dimios62 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Τι κατάληξη έχει το αρχείο; Το αρχείο έχει κατάληξη .avi . Στη σύνοψη η συμπίεση είναι Dvix. Απ'ότι βλέπω σ'ενα έγγραφο που λέει τι υποστηρίζει,υποστηρίζει και avi και Dvix. Είναι η πρώτη φορά που το προγραμμα μου αρνείται εργασία. Μέχρι τώρα μου δουλεύει υποδειγματικά. Αν μπορείς να προτείνεις κάτι ,για να το φτιάξω πάλι με το convert . To win avi δεν το ξέρω καθόλου.
kastel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Είναι εξίσου εύκολο με το ConvertX. Δες τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" και σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις την 8 version δες και αυτόν τον οδηγό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟ- ΣΕΙΡΑΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI 8", από εδώ.
dimios62 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Thanks Kastel για τη βοήθεια. Θα προσπαθήσω με το winavi. Απλά σκάω ,γιατί δεν γίνεται με το convert ,αφού τα υποστηρίζει!!
dimios62 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε kastel,και με το winavi τίποτα. Μου βγάζει μηνυμα ότι δεν μπορεί (κι αυτό)να ανοίξει το αρχείο. Στον υπολογιστή (θαύμα,θαύμα)η ταινία παίζει μια χαρά,με ήχο,υπότιτλους,κανένα πρόβλημα. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.
gimy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 φιλε kastel μπραβο πολυ καλοι οδηγοι και με εχουν βοηθησει πολυ.τωρα εχω ενα προβλημα καθως προσπαθω να ενσωματωσω κομματια ηχου που εχω αφαιρεσει απο ενα 3gp βιντεακι(με το VirtualDubMod) σε ενα αλλο 3gp βιντεακι.Μου ειχες πει πως γινεται με το VirtualDubMod αλλα δεν γνωριζω πως.παλια το ειχα πετυχει αλλα δεν θυμαμαι τον τροπο.εαν μπορεις εσυ η καποιος αλλος να βοηθησει θα του ημουν υποχρεος.
gimy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 τωρα το VirtualDubMod δεν αναγνωριζει το 3gp βιντεο.μηπως πρεπει να ενεργοποιησω καποια ρυθμιση του;
kastel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 φιλε kastel μπραβο πολυ καλοι οδηγοι και με εχουν βοηθησει πολυ.τωρα εχω ενα προβλημα καθως προσπαθω να ενσωματωσω κομματια ηχου που εχω αφαιρεσει απο ενα 3gp βιντεακι(με το VirtualDubMod) σε ενα αλλο 3gp βιντεακι.Μου ειχες πει πως γινεται με το VirtualDubMod αλλα δεν γνωριζω πως.παλια το ειχα πετυχει αλλα δεν θυμαμαι τον τροπο.εαν μπορεις εσυ η καποιος αλλος να βοηθησει θα του ημουν υποχρεος. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αρχεία 3gp οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω τη συγκεκριμένη στιγμή.
vagnit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 kastel ξαναανεβαστα οποτε μπορεσεις: The page you have requested could not be found. (404)
kastel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 To πρόβλημα οφείλεται στην αλλαγή του server και δεν έχω προλάβει να ανανεώσω τα links των οδηγών. Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις τους οδηγούς απευθείας από το site μου. Συγνώμη για την ταλαιπωρία. KasteL.
kastel Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Νέοι οδηγοί προστέθηκαν ("ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BACKUP ΠΡΟΦΙΛ FIREFOX" και "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BACKUP ΠΡΟΦΙΛ THUNDERBIRD"). Δείτε αρχικό post.
nibakou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 πολύ καλοί οι οδηγοί μπράβο. χρησιμοποιώ το convertXtodvd και θέλω να βάλω μέσα κάτι επεισόδια, αυτό που ζητώ είναι αν μπορώ με αυτό ή άλλο πρόγραμμα να βάλω μα κάποιο τρόπο την περίληψη του κάθε επεισοδίου μέσα στο dvd.
kastel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 πολύ καλοί οι οδηγοί μπράβο. χρησιμοποιώ το convertXtodvd και θέλω να βάλω μέσα κάτι επεισόδια, αυτό που ζητώ είναι αν μπορώ με αυτό ή άλλο πρόγραμμα να βάλω μα κάποιο τρόπο την περίληψη του κάθε επεισοδίου μέσα στο dvd. Εν συντομία για να κάνεις αυτό που ζητάς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DVDLab Pro. Φτιάξε την περίληψη του κάθε επεισοδίου με τη μορφή εικόνας χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (π.χ. Photoshop) βάζοντας το κείμενο της περίληψης κάποια photo, το cast των πρωταγωνιστών και ότι άλλο θες. Αφού τελειώσεις με όλες τις εικόνες χρησιμοποίησε το DVDLab. Βάλε τα επεισόδια (σε mpeg format), τις εικόνες και κομμάτια μουσικής σε περίπτωση που θες να έχουν και μουσική επένδυση το menu και οι περιλήψεις στο DVDLab. Φτιάξε το κυρίως menu που θα περιλαμβάνει τα κουμπιά-links των επεισοδίων και κουμπιά-links για τις περιλήψεις. Μετά φτιάξε και submenus τόσα όσα και οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα τα συνδέσεις με τα κουμπιά-links που έφτιαξες στο κυρίως menu. Για background στο κάθε submenu βάλε την εικόνα της περίληψης του επεισοδίου και πρόσθεσε και κουμπιά-links (επιστροφή στο κυρίως menu, αναπαραγωγή του επεισοδίου που περιγράφει, επόμενη ή προηγούμενη περίληψη επεισοδίου) σε κάποιο σημείο βέβαια που δε θα επηρεάζει την άνετη ανάγνωση της περίληψης
michos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Παιδιά, δεν ξέρω αν έχει γίνει αναφορά κάποια στιγμή σε αυτό που θα ρωτήσω, αλλά το forum είναι τεράστιο και να ήθελα από τη δουλειά δεν μπορώ να το διαβάσω ολόκληρο. Το πρόβλημα μου είναι με το ConvertXToDVD και την μετατροπή mkv αρχείων σε DVD. Γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά κανά μήνα τώρα αρκετά από τα παραγόμενα DVD ενώ παίζουν στο PC στο player της τηλεόρασης δεν ακούγεται καθόλου ήχος, αλλά η εικόνα παίζει τζάμι. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα