paparoupas Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Εάν σε μια τηλεφωνική γραμμή είναι συνδεδεμένα δύο φαξ (ντούμπλεξ) και στείλει κάποιος φαξ σε αυτό το νούμερο, ποιο από τα δύο θα εκτυπώσει το φαξ ?
tarrasque Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 υποθέτω αυτό που είναι προγραμματισμένο να απαντά πιο γρήγορα. αν τύχει και ξεκινήσουν ταυτόχρονα φαντάζομαι θα γίνει μπάχαλο και το fax δεν θα σταλεί ποτέ. δεν ακούγεται έξυπνη ιδέα πάντως
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Καλή ερώτηση ... αλλά γιατί να συνδέσεις σύο fax στην ίδια γραμμή ?
paparoupas Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Απλή περιεργεια... Το εχει δοκιμασει κανεις?
Highlander Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Σου προτείνω να μην είσαι πολύ περίεργος, δεν ξέρεις καμιά φορά τι μπορεί να δοκιμάσεις...
Snolly Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Σου προτείνω να μην είσαι πολύ περίεργος, δεν ξέρεις καμιά φορά τι μπορεί να δοκιμάσεις... χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα κλαίω από τα γέλια αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
kostastnt Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Και 1000 fax να έχεις το ίδιο είναι... Να το εξηγήσω λίγο παραπάνω. Έστω ότι ο Α έχει 10 fax (αυτόνομες συσκευές, πολυμηχάνημα, φωτοτυπικό-fax, pc με fax, ...) και ο Β του στέλνει μία σελίδα, τότε το πιο γρήγορο fax θα το λάβει. Αυτό γίνεται γιατί μόλις ενεργοποιηθεί το πρώτο fax έχει ικανοποιήσει το αίτημα (εισερχόμενο fax από τον Β) και άρα τα άλλα σταματάνε να προσπαθούν να ικανοποιήσουν το αίτημα. Είναι σαν το τηλέφωνο με ISDN ,όταν σε παίρνει κάποιος χτυπάνε όλα, άλλα μόλις σηκώσεις το ένα σταματάνε να χτυπάνε τα υπόλοιπα. Αυτό με τα fax είναι 1000% επειβεβαιωμένο, αφού στο σχολείο που δουλεύει ο πατέρας μου έχουν 3 συσκευές με δυνατότητα λήψης fax και το έχω δοκιμάσει. Πληροφοριακά και μόνο, η πιο γρήγορη συσκευή είναι το αυτόνομο fax, δεύτερο έρχεται το φωτοτυπικό με fax και τελευταίος(!) ο υπολογιστής. Αυτά βέβαια ισχύουν για την περίπτωση που σας λέω εγώ. Δεν νομίζω να είναι ο κανόνας.
NINJA_MOUSE Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μην διανοηθείς να το κάνεις! Ένας ξάδελφος μου που δεν τον ξέρετε, το έκανε και ταξίδεψε στον χρόνο! Ακόμα τον ψάχνουμε και το χειρότερο είναι ότι είχε στην τσέπη του μία νοικιασμένη ταινία στο όνομά μου! Ακόμα την πληρώνω!!!
paparoupas Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 @DrLo: Αμα τα ειχα δε θα ρωταγα... @kostastnt: Πολυ λογικο μου φαινεται αυτο που λες, αρα θα εχεις δικιο. Οπως και οταν χτυπαει το τηλ... @NINJA MOUSE: Ο ξαδερφος σου θα ειχε παλιο μοντελο!
GI@RG@S Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μην διανοηθείς να το κάνεις! Ένας ξάδελφος μου που δεν τον ξέρετε' date=' το έκανε και ταξίδεψε στον χρόνο! Ακόμα τον ψάχνουμε και το χειρότερο είναι ότι είχε στην τσέπη του μία νοικιασμένη ταινία στο όνομά μου!Ακόμα την πληρώνω!!![/quote'] Γελατε εσεις αλλα αυτο που λεει ο ΝΙΝJA_MOUSE ειναι αληθινη ιστορια και το εχω ακουσει και εγω για καποια ατομα που πειραματιζοντουσαν με πολλαπλα fax οτι ταξιδεψαν στο χρονο και μετα τους ψαχνανε...ακομα ακουσα οτι μεσ'το μηνα θα κανει και ο ευαγγελατος ειδικη εκπομπη για το θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.