lelos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μια ερώτηση και από μένα. Ενσωματώνω τους υπότιτλους σε avi αρχείο με του Winavi vide converter ,αλλά όταν παίζε η ταινία σε dvd payer μου την κόβει στην 1 ώρα περίπου. Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Σημείωση: Στο pc το αρχείο παίζει κανονικά. Ευχαριστώ.
kastel Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ DIVX LOGO -> Page not found Όλα θα τα βρεις εδώ.
vasilizzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Με ποιο προγραμμα μπορω να γυρισω ενα βιντεο κατα 90 μοιρες? Ειναι τραβηγμενο απο κινητο και θελω να το "τουμπαρο"! Με το GomPlayer γινοταν κατι τετοιο?
kastel Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Με ποιο προγραμμα μπορω να γυρισω ενα βιντεο κατα 90 μοιρες?Ειναι τραβηγμενο απο κινητο και θελω να το "τουμπαρο"! Με το GomPlayer γινοταν κατι τετοιο? Mε το VirtualDub. Μίνι οδηγός: Άνοιξε το VirtualDub βάλε την ταινία (και με drag & drop) πήγαινε Video->Filters πάτα το κουμπί Add επέλεξε το φίλτρο "rotate" αν πρόκειται να περιστρέψεις το video κατά 90 ή 180 μοίρες ή το φίλτρο "rotate 2" αν πρόκειται να περιστρέψεις το video σε όσες μοίρες επιθυμείς πήγαινε Video και τσεκάρισε Full prossessing mode (αν δεν είναι) πήγαινε Video>Compression και επέλεξε τον codec (συνήθως DivX ή XviD που θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει από πριν στο σύστημά σου) Και τέλος πάτα File->Save as AVI για να σώσεις το νέο αρχείο του video.
orck Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εχω ενα dvd το οποιο θελω να το μετατρεψω σε divx/xvid. Τι προγραμμα χρησιμοποιω για την μετατροπη; Ποιο codec; Το dvd ειναι φτιαγμενο απο φιλο με καμερα ο οποιος εχασε τα αρχικα αρχεια της καμερας, δεν εχει υποτιτλους, ειναι δομημενο σαν κανονικο dvd, το εχω ηδη στον δισκο. Την μετατροπη δεν ξερω πως κανω.
markelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εχω ενα dvd το οποιο θελω να το μετατρεψω σε divx/xvid. Τι προγραμμα χρησιμοποιω για την μετατροπη; Ποιο codec; Το dvd ειναι φτιαγμενο απο φιλο με καμερα ο οποιος εχασε τα αρχικα αρχεια της καμερας, δεν εχει υποτιτλους, ειναι δομημενο σαν κανονικο dvd, το εχω ηδη στον δισκο. Την μετατροπη δεν ξερω πως κανω. 2 πολύ ωραία και εύκολα στο χειρισμο free προγραμματακια. http://www.fairusewizard.com/lang_en/fairuse_wizard_dvd_divx_xvid_backup_tool_light_edition.html http://www.handbrake.fr
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Σε μια εμβομάδα τελειωνουν οι εξετασεις και θα αρχισω να προγραμματίζω ενα flash game που μου ζήτησε μια εταιρία και μετα ανοίγω το vegas να κανω και εγω κανεναν οδηγό με εικονες... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
suspiria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εχω μια ταινια της οποιας τα πλανα ειναι σε μορφη mpeg-4/.mov απο canon dslr.Ο υπολογιστης που θα τα επεξεργαστει και θα κανει το μονταζ ομως δεν φτουραει με τοσο βαρια αρχεια.Σε τι μορφη μπορω να τα μετατρεψω ωστε να μικρυνουν αρκετα αλλα να διατηρησουν οσο γινεται μεγαλυτερη πληροφορια και ποιοτητα(1920x1080);Επειδη βαριεμαι να κανω δοκιμες μπορει καποιος να μου πει αν το εχει δοκιμασει;Το προγραμμα επεξεργασιας ειναι το premiere cs4 της adobe.
