Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως μπορω να αφαιρεσω εωσωματομενους υποτιτλους απο αρχειο avi?διαβασα παραπανω οτι με καποια επιλογη στο VirtualDub γινεται.Εχω το συγκεκριμενο προγραμμα ομως δεν βρισκω πουθενα τις επιλογες που εχετε προτεινει.

Ευχαριστω.

Υπάρχει στο wiki η εν λόγω διαδικασία με λεπτομέρειες από τον parsifal

VirtualDub - Αφαίρεση Hardsubbed Υποτίτλων ή Λογοτύπων

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά σας κι απο μένα!Χρησιμοποιώ το VSO και ενώ βάσω full screen για την εγγραφή στις ρυθμίσεις στο DVD player μου βγάζει τις μαύρες μπάρες πάνω κάτω.Αναγκάζομαι να πατάω zoom για να παίζει σ'όλη την οθόνη.Πως μπορώ να το ρυθμίσω αυτό?

Δημοσ.

μπορώ να κάνω μια ερώτηση? θέλω να γράψω μια ταινία σε dvd, και ενώ όταν στο mac την ανοίγω με το vlc και προσθέτω και τους υπότιτλους τους παίζει κανονικά, όταν το ανοίγω με το submerge ή με το isubtitle, οι υπότιτλοι εμφανίζονται σαν αλαμπουρνέζικα.. μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω παρακαλώ πολύ??

Δημοσ.

Θα ήταν καλύτερο να ανοίξεις ένα thread (ή να κάνεις μία Αναζήτηση για υπάρχον συναφές thread) στην ενότητα του MacOS, εδώ είναι λίγο γιάφκα Windows! :-D

Δημοσ.
καλημερα

αρχεια wmf χρειαζονται μετατροπη σε avi.? η μπορουμε κατευθειαν με nero να τα αντιγραψουμε σε dvd???

1. με το Nero δε μπορείς να μετατρέψεις video αρχεία σε DVD απλά μπορείς να "κάψεις" έτοιμα dvd formats σε δισκάκι.

2. η καλύτερη λύση για να δεις αν μετατρέπονται τα wmf σε dvd format είναι να προσπαθήσεις να τα εισάγεις στο πρόγραμμα μετατροπής που θα χρησιμοποιήσεις.

Πάντως ούτε το ConvertXtoDVD ούτε και το DVD Flick δείχνουν να υποστηρίζουν τα wmf αρχεία.

Δημοσ.

Πιθανολογώ ότι ο φίλος εννοούσε WMV και του ξέφυγε το τελευταίο γράμμα.

Αν είναι έτσι, μπορείς και με το Nero, αρκεί να έχεις την πλήρη σουίτα που να περιλαμβάνει και το Nero Vision + το MPEG-2 plugin...

Δημοσ.
Πιθανολογώ ότι ο φίλος εννοούσε WMV και του ξέφυγε το τελευταίο γράμμα.

Αν είναι έτσι, μπορείς και με το Nero, αρκεί να έχεις την πλήρη σουίτα που να περιλαμβάνει και το Nero Vision + το MPEG-2 plugin...

Ίσως να είναι κι έτσι.

Πάντως αρχεία wmf (windows metafiles) υπάρχουν αλλά δεν έχουν καμία σχέση με video.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρακαλω μπορει καποιος να μου πει με ποιο προγραμμα μπορω να αλλαξω το μεγεθος των υποτιτλων.

Θελω απλα να παιρνω του υποτιτλους να μεγαλωνω το μεγεθος.

Ουτε ενσωματοση ουτε τπτ απο αυτα απλα να τους αλλαζω το μεγεθος.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν τους υποτίτλους αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίσει» ο ίδιος ο video player με τον οποίον βλέπεις την ταινία, από τις ρυθμίσεις υποτίτλων του video player.

Αν τους υποτίτλους αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίσει» κάποιος εξωτερικός codec (π.χ. DirectVobSub ή ffdshow), από τις ρυθμίσεις υποτίτλων αυτού του codec.

Δημοσ.
Αν τους υποτίτλους αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίσει» ο ίδιος ο video player με τον οποίον βλέπεις την ταινία, από τις ρυθμίσεις υποτίτλων του video player.

Αν τους υποτίτλους αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίσει» κάποιος εξωτερικός codec (π.χ. DirectVobSub ή ffdshow), από τις ρυθμίσεις υποτίτλων αυτού του codec.

Tης ταινιες της βλεπω με το VLC Player αλλα εχω εγκαταστησει και τους codecs ffdshow και DirectVobSub.

Μηπως να αλλαξω προγγραμμα?

Δημοσ.

Κατά πρώτον, ο VLC ανήκει σε μία κατηγορία players που δεν εκμεταλλεύονται τυχόν εξωτερικούς codecs, οπότε η ύπαρξη ffdshow και DVobSub δεν εμπλέκεται ούτε επηρεάζει στο ελάχιστο τη λειτουργία του.

Και κατά δεύτερον, γιατί να αλλάξεις πρόγραμμα, αν σε ικανοποιεί ο VLC; Οι ρυθμίσεις των υποτίτλων (μεταξύ άλλων, χρησιμοποιούμενη γραμματοσειρά και μέγεθος αυτής) γίνονται μια χαρά από το μενού Tools > Preferences > Subtitles & OSD.

Δημοσ.
Κατά πρώτον, ο VLC ανήκει σε μία κατηγορία players που δεν εκμεταλλεύονται τυχόν εξωτερικούς codecs, οπότε η ύπαρξη ffdshow και DVobSub δεν εμπλέκεται ούτε επηρεάζει στο ελάχιστο τη λειτουργία του.

Και κατά δεύτερον, γιατί να αλλάξεις πρόγραμμα, αν σε ικανοποιεί ο VLC; Οι ρυθμίσεις των υποτίτλων (μεταξύ άλλων, χρησιμοποιούμενη γραμματοσειρά και μέγεθος αυτής) γίνονται μια χαρά από το μενού Tools > Preferences > Subtitles & OSD.

Σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα

εχω κατεβασει το "πολεμος και ειρηνη" το οποιο ειναι 3 ωρες +..........

εχω βρει και εξωτερικους υποτιτλους

οταν ομωσ παω να κανω ενσωματωση(avi recomp)....μου παραγει μια ταινια με ενσωματωμενους υποτιτλου μεχρι 2 ωρες και 40 λεπτα.....και εχει χαθει η υπολοιπη ταινια......

φταιει το μεγεθος της ταινιασ???

τι μπορει να γινει γι αυτο???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια, θέλω να ενσωματώσω subs σε mp4, και ούτε το video sub AviAddSubs αναγνωρίζουν το φορματ..ξερουμε κανα αλλο προγραμμα που μπορει να μας βοηθήσει;

προσπαθησα να κοιταξω τους οδηγούς αλλα οι σελίδες ειναι blanc πλεον..

Ευχαριστώ.

---------- Προσθήκη στις 00:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ----------

Ps..Sorry αν έκανα spam..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...