troley Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε kastel διαβασα ολους τους οδηγους σου (που ειναι φανταστικοι) αλλα δυστυχως μετα απο πολλες ωρες ακομα δεν καταφερα να ενσωματωσω υποτιτλους σε .avi !!! τα εχω παιξει !!! σε παρακαλω αν μπορεις να με βοηθσεις θα το εκτιμουσα!!!
kastel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Όλα με τον ίδιο τρόπο (με το VobSub).
Sellers Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Με το CONVERTX TO DVD και το WINAVI VIDEO CONVERTER μπορούμε αντι για ταινία να βάλουμε φωτογραφίες και να μας τις αμφανίζει ανα 5 δευτερόλεπτα π.χ???
kastel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Χρησιμοποίησε το Foto2Avi του καλού μας φίλου trustfm. Είναι free κι ελληνικό πρόγραμμα.
Blue1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ενώ με το VirtualDub ακολουθώντας τον οδηγό όλα γίνονται καλά,με το NanDub 1.0.2 εμφανίζεται πρόβλημα καθώς στό save avi δεν αρχίζει η διαδικασία συμπίεσης.Πάει να φορτώσει αλλα διακόπτει σε ένα δευτερόλεπτο.Είναι επιλεγμένο το Full Processing Mode. Τι μπορεί να φταίει;
kastel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ενώ με το VirtualDub ακολουθώντας τον οδηγό όλα γίνονται καλά,με το NanDub 1.0.2 εμφανίζεται πρόβλημα καθώς στό save avi δεν αρχίζει η διαδικασία συμπίεσης.Πάει να φορτώσει αλλα διακόπτει σε ένα δευτερόλεπτο.Τι μπορεί να φταίει; Σε VBR αρχεία, αντί του NanDub χρησιμοποίησε το VDub mp3 freeze. Είναι ολόιδιο με το VirtualDub. Θα το βρεις στο site μου στα Downloads.
Blue1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Σε VBR αρχεία, αντί του NanDub χρησιμοποίησε το VDub mp3 freeze.Είναι ολόιδιο με το VirtualDub. Θα το βρεις στο site μου στα Downloads. Eυχαριστώ,λειτούργησε μια χαρά.
Blue1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 To dvd player που έχω υποστηρίζει divx.Εχω βρεί ταινίες που ειναι μόνο σε μορφή xvid με αρχεία .r0,r1 κτλ. και σκέφτομαι να τις κατεβάσω. Aυτα πως συνενώνονται και χρειάζεται κάποια μετατροπή για να παίξουν αφου ειναι σε xvid μορφή;
kastel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Τα αρχεία με τέτοια κατάληξη είναι συμπιεσμένα αρχεία. Τα αποσυμπιέζεις κάνοντας δεξί κλικ στο πρώτο αρχείο και επιλέγεις extract... με κάποιο πρόγραμμα τύπου WinRar, WinZip κ.ο.κ.
Blue1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Kαι κάτι ακόμα.Με μια ταινία ενώ στον υπολόγιστη παίζει σωστά και μετα την μετατροπή,στο dvd player δεν ακούγεται καθόλου ήχος ενώ κολλαει και στιγμιαια ανα καποια δευτερόλεπτα. Δεν φταίει κάποια ρύθμιση απο το dvd player και ξαναεκανα δυο φορές την μετατροπή με το Virtual Dub mp3 freeze αλλα τίποτα.
