Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάτσε, κατά την κωδικοποίηση για να παίζουν σε dvd player τα .avi αρχεία δεν αυξάνουν το μέγεθος τους??

Κατά την κωδικοποίηση το WinAvi χρησιμοποιεί codec και το μέγεθος δεν μεγαλώνει.

Δηλαδή αυτά που έχω και είναι περίπου 135 mb το ένα χωράνε περίπου 30 σε μορφή dvd?!

Σωστά. Μια δοκιμή θα σε πείσει.

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγχαρητήρια φίλε μου για τους οδηγούς. Ήταν κάτι το εξαιρετικό αυτό που έκανες, ειδικά για όσους από εμάς δεν σκαμπάζουμε και πολλά πράγματα από αυτό το αντικείμενο.

Έκανα όσα έλεγε ο οδηγός για τη δημιουργία dvd με το winavi video converter. Δυστυχώς δεν ενσωματώθηκαν οι υπότιτλοι. Πήρα το avi αρχείο μου και του έβαλα υπότιτλους με τον άλλο οδηγό σου. Αυτή τη φορά πέτυχε, αλλά όταν το αρχείο αυτό πήγα να το κάνω dvd δεν εμφανιζόταν πάλι οι υπότιτλοι. Τι πήγε στραβά? Βοήθησέ με σε παρακαλώ γιατί έχω 3 μέρες που παιδεύομαι με αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

Και κάτι ακόμη. Πως να χειριστώ το vobsub? Λες ότι τους υπότιτλους τους αναλαμβάνει αυτό. Εγώ τι πρέπει να κάνω? Απλά να το τρέχω πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία?

Δημοσ.

Καλωσόρισες Insomniac.

Στο VobSub δεν χρειάζεται τίποτα - default ρυθμίσεις. Για να δουλέψει θα πρέπει οι υποτίτλοι να έχουν ίδιο όνομα (π.χ.: movie.avi & movie.srt) και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο. Για να δεις αν πράγματι δουλεύει κατά τη διαδικασία του rendering θα πρέπει να ανάψει ένα πράσινο βελάκι στην tray.

Δημοσ.

Δυστυχώς,φίλε, δεν έγινε τίποτα και πάλι. Έκανα όσα είπες 2 φορές και το μόνο που έχω είναι ένα dvd χωρίς υπότιτλους. Κοίταξα το μενού μήπως υπάρχουν πουθενά κρυμμένοι, αλλά και πάλι τίποτα.

Τέλος πάντων, μήπως υπάρχει τουλάχιστον κάποιος τρόπος να βάλω υπότιτλους σε αυτό το αρχείο που μου έφτιαξε το winavi???

Δημοσ.

Υπάρχει το DVDLab Pro (μπορείς να προσθέσεις σε DVD menus, subtitles, audios, extras, chapters). Προσοχή όμως, αν έχεις βάλει chapters με το WinAvi μη βάλεις με το DVDLab γιατί θα κολλήσει κατά τη διαδικασία του compile DVD.

Δημοσ.

Επειδή τελευταία δεν έχω το χρόνο να ετοιμάσω κάποιους οδηγούς για διάφορα προγράμματα μεταξύ αυτών είναι και το DVDLab Pro, σε παραπέμπω σε οδηγούς άλλων οι οποίοι είναι ελληνικοί ή video για να είναι κατανοητοί και να καταλάβετε τη χρήση του "δίστροπου", "δύσκολου" ή όπως αλλιώς έχει χαρακτηριστεί το DVDLab.

DVDLab Pro greek guide by PaTriArxiS

DVDLab Pro video guide (no audio) by Salvador

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους PaTriArxiS και Salvador για τους οδηγούς τους.

Δημοσ.

Θελω να ενωσω διάφορα files βιντεο,με διαφορετικο φορματ.ποιο προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησω?δεν μ'ενδιαφερουν οι υποτιτλοι.

Δημοσ.

Καλωσόρισες Insomniac.

Αν θες να τα κάνεις DVD ή με το WinAvi Video Converter (το προτιμώ) ή το ConvertXtoDVD .

Αν θες απλώς να τα ενώσεις σε avi, mpeg, wmv ή rm με το WinAvi Video Converter.

Δημοσ.

Ξερει καποιος αν γινετε να βαλουμε μερικες ταινιες divx or mp4 σε 1 dvd και να δημιουργησουμε ενα menu συμβατο με το dvdplayer στο σαλονι μας;Να σημειωθει οτι αυτο παιζει τα απαραιτητα αρχεια divx or mp4.Απο οτι καταλαβατε το προβλημα ειναι η δημιουργεια menu για πολλα αρχεια 700mb χωρις αυτα να αλλαξουν την μορφη της συμπιεσης τους.Αν εχει δοκιμασει καποιος κατι παρακαλω ας βοηθησει.

Δημοσ.

kastel thnx man gia tous guides sta greek pou eftiakses :)

kati allo pou me problimatizei edo kai kairo.exo 2 arxeia avi me diaforetiko bitrate hxou.pos mporo na ta kano combine se 1 avi file dioti to virtualdub den to kanei auto?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...