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ο υπολογιστης που θα τα επεξεργαστει και θα κανει το μονταζ ομως δεν φτουραει με τοσο βαρια αρχειαΤο προγραμμα επεξεργασιας ειναι το premiere cs4 της adobe. Αδερφέ,δεν είναι το πρόβλημα τα αρχεία,όταν ο Η/Υ δεν σηκώνει το premiere... Τι σώοι μοντάζ θέλεις να κάνεις;;;Ίσως να υπάρχει κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα. (Και μην ξεθάβεις αρχαία θέματα,φτιάξε ένα νέο,δεν κοστίζει τζάμπα είναι)
suspiria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μην τρωτε παππα με το θεμα του προγραμματος ρε παιδια!Το ιδιο προγραμμα με αρχεια mpeg-2 απο hdv καμερα παει σφαιρα στον ιδιο υπολογιστη!!!Δεν μπορω να δουλεψω αλλο προγραμμα ολα τα αλλα μου φαινονται πολυ ''λιγα'' σε δυνατοτητες.Η ερωτηση δεν ειναι για εναλλακτικο προγραμμα αλλα για εναλλακτικο ειδος αρχειου.
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι έτσι δώσε πληροφορίες του mov από το mediainfo πάνε view->text και κάνε αντιγραφή/επικόλληση το αποτέλεσμα στο επόμενο σου μήνυμα. Αν το πρόβλημα είναι μόνο το πολύ μεγάλο bitrate μπορείς να τα ξανά κωδικοποιήσεις με π.χ. το Free make Video Converter πάλι σε h.264 αλλά με μικρότερο bitrate αν έχεις το ίδια προβλήματα θα πρέπει να πας και σε κατώτερο codec (όπως το mpeg2) αλλά εκεί θα χάσεις αρκετή ποιότητα.
suspiria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Και γω αυτο ειχα σκεφτει για χαμηλωμα bitrate. Γενικά Πλήρες όνομα : D:MVI_8362.MOV Μορφοποίηση : MPEG-4 Format_Profile : QuickTime CodecID : qt Μέγεθος αρχείου : 585 MiB Duration/String : 1mn 53s Συνολικό BitRate : 43,2 Mbps Ημερομηνία κωδικοποίησης : UTC 2012-06-20 00:13:32 Tagged date : UTC 2012-06-20 00:13:32 Video ID : 1 Μορφοποίηση : AVC Μορφοποίηση/ : Advanced Video Codec Format_Profile : [email protected] Format_Settings_CABAC/String : Όχι Format_Settings_RefFrames/String : 1 frame Format_Settings_GOP : M=1, N=12 CodecID : avc1 / : Advanced Video Coding Duration/String : 1mn 53s Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 41,6 Mbps Πλάτος : 1 920 εικονοστοιχεία Ύψος : 1 080 εικονοστοιχεία Height_Original/String : 1 088 εικονοστοιχεία Λόγος εικόνας : 16:9 DisplayAspectRatio_Original/String : 16:9 Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 23,976 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bits ScanType/String : Συνεχής σάρωση Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.837 StreamSize/String : 564 MiB (96%) Γλώσσα : English Ημερομηνία κωδικοποίησης : UTC 2012-06-20 00:13:32 Tagged date : UTC 2012-06-20 00:13:32 colour_primaries : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4, SMPTE RP177 transfer_characteristics : BT.709-5, BT.1361 matrix_coefficients : BT.601-6 525, BT.1358 525, BT.1700 NTSC, SMPTE 170M Ήχος ID : 2 Μορφοποίηση : PCM Format_Settings_Endianness : Little Format_Settings_Sign : Signed CodecID : sowt Duration/String : 1mn 53s Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 1 536 Kbps Κανάλι(α) : 2 κανάλια Θέσεις καναλιών : Front: L R Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz BitDepth/String : 16 bits StreamSize/String : 20,8 MiB (4%) Γλώσσα : English Ημερομηνία κωδικοποίησης : UTC 2012-06-20 00:13:32 Tagged date : UTC 2012-06-20 00:13:32
johnis299 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δεν βάζεις linux ρε φίλε ? αφού όλες οι εφαρμογές σχεδόν είναι στα ελληνικά άσε που από επεξεργαστές βίντεο έχει μεγάλη ποικιλία και από ταχύτητα δεν παίζονται καμμιά σχέση με τα windows. Ρίπαρε ένα bluray σε .mkv στα windows και κάνε το ίδιο σε linux (64bit)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα