότε να ερχόσουν χθες ρε καραγκιόζη!"

Δημοσ.

Η κόρνα (γενικά)

Ο Delivery που δεν έχει ρέστα και πηγαίνει να βρει

Τα τηλέφωνα σε ώρες κοινής ησυχίας

Η αμηχανία του γεμάτου ασανσέρ

Αυτοί που έχουν καρτοκινητό και δεν παίρνουν ποτέ τηλέφωνο λέγοντας:

"Ελα ρε εγώ έχω κάρτα" ή "Δεν έχω κάρτα" και το χειρότερο: Κάνουν αναπάντητες για να τους πάρεις.

Εγώ δηλαδή που πληρώνω κάθε μήνα τη σύνδεση τι είμαι; ο μ***κας;;

Αυτοί που τους εξηγείς κάτι για ώρα και μετά επειδή βαρέθηκαν σου λένε οτι κατάλαβαν, ενώ πλέουν σε μαύρα πελάγη.

Όλοι οι (χωρίς λόγο) αγενείς πωλητές-γκαρσόν.

Δημοσ.
Αυτοί που έχουν καρτοκινητό και δεν παίρνουν ποτέ τηλέφωνο λέγοντας:

"Ελα ρε εγώ έχω κάρτα" ή "Δεν έχω κάρτα" και το χειρότερο: Κάνουν αναπάντητες για να τους πάρεις.

Υπάρχει και χειρότερο. Στην Ιταλία τα γκομενάκια σε παίρνουν τηλέφωνο και μια φωνούλα πριν απαντήσεις σου ζητάει να δεχτείς να χρεωθείς εσύ την κλήση!!!!

Δημοσ.

Μου την σπάει που κοντεύω να περάσω το μισό Πανεπιστήμιο στο μάθημα της Λογιστικής ενώ εγώ παίρνω 6 εξεταστικές τώρα το ωραίο μου τρία. Είναι να απορείς δηλαδή, άτομα που αντέγραψαν από μένα πήραν μέχρι και 9(!!!!) και εγώ 3-3-3-3-3-3. Και μετά σου λένε φταίει ο φονιάς. Αν δεν με περάσει και το Σεπτέμβρη αν δεν πάθω κανα εγκεφαλικό/καρδιακό (τοκ τοκ τοκ χτυπάω ξύλο) επεισόδιο απο την σύγχηση θα μαζέψω τα τριάρια και θα του τα βάλω στον...........

Και η @@ είναι ότι δεν μπορώ να του πω τίποτα......Τι να του πω "δες το γραπτό του τάδε και το δικό μου που είναι ολο'ι'δια αλλά το ένα πήρε 3 και το άλλο 9"? Έτσι θα δίνω μέχρι τα 30 ;)

Δημοσ.

Μου την σπανε οι οβερ δεμσελβς γκομενες.Κοριτσακι μου χαλαρωσε,και γω εχω γουολπειπερ με την Τζολι ή την Γιαμιλα Ντιαζ αλλα ξερω οτι δεν θα γινει ποτε.Το να καθεσαι να ονειρευεσαι οτι ο Αλεξανδρος Παρθενης που τον ειδες σε ενα μπαρ,θα δει απολο το μπαρ εσενα ειναι τουλαχιστον γραφικο

ΟΧΙ οι αντρες δεν γ@μ@νε οτι τους κατσει.

Δημοσ.
διάλογος δύο τύπων:

-"έχασα το πορτοφόλι μου"

- "που ρε"?

Α,ναι

α- ρε τα βρηκα τελικα τα γυαλια

β-που ρε?

α-Δεν θα το πιστεψεις,στο τελευταιο μερος που κοιταξα,στο συρταρι(διοτι υπαρχει περιπτωση να μην ειναι τελευταιο,μπορει να συνεχισεις να ψαχνεις και αφου τα βρεις)

Επισης μαρεσει

α-Ελα ρε,την ειδες να φιλιεται με αλλον?

β-Ναι ρε,μουρθε ο ουρανος στο κεφαλι κυριολεκτικα(αζ ιν επεσαν καμια 500αρα πλανητες στο κεφαλι μου)

Δημοσ.

Επισης μου την σπαει οτι

Η Παπαριζου ειναι Ελληνιδα αλλα ο Χ διαρρηκτης ειναι Αλβανος(ενω αν σηκωνε 170 κιλα αρασε θα ηταν Ελληνας και αυτος)

Δημοσ.

Mε εκνευρίζει αφάνταστα η αγένεια/μη ευγένεια. Αυτό που παρατηρώ είναι για να σου φερθεί κάποιος μαγαζάτορας ανθρώπινα, θα πρέπει να έχεις γίνει σχεδόν φίλος του, να του μιλάς κάθε μέρα και φυσικά να αγοράζεις συχνά. Έχουν τύχει περιπτώσεις όταν είχα σταματήσει για ένα διάστημα να αγοράζω απ' τον περιπτερά "μου", και αυτός όποτε περνούσα από εκεί έκανε πως δεν με έβλεπε!

Εννοείται ότι στο παραπάνω κολλάει και ο απλός χαιρετισμός μια και "Καλημέρα", "Καλησπέρα", "Καληνύχτα", είναι πλέον λέξεις άγνωστες για τους περισσότερους, όπως και ο τρόπος που σου απευθύνουν οι περισσότεροι το λόγο.

Δημοσ.

Ο κολλητός στην Κρήτη γνώρισε μια γκόμενα και το βράδυ βγάλανε τα μάτια τους. Την επόμενη μέρα ξυπνάνε, του δίνει ενα φιλί η κοπελιά.......

Γκόμενα-Λοιπόν?

Κολλητός-Τι?

Γκόμενα-Τι έχεις να πεις?

Αφού ο κολλητός παρατηρεί για λίγο την κοπελιά

Κολλητός-Το ουίσκι ήταν μπόμπα (εννοώντας ότι αν δεν ήταν λιώμα δεν υπήρχε περιπτωση να ξύπναγαν μαζί)

Άλλο φιλαράκι στην Κρήτη πάνω σε πέσιμο σε μια κοπελιά

Φίλος-Έχεις γκόμενο?

Κοπελιά-Ναι

Φίλος-Εραστή έχεις?

Κοπελια-Ναι

Πονηρό βλέμμα, έκφραση ατάκας

Φίλος-Θες τον καλύτερο?

Δημοσ.
διάλογος δύο τύπων:

-"έχασα το πορτοφόλι μου"

- "που ρε"?

LOL κλασικο!!!!!! (το εχω πει κ εγω, και ειμαι σιγουρος οτι κ συ το εχεις κανει) :D:D:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...