kastel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μήπως ο ήχος είναι AC3 και δεν το υποστηρίζει το player;
Ereshkigal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Εχώ κατεβάσει μία ταινία και όταν την ανοίγω με το WMP βλέπω τους υπότιτλους πολλές φορές. Έκανα ενσώματωση υπότιτλων με το Virtual Dub και στη συνέχεια τη ρύθμιση τους με το Subtitle Workshop. Το θέμα είναι ότι την έχω κάνει import με το vob sub και μου ανοίγει με το πράσινο βέλος κάτω. Το έχω απεγκαταστήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά πάλι μου εμφανίζει το αναθεματισμένο βέλος μόλις ανοίγω την ταινία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα ακόμη και την ρύθμιση του Media Player με τα subtitles off. Θέλω να την επεξεργαστώ με το ffdshow. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Αλλά ακόμα και αν επιλέξω να το απενεργοποιήσω, μήπως και δω κανονικά την ταινία, οι υπότιτλοι μου εμφανίζονται πάλι δύο φορές. Γιατί μου κολάει; Σημειώστε ότι οι υπότιτλοι είναι στα ελληνικά. Στη συνέχεια σκέπτομαι αν μου ξεκολήσει να την μετατρέψω με το WinAvi Video Convertor. Αυτό που θέλω επίσης να ρωτήσω είναι αν ο χωρισμός σε ενότητες γίνεται αφότου την μετατρέψω ή πριν και με ποιο πρόγραμμα; Επίσης έχω και το trailer της πως μπορώ να το προσθέσω;
kastel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Έχεις βάλει πολλά ερωτήματα για απάντηση και να δούμε πως θα συμπυκνώσουμε τις απαντήσεις. Πάμε λοιπόν. 1. Εχώ κατεβάσει μία ταινία και όταν την ανοίγω με το WMP βλέπω τους υπότιτλους πολλές φορές. 2.Έκανα ενσώματωση υπότιτλων με το Virtual Dub και στη συνέχεια τη ρύθμιση τους με το Subtitle Workshop. Το θέμα είναι ότι την έχω κάνει import με το vob sub και μου ανοίγει με το πράσινο βέλος κάτω. Το έχω απεγκαταστήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά πάλι μου εμφανίζει το αναθεματισμένο βέλος μόλις ανοίγω την ταινία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα ακόμη και την ρύθμιση του Media Player με τα subtitles off. 3.Θέλω να την επεξεργαστώ με το ffdshow. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Αλλά ακόμα και αν επιλέξω να το απενεργοποιήσω, μήπως και δω κανονικά την ταινία, οι υπότιτλοι μου εμφανίζονται πάλι δύο φορές. Γιατί μου κολάει; Σημειώστε ότι οι υπότιτλοι είναι στα ελληνικά. 4.Στη συνέχεια σκέπτομαι αν μου ξεκολήσει να την μετατρέψω με το WinAvi Video Convertor. 5.Αυτό που θέλω επίσης να ρωτήσω είναι αν ο χωρισμός σε ενότητες γίνεται αφότου την μετατρέψω ή πριν και με ποιο πρόγραμμα; 6.Επίσης έχω και το trailer της πως μπορώ να το προσθέσω; 1. Πάτα Library, δίπλα από το search (πάνω δεξιά), πάτα το πρώτο κουμπί από τ' αριστερά (Layout Options) και πάτα Show Classic Menus, μετά από τη μπάρα εργαλείων που θα εμφανιστεί πήγαινε Play>Lyrics, Captions and Subtitles και πάτα off. "][/url] 2. Ο ρόλος του VobSub είναι να εμφανίζει εξωτερικούς υποτίτλους σε μια ταινία με οποιοδήποτε player και να να τους ενσωματώνει πάνω στην ταινία με τη χρήση κάποιων άλλων προγραμμάτων (VirtualDub, WinAvi Video Converter κ.ά). Μετά την εγκατάστασή του δε χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι γιατί είναι ένα πρόγραμμα που δουλεύει στο παρασκήνιο κάτω απ΄ ορισμένες προϋποθέσεις. (δες τον οδηγό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VOBSUB). Αφού έχεις ενσωματώσει τους υποτίτλους πάνω στην ταινία απομάκρυνε το αρχείο των υποτίτλων απ' τον ίδιο φάκελο γιατί το VobSub το αναγνωρίζει και γι' αυτό σου εμφανίζονται διπλοί οι υπότιτλοι. 3. Απεγκατέστησε το ffdshow και κράτα το VobSub. Και τα δύο μαζί όχι. 4. Πολύ καλή επιλογή. Δες τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER". 5. Γίνεται μέσα από το WinAvi Video Converter. 6. Κάνε import και τα δύο αρχεία μέσα στο WinAvi Video Converter. Αν όμως θες να είναι ενσωματωμένο με την ταινία χρησιμοποίησε και το VirtualDub (δες τον οδηγό "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB"). Τους οδηγούς θα τους βρεις εδώ: www.kastel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα