Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμοι οδηγοί, τελευταία δεν ασχολούμαι καθόλου μ' αυτά (δεν έτυχε), αλλά κάποια στιγμή θα μου χρειαστούν. Μπράβο.

Δημοσ.

Λοιπόν ξεκινάω και εγώ με κάποιες ερωτήσεις.Στον οδηγό ενσωμάτωσης υποτίτλων με το VirtualDub,στη σελίδα 9 που διαλέγουμε codec για compression,δεν μου βγάζει στη λίστα DivX 6.2.2 όπως στον οδηγό,αν και το έχω εγκατεστημένο,παρά μου έβγαζε κάτι άλλα,ούτε έγραφε τιίποτα στο παράθυρο Format restrictions,φταίει κάτι;Επίσης στη σελίδα 10,αυτό το παράθυρο του DivX Pro από που το άνοιξες,γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.

Φιλικά Τάσος.

Δημοσ.

Μια απορία. Αν οι υπότιτλοι δεν συγχρονίζονται καλά με την ταινία τότε φταίνε αποκλειστικά αυτοί που τους φτιάξανε ή υπάρχουν κ άλλοι λόγοι?

Τα frames παίζουν κάποιο ρόλο κ τι ακριβώς είναι?

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ρωτάω πως να το φτιάξω αλλά τους λόγους γιατί χαλάει...

Π.χ τους φτιάχνω με το Subtitle Workshop αλλά μετά από μισό λεπτό ξαναχαλάνε.Γιατί???

Τhanks!!!

Δημοσ.

Βασικά ένας λόγος που δεν συγχρονίζονται οι υπότιτλοι είναι από τι σύστημα είναι ριπαρισμένο το DVD ή γενικά η ταινία (PAL ή NTSC) πάνω στην οποία έχει γίνει ο υποτιτλισμός. Αφού τα frames δεν είναι ίδια (25, 23,9...). Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που μετά από λίγο ξεσυγχρονίζονται.

Δημοσ.

Απλά όταν φορτώνεις τους υποτίτλους στο SW στο Input FPS βλέπεις τα frames που έχουν και από κάτω στο FPS βάζεις αυτά που θέλεις.Αλλά δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα, διστυχώς θα πρέπει να το κάνεις manual υπότιτλο-υπότιτλο ή να κάτεβάσεις άλλους.

Δημοσ.

Με το WinAvi Video Converter όταν προσθέτεις αρχεία .avi φαίνεται κάπου τι μέγεθος θα πιάσουν? Θέλω να κάνω dvd κάποια επεισόδια futurama αλλά πόσα να υπολογίσω για κάθε dvd (δε βλέπω κάπου να μου δείχνει το προβλεπόμενο μελλοντικό τους μέγεθος στο dvd)?

Δημοσ.

Για παράδειγμα αν τα avi σου έχουν μέγεθος γύρω στα 350-400mb μπορείς να βάλεις μέχρι και 12 αρχεία με καλή ποιότητα. Για αρχεία με μέγεθος 700mb μέχρι 6 αρχεία.

Δημοσ.

Κάτσε, κατά την κωδικοποίηση για να παίζουν σε dvd player τα .avi αρχεία δεν αυξάνουν το μέγεθος τους??

Δηλαδή αυτά που έχω και είναι περίπου 135 mb το ένα χωράνε περίπου 30 σε μορφή dvd?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...