markelos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πως μπορω να αφαιρεσω εωσωματομενους υποτιτλους απο αρχειο avi?διαβασα παραπανω οτι με καποια επιλογη στο VirtualDub γινεται.Εχω το συγκεκριμενο προγραμμα ομως δεν βρισκω πουθενα τις επιλογες που εχετε προτεινει.Ευχαριστω. Υπάρχει στο wiki η εν λόγω διαδικασία με λεπτομέρειες από τον parsifal VirtualDub - Αφαίρεση Hardsubbed Υποτίτλων ή Λογοτύπων
vickyX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας κι απο μένα!Χρησιμοποιώ το VSO και ενώ βάσω full screen για την εγγραφή στις ρυθμίσεις στο DVD player μου βγάζει τις μαύρες μπάρες πάνω κάτω.Αναγκάζομαι να πατάω zoom για να παίζει σ'όλη την οθόνη.Πως μπορώ να το ρυθμίσω αυτό?
lizoumpoulou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 μπορώ να κάνω μια ερώτηση? θέλω να γράψω μια ταινία σε dvd, και ενώ όταν στο mac την ανοίγω με το vlc και προσθέτω και τους υπότιτλους τους παίζει κανονικά, όταν το ανοίγω με το submerge ή με το isubtitle, οι υπότιτλοι εμφανίζονται σαν αλαμπουρνέζικα.. μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω παρακαλώ πολύ??
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήταν καλύτερο να ανοίξεις ένα thread (ή να κάνεις μία Αναζήτηση για υπάρχον συναφές thread) στην ενότητα του MacOS, εδώ είναι λίγο γιάφκα Windows!
teopas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα αρχεια wmf χρειαζονται μετατροπη σε avi.? η μπορουμε κατευθειαν με nero να τα αντιγραψουμε σε dvd???
kastel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερααρχεια wmf χρειαζονται μετατροπη σε avi.? η μπορουμε κατευθειαν με nero να τα αντιγραψουμε σε dvd??? 1. με το Nero δε μπορείς να μετατρέψεις video αρχεία σε DVD απλά μπορείς να "κάψεις" έτοιμα dvd formats σε δισκάκι. 2. η καλύτερη λύση για να δεις αν μετατρέπονται τα wmf σε dvd format είναι να προσπαθήσεις να τα εισάγεις στο πρόγραμμα μετατροπής που θα χρησιμοποιήσεις. Πάντως ούτε το ConvertXtoDVD ούτε και το DVD Flick δείχνουν να υποστηρίζουν τα wmf αρχεία.
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Πιθανολογώ ότι ο φίλος εννοούσε WMV και του ξέφυγε το τελευταίο γράμμα. Αν είναι έτσι, μπορείς και με το Nero, αρκεί να έχεις την πλήρη σουίτα που να περιλαμβάνει και το Nero Vision + το MPEG-2 plugin...
kastel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Πιθανολογώ ότι ο φίλος εννοούσε WMV και του ξέφυγε το τελευταίο γράμμα. Αν είναι έτσι, μπορείς και με το Nero, αρκεί να έχεις την πλήρη σουίτα που να περιλαμβάνει και το Nero Vision + το MPEG-2 plugin... Ίσως να είναι κι έτσι. Πάντως αρχεία wmf (windows metafiles) υπάρχουν αλλά δεν έχουν καμία σχέση με video.
Kapetanakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Παρακαλω μπορει καποιος να μου πει με ποιο προγραμμα μπορω να αλλαξω το μεγεθος των υποτιτλων. Θελω απλα να παιρνω του υποτιτλους να μεγαλωνω το μεγεθος. Ουτε ενσωματοση ουτε τπτ απο αυτα απλα να τους αλλαζω το μεγεθος. Ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αν τους υποτίτλους αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίσει» ο ίδιος ο video player με τον οποίον βλέπεις την ταινία, από τις ρυθμίσεις υποτίτλων του video player. Αν τους υποτίτλους αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίσει» κάποιος εξωτερικός codec (π.χ. DirectVobSub ή ffdshow), από τις ρυθμίσεις υποτίτλων αυτού του codec.
Kapetanakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αν τους υποτίτλους αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίσει» ο ίδιος ο video player με τον οποίον βλέπεις την ταινία, από τις ρυθμίσεις υποτίτλων του video player. Αν τους υποτίτλους αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίσει» κάποιος εξωτερικός codec (π.χ. DirectVobSub ή ffdshow), από τις ρυθμίσεις υποτίτλων αυτού του codec. Tης ταινιες της βλεπω με το VLC Player αλλα εχω εγκαταστησει και τους codecs ffdshow και DirectVobSub. Μηπως να αλλαξω προγγραμμα?
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Κατά πρώτον, ο VLC ανήκει σε μία κατηγορία players που δεν εκμεταλλεύονται τυχόν εξωτερικούς codecs, οπότε η ύπαρξη ffdshow και DVobSub δεν εμπλέκεται ούτε επηρεάζει στο ελάχιστο τη λειτουργία του. Και κατά δεύτερον, γιατί να αλλάξεις πρόγραμμα, αν σε ικανοποιεί ο VLC; Οι ρυθμίσεις των υποτίτλων (μεταξύ άλλων, χρησιμοποιούμενη γραμματοσειρά και μέγεθος αυτής) γίνονται μια χαρά από το μενού Tools > Preferences > Subtitles & OSD.
Kapetanakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Κατά πρώτον, ο VLC ανήκει σε μία κατηγορία players που δεν εκμεταλλεύονται τυχόν εξωτερικούς codecs, οπότε η ύπαρξη ffdshow και DVobSub δεν εμπλέκεται ούτε επηρεάζει στο ελάχιστο τη λειτουργία του. Και κατά δεύτερον, γιατί να αλλάξεις πρόγραμμα, αν σε ικανοποιεί ο VLC; Οι ρυθμίσεις των υποτίτλων (μεταξύ άλλων, χρησιμοποιούμενη γραμματοσειρά και μέγεθος αυτής) γίνονται μια χαρά από το μενού Tools > Preferences > Subtitles & OSD. Σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα.
teopas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 καλημερα και χρονια πολλα εχω κατεβασει το "πολεμος και ειρηνη" το οποιο ειναι 3 ωρες +.......... εχω βρει και εξωτερικους υποτιτλους οταν ομωσ παω να κανω ενσωματωση(avi recomp)....μου παραγει μια ταινια με ενσωματωμενους υποτιτλου μεχρι 2 ωρες και 40 λεπτα.....και εχει χαθει η υπολοιπη ταινια...... φταιει το μεγεθος της ταινιασ??? τι μπορει να γινει γι αυτο???
Lobo1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια, θέλω να ενσωματώσω subs σε mp4, και ούτε το video sub AviAddSubs αναγνωρίζουν το φορματ..ξερουμε κανα αλλο προγραμμα που μπορει να μας βοηθήσει; προσπαθησα να κοιταξω τους οδηγούς αλλα οι σελίδες ειναι blanc πλεον.. Ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 00:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ---------- Ps..Sorry αν έκανα spam..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα