kastel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Χρησιμοποιώ το winavi video converter και ενώ πάντα οι υπότιτλοι είναι στα ελληνικά αυτό μερικές φορές τα ενσωματώνει στην ταινία όπως είναι στα ελληνικά ενώ άλλες εμφανίζει περίεργα σύμβολα. Καμιά ιδέα;;; 3 πράγματα θα πρέπει να κοιτάξεις. 1. Αν το non-unicode των windows είναι Greek (Control Panel>Language and Settings) 2. Ανοιξε τους υποτίτλους με το Subtitle Workshop. Στο παράθυρο αριστερά έχει διάφορες ρυθμίσεις, στην τρίτη από κάτω θα πρέπει να γράφει ANSI, βάλε Greek. Πήγαινε File>Save as... και επέλεξε με διπλό κλικ SubRip για να τους σώσεις. 3. Αν χρησιμοποιείς το WinAvi 8, δες τον οδηγό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡ. ΜΕ ΤΟ WINAVI 8", από εδώ: www.kastel.gr
Blue1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Προσπαθώντας να συγχρονίσω υπότιτλους με το Subtitle Workshop αρκετές φορές μου βγάζει στην αρχή ένα μήνυμα πως έχει πρόβλημα και πρέπει να κλείσει.Βγάζει τις επιλογές Send Error Report και don't send. Αυτο δεν το κάνει σε όλους τους υπότιτλους,αλλά σε αρκετούς.
kastel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Είναι κάποιο conflict με κάποιο άλλο πρόγραμμα που σχετίζεται με το video ίσως.
Blue1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον.Πάντως για απλό συγχρονισμό υπότιτλων το ξεπερνάω το πρόβλημα αγνοώντας το μήνυμα και χρονομετρώντας απο έναν player γιατι δεν παίζει το αρχείο το subtitle workshop.Mετά αλλάζω τους χρόνους σύμφωνα με τον οδηγό του προγράμματος στην πρώτη σελίδα και γίνεται η δουλειά έστω μετ'εμποδίων. Το πρόγραμμα αυτο είναι πολύ χρηστικό.
ktmexc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 καλημερα μηπως ξερει κανεις κανενα προγραμμα για να αντιγραψω τους υποτιτλους απο dvd σε ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων?
kastel Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 καλημερα μηπως ξερει κανεις κανενα προγραμμα για να αντιγραψω τους υποτιτλους απο dvd σε ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων? SubRip SubRip Guide.
Melinbonian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα! Έχω και εγώ ενα προβληματάκι. Έχω μερικά video σε xvid,divx κλπ και παίζουν κανονικά στο pc, αλλά στη "φετα" lg-298h οι υπότιτλοι(ενσωματωμένοι) είναι τόσο χαμηλά που φαίνονται οι μισοί. Κάνω κάτι λάθος? Γίνεται να το διορθώσω από τη φέτα ή πρέπει να πάρω κάθε βιντεο ξεχωριστά στο pc? Μου φαίνεται περίεργο γιατί στο pc είναι σε κανονικό ύψος και χαλάνε στη φέτα.
kastel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα! Έχω και εγώ ενα προβληματάκι. Έχω μερικά video σε xvid,divx κλπ και παίζουν κανονικά στο pc, αλλά στη "φετα" lg-298h οι υπότιτλοι(ενσωματωμένοι) είναι τόσο χαμηλά που φαίνονται οι μισοί. Κάνω κάτι λάθος? Γίνεται να το διορθώσω από τη φέτα ή πρέπει να πάρω κάθε βιντεο ξεχωριστά στο pc? Μου φαίνεται περίεργο γιατί στο pc είναι σε κανονικό ύψος και χαλάνε στη φέτα. Μόλις χθες πήρα το εν λόγο player οπότε δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω. Κάνε όμως μια δοκιμή. Πήγαινε στο setup και δες αν έχεις καθορίσει σωστά το TV Aspect και βάλε στο Display Mode>Panscan.
billaros7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα.Ειμαι καινουριο μελος και θελω να σας συγχαρω για τους κατανοητους οδηγους για εμας τους αδαεις.Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.Με το convertxtodvd κανω τη μετατροπη της ταινιας σε dvd ομως οταν παω να καψω τη ταινια σε εγγραψιμο δισκο dvd η ενδειξη της εγγραφης ειναι ghost και η πλακα ειναι οτι ουτε με το nero μπορω να καψω dvd γιατι δεν αναγνωριζει το pc μου εγγραψιμα dvd.Μαλιστα οταν βαζω εγγραψιμα dvd στο dvd rom τρωει κολληματα και το συστημα δεν αποκρινεται.Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?Εχω απελπιστει,η υποθεση σηκωνει φορματ?
without_name Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 μπραβο πολυ καλοι οδηγοι και κατανοητοι..τους καταλαβα μεχρι και εγω hanks
kastel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα.Ειμαι καινουριο μελος και θελω να σας συγχαρω για τους κατανοητους οδηγους για εμας τους αδαεις.Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.Με το convertxtodvd κανω τη μετατροπη της ταινιας σε dvd ομως οταν παω να καψω τη ταινια σε εγγραψιμο δισκο dvd η ενδειξη της εγγραφης ειναι ghost και η πλακα ειναι οτι ουτε με το nero μπορω να καψω dvd γιατι δεν αναγνωριζει το pc μου εγγραψιμα dvd.Μαλιστα οταν βαζω εγγραψιμα dvd στο dvd rom τρωει κολληματα και το συστημα δεν αποκρινεται.Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?Εχω απελπιστει,η υποθεση σηκωνει φορματ? Το πρόγραμμα δεν φαίνεται να είναι υπεύθυνο για το πρόβλημα που έχεις (έτσι όπως το παρουσιάζεις βέβαια).
Blue1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Εχει καμια διαφορά στο τελικο αποτελεσμα αντι να παρει καποιος το αρχικο αρχειο .αvi και τους υποτιτλους ξεχωριστα για να χρησιμοποιησει το ConvertXtoDvd,να κάνει πρώτα ενσωμάτωση υποτιτλων με το virtual dub και αυτο το αρχειο να μετατραπει στην συνέχεια με το ConvertXtoDVD?
dimios62 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Λεβέντες τα φώτα σας,παρακαλώ πολύ! Κατέβασα μια ταινία από rapidshare.de και το convertxtodvd δε μου την κάνει dvd λέγοντας ότι δεν υποστηρίζει τέτοια αρχεία.Από τις ιδιότητες είδα ότι η αποσυμπιεσμένη ταινία είναι DivX (ενώ αυτές που μετέτρεπα ως τώρα ήταν xvid).Tι μπορώ να κάνω; Η ταινία έχει και χωριστό αρχείο .srt υποτίτλων και τους θέλω κι αυτους στο dvd.
kastel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Τι κατάληξη έχει το αρχείο; Δοκίμασε με το WinAvi Video Converter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα