Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Παιδιά το πιο σπαστικό στα ασύρματα είναι ότι έχουν αγγλικό μενού.Τώρα τελευταία νομίζω άρχησαν να βγαίνουν και με ελληνικό μενού. Οχι και τελαυταια...Το Panasonic 735 που εχω 3+ χρονια εχει ελληνικοτατο μενου. :-D
lostson Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Kai Ego Exo 2 Panasonic Ellinikotato Menoy Kai Poly Katanohto Kai Eyxrhsto Kai Ta Exo Edo Kai 4 Xronia
G_Zisis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Παιδιά,μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ένα manual με οδηγίες για το Siemens Gigaset 4000 Micro,αν γινεται στα ελληνικά?Πιο πολύ το θέλω για κάτι ρυθμίσεις που δεν καταλαβαίνω. Ευχαριστώ.
tasgaz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 ξερει κανεις σας κάποιο dect που να πέρνει 2 εξωτερικές γραμμές?
G_Zisis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Παιδιά' date='μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ένα manual με οδηγίες για το Siemens Gigaset 4000 Micro,αν γινεται στα ελληνικά?Πιο πολύ το θέλω για κάτι ρυθμίσεις που δεν καταλαβαίνω. Ευχαριστώ.[/quote'] Κανείς ρε παιδιά?
Narayan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Σχετικά με τη φόρτιση... εξαρτάται από τον τύπο της μπαταρίας που έχει το τηλέφωνο. Αν είναι NiCd πρέπει να φορτίζεται όταν αδειάσει, αν είναι NiMH δεν πρέπει να ξεφορτίζει τελείως, οπότε μετά τη χρήση καλό είναι να μπαίνει στη βάση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.