Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
mia erotish k apo mena.convertxtodvd,patao sto dvd player menu setup, gia na do ta chapters k tzifos.den ypostirizei tetoia epilogh to convertxtodvd?prepei na blepo mia tainia monokopanias?

help!!

1ον. Πόσα αρχεία περνάς για να κάνεις DVD; Για να κάνεις chapters (κεφάλαια) πας Settings(Ρυθμίσεις)>Chapters(Κεφάλαια) και ρυθμίζεις κάθε πότε θα δημιουργεί chapter το πρόγραμμα.

2ον. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το WinAvi Video Converter και αν θέλω menu το φτιάχνω με το DVDLab.

Δημοσ.

ενα avi κ ενα srt για υποτιτλους,chapters μονο του ανα 5μιν δεν το χω αλλαξει.2 προβληματα 1)στο dvd player παταω dvd menu k τιποτα,πραγμα που σημαινει οτι αν δεισ τα 3/4 μιας ταινιας μετα δεν μπορεις να ξαναπας εκει που ησουνκ τον εχεις παρει.2)καμια φορα τρωει το πρωτο γραμμα απ τα αριστερα.διορθωνεται χειροκινητα στο srt.to menou ομως ειναι προβλημα.to dvd lab που αναφερεισ ειναι easy?

Δημοσ.
ενα avi κ ενα srt για υποτιτλους,chapters μονο του ανα 5μιν δεν το χω αλλαξει.2 προβληματα 1)στο dvd player παταω dvd menu k τιποτα,πραγμα που σημαινει οτι αν δεισ τα 3/4 μιας ταινιας μετα δεν μπορεις να ξαναπας εκει που ησουνκ τον εχεις παρει.2)καμια φορα τρωει το πρωτο γραμμα απ τα αριστερα.διορθωνεται χειροκινητα στο srt.to menou ομως ειναι προβλημα.to dvd lab που αναφερεισ ειναι easy?

Χρησιμοποίησε το WinAvi για να λυθεί το πρόβλημά σου. Το DVDLab γι' αυτόν που έχει επαφή με το πρόγραμμα πρώτη φορά δεν είναι εύκολο αλλά αν μάθεις τα βασικά θα δεις τι είναι αυτό που το κάνει κορυφαίο του είδους του. Με λίγο υπομονή θα τα καταφέρεις. Για οποιαδήποτε απορία σου εδώ είμαι.

Δημοσ.

Τζιτζι ο οδηγος!

Μονο καποια ενημερωση για το VBR ισως λειπει.

Ασχετο/σχετικο:προσωπικα χρησιμοποιω το super dvd creator 9.25 μετά,και φτιαχνω πανευκολα ενα Dvd που παιζει παντου.

Δημοσ.
pes mou k mia kalh ekdosi(winavi) na mhn katevazo oti na nai.thanks gia thn βοηθεια

κ το vobsub aparaithto?ap oti vlepo?

Την τελευταία v 7.7 http://www.winavi.com/en/video-converter/video-converter.htm.

Τζιτζι ο οδηγος!

Μονο καποια ενημερωση για το VBR ισως λειπει.

Για ποιο οδηγό μιλάς

Ασχετο/σχετικο:προσωπικα χρησιμοποιω το super dvd creator 9.25 μετά,και φτιαχνω πανευκολα ενα Dvd που παιζει παντου.

Δεν το ξέρω αλλά θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

έχω pentum4 2.8G και έβαλα με το winAvi να φτιάξω ένα dvd με 24 video συνολικού μεγέθους γύρω στο 3,2g(στη μορφή που τα έχω .avi) και διάρκειας πάνω από 8 ώρες. ο υπολειπόμενος χρόνος βγαίνει πάνω από 10 ώρες. είναι φυσιολογικό ή έχω κάνει κάποιο λάθος;

Δημοσ.
tzifos me winavi,no subs.se idio fakelo srt k avi alla tipota.xoria pou prepei na kaneis burn meta,eno me to convertxtodvd me thn mia.kano lathos?

Όπως μάθει κανείς.

pantos sthn arxi to winavi bgazei ena msg gia mh sosth egkatastash kati apo qtimeplayer(to xo kanei uninstall) k real time player.sorry pou prizo,alla prospatho na matho kapoia pragmata

Κατέβασε από εδώ τους codecs:

Quicktime alternative codec

Real alternative codec

Δημοσ.

Kastel,για τον οδηγο που εχεις γραψει μιλαω,πολυ καλος και κατανοητος.

Αν δεν απατωμαι δεν αναφερεις κατι για VBR και για το full processing mode.

Δημοσ.
Kastel,για τον οδηγο που εχεις γραψει μιλαω,πολυ καλος και κατανοητος.

Αν δεν απατωμαι δεν αναφερεις κατι για VBR και για το full processing mode.

Σωστά, παράλειψή μου. Όταν κάνεις χρήση φίλτρων πάντα full processing mode. Και όταν υπάρξει ειδοποίηση για VBR audio.... χρήση του NanDub.

Θα διορθώσω τους οδηγούς άμεσα. Ευχαριστώ για την παρατήρηση.

Φιλικά KasteL.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...