Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά, δεν ξέρω αν έχει γίνει αναφορά κάποια στιγμή σε αυτό που θα ρωτήσω, αλλά το forum είναι τεράστιο και να ήθελα από τη δουλειά δεν μπορώ να το διαβάσω ολόκληρο.

Το πρόβλημα μου είναι με το ConvertXToDVD και την μετατροπή mkv αρχείων σε DVD. Γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά κανά μήνα τώρα αρκετά από τα παραγόμενα DVD ενώ παίζουν στο PC στο player της τηλεόρασης δεν ακούγεται καθόλου ήχος, αλλά η εικόνα παίζει τζάμι.

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ.

Ποια version χρησιμοποιείς;

Μήπως λείπει κάποιος codec;

Ή μήπως και το συγκεκριμένο format του ήχου δεν υποστηρίζεται από το πρόγραμμα;

Δοκίμασε με προηγούμενη version μήπως και λύνεται το πρόβλημα.

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε Kastel σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Χρησιμοποιώ την προτελευταία αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό γιατί έκανα και κάποιο άλλο χθές και είδα ότι παίζει κανονικά στο player της τηλεόρασης. Κάτι πρέπει να παίζει με το format του ήχου. Από ότι έχω ακούσει πρέπει να έχει βγεί καινούριο DTS format που δεν το αναγνωρίζει το player μου (SONY DVP-NS36H).

Επίσης δε νομίζω να είναι codecs γιατί στο PC όλα OK.

Οπότε ή πρέπει να πάρω άλλο player ή να βρώ τρόπο να κάνω re-encode το mkv και να του πειράξω τον ήχο σε DOLBY DIGITAL και μάλλον τότε θα παίξει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια. μεχρι τωρα χρησ. το ριπιτ για να αντιγραφω ταινιες οταν ηθελα. τωρα που σταματησε να ανανεωνεται υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που μου προτ. για να το αντικαταστησω?

υποψην οτι πολλα απο αυτα που διαβαζω δεν τα καταλαβαινω οποτε αν μπορειτε να βοηθησετε καντε το με απλα λογια.

thanks

Δημοσ.
γεια σας παιδια. μεχρι τωρα χρησ. το ριπιτ για να αντιγραφω ταινιες οταν ηθελα. τωρα που σταματησε να ανανεωνεται υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που μου προτ. για να το αντικαταστησω?

υποψην οτι πολλα απο αυτα που διαβαζω δεν τα καταλαβαινω οποτε αν μπορειτε να βοηθησετε καντε το με απλα λογια.

thanks

DVDFab (free) ή DVDFab Platinum (share)

DVDFab tutorials

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους σας .Ζητάω συγνώμη προκαταβολικα εαν υπάρχει απάντησει στην ερώτηση που θα θέσω και δεν το εχω προσέξει . Πως γίνεται να μετατρέψω μια ολόκληρη ταινία dvd ( δηλαδή το εργο σε avi η σε mpeg η αλλο αρχείο με το total video converted γιατί δεν υπάρχουν πουθενά οδηγίες ? Επίσης πιο ειναι καλύτερο το avi η mpeg . απλα επειδή εχω φορτωμένες κάποιες ταινίες σκέφτηκα να τις κάνω μετατροπή γιατι πιάνουν πολύ χώρο στον δίσκο μου αξίζει η καλύτερα να τις αφήσω οπως ειναι ? ευχαριστώ .

Δημοσ.

Μπορείς να μετατρέψεις το DVD σε mpeg γρήγορα και χωρίς απώλεια στην ποιότητα με το TMPGEnc DVD Author.

Δες τον οδηγό "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ DVD (χωρίς encoding)", από εδώ.

Το πρώτο κομμάτι του οδηγού αναφέρεται σε αυτό που θες.

Σε άλλη περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Fab Decrypter Platinum

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διόρθωση από moderator: Η ερώτησή σου μεταφέρθηκε εδώ. Σε παρακαλώ, να μη δημοσιεύεις τα μηνύματά σου όπου να 'ναι (σε υπάρχοντα θέματα άσχετα με το περιεχόμενο των ερωτήσεών σου)! Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από parsifal
Δημοσ.

Έχω κατεβάσει μια ταινία που Ίδη έχει υποτίτλους (ενσωματωμένους) αλλά στα άγλυκα πώς μπορώ να τους βγάλω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θελω να φτιαξω dvd απο avi και να ενσωματωσω υποτιτλους srt ή txt για να μπορω να τα δω σε dvd player.

Πως το κανω?

συγνωμη αν ρωταω κατι που εχει ξαναεξηγηθει αλλα καποια λινκ δε λειτουργουν απο το πρωτο ποστ με τις οδηγιες.

Δημοσ.
θελω να φτιαξω dvd απο avi και να ενσωματωσω υποτιτλους srt ή txt για να μπορω να τα δω σε dvd player.

Πως το κανω?

συγνωμη αν ρωταω κατι που εχει ξαναεξηγηθει αλλα καποια λινκ δε λειτουργουν απο το πρωτο ποστ με τις οδηγιες.

υπάρχουν όλα στο website του καστελ πρώτο ποστ πρώτο λινκ

Δημοσ.

Καλησπερα,

καστελ διαβασα στην ιστοσελιδα σου τις οδηγιες για τη δημιουργια dvd με ConvertXtoDVD. τελικα η ταινια γραφτηκε μια χαρα αλλα οι υποτιτλοι οχι.

ξερεις τι μπορει να φταιει γι'αυτο?

ή αν θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος οσον αφορα στους υποτιτλους?

ευχαριστω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

kastel ένα μπράβο και από μένα και ευχαριστώ γιατί έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές τους οδηγούς σου. Είχα καιρό να ασχοληθώ με encoding και τώρα είδα ότι έκανες και καινούριο site. Πολύ καλό φίλε. Πλέον είναι στους σελιδοδείκτες μου. :)

Και πάλι μπράβο.

Δημοσ.
kastel ένα μπράβο και από μένα και ευχαριστώ γιατί έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές τους οδηγούς σου. Είχα καιρό να ασχοληθώ με encoding και τώρα είδα ότι έκανες και καινούριο site. Πολύ καλό φίλε. Πλέον είναι στους σελιδοδείκτες μου. :)

Και πάλι μπράβο.

Thanks!!!

Καλό Πάσχα σε όλους :-)

Δημοσ.

Πως μπορω να αφαιρεσω εωσωματομενους υποτιτλους απο αρχειο avi?διαβασα παραπανω οτι με καποια επιλογη στο VirtualDub γινεται.Εχω το συγκεκριμενο προγραμμα ομως δεν βρισκω πουθενα τις επιλογες που εχετε προτεινει.

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...