kastel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Καλησπερα και παλι!Εχω το εξης προβλημα.Ενω την πρωτη φορα που χρησιμοποιησα το WINAVI Converter για εισαγωγη υποτιτλων σε avi ολα πηγαν καλα,πλεον οποτε κανω την ιδια διαδικασια οι υποτιτλοι στο παραγoμενο avi εμφανιζονται κανονικα αλλες φορες και αλλες εξαφανιζονται για κανα 5λεπτο.Τι μπορει να φταιει?Ευχαριστω! Άνοιξε το (Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure, πήγαινε του tab Main και ξετσεκάρισε το Pre-buffer subpicture.
Hellbreed Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Φοβερό thread kastel.Έψαξα όμως τους οδηγούς σου και δεν βρήκα αυτό που έψαχνα,γιαυτό θα ήθελα τη βοήθειά σου,ή οποιουδήοτε άλλου μπορεί να βοηθήσει.Έχω 2 DVDs,από 2 Giga το καθένα,και θέλω να τα γράψω σε ένα DVD, βάζοντας ένα δικό μου μενού από το οποίο να επιλέγω ποιό από τα DVDs θα τρέξω,κρατώντας τα 2 DVDs άθικτα με τα μενου τους.Υπάρχει κάτι τετοιο στους οδηγούς σου(εγώ δεν μπόρεσα να βρω) ή κάπου αλλού?Ευχαριστώ.
kastel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Φοβερό thread kastel.Έψαξα όμως τους οδηγούς σου και δεν βρήκα αυτό που έψαχνα,γιαυτό θα ήθελα τη βοήθειά σου,ή οποιουδήοτε άλλου μπορεί να βοηθήσει.Έχω 2 DVDs,από 2 Giga το καθένα,και θέλω να τα γράψω σε ένα DVD, βάζοντας ένα δικό μου μενού από το οποίο να επιλέγω ποιό από τα DVDs θα τρέξω,κρατώντας τα 2 DVDs άθικτα με τα μενου τους.Υπάρχει κάτι τετοιο στους οδηγούς σου(εγώ δεν μπόρεσα να βρω) ή κάπου αλλού?Ευχαριστώ. Μπορείς είτε με το TMPEGEnc DVD Author (ποιο εύκολο στη χρήση) είτε με το DVDLab Pro ( δυσκολότερο στη χρήση). Δες τους οδηγούς "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ MENU ΣΕ DVD ΜΕ ΤΟ TMPEGEnc DVD Author" και "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ DVD (χωρίς encoding)".
johnny_79 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καλησπερα και παλι!Εχω το εξης προβλημα.Οταν το αρχικο .avi αρχειο εχει κωδικοποιηση ηχου τυπου AC3 το παραγωμενο .avi (για ενσωματωση υποτιτλων ) η dvd file παρουσιαζει ελλειψη συγχρινισμου μεταξη εικονας και ηχου.Δηλαδη πρωτα ακουγεται ο ηχος και μετα βλεπεις την αντιστοιχη εικονα.Μπορει αυτο καπως να διορθωθει?Χρησιμοποιω τo WinAvi Video Converter 8.0
muchaos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Kalispera kai apo mena.Exo ena problima to opoio de ksero pos emfanistike,dioti sta proigoumena dvd pou eixa kanei de mou eixe emfanisti.To problima einai otan kano ena dvd me winavi mpainoun kanonika oi upotitloi alla ksana emfanizonte tin idia wra pou milaei kapoios kato aristera sto mauro plaisio me mikra grammata.An kserei kaneis kati as me enimerosi.Euxaristo
ex3Lmei Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα παιδιά!! Έχω κάνει ενσωμάτωση υποτίτλων με το virtualDub σε avi αρχείο και όλα πήγαν καλά....Όμως όταν το έβαλα στο WinAvi για να το κάνω DVD, ο ήχος πάει πιο μπροστά από τους υπότιτλους και την εικόνα....Ξέρετε τι μπορεί να φταίει??? Ευχαριστώ
ex3Lmei Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Άκυρο το παραπάνω post.Λύθηκε το πρόβλημά μου βάζοντας απλά άλλη ταινία....
ex3Lmei Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Πώς μπορώ να αυξήσω την ποιότητα του ήχου από το να είναι monoligual και 2κάναλο σε 6κάναλο στο TMPGEnc DVD Author 1.6?? Χρειάζεται να κατεβάσω κάτι?Το μόνο που έχει επιλογή είναι το 2κάναλο απ'ότι παρατήρησα.
horsepower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 παιδιά θέλω να φτιάξω ένα dvd που να έχει τα επεισόδια μια σειράς με μενού και υπότιτλους..τα βίντεο είναι avi και οι υπότιτλοι srt..ποιόν οδηγό να χρησιμοποιήσω?? εδιτ: θέλω να παίζουν σε οικιακό dvd player..πρέπει να μετατρέψω τα αρχεία για να παίζουν?..τα λέει όλα αυτά ο οδηγός?
kastel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 παιδιά θέλω να φτιάξω ένα dvd που να έχει τα επεισόδια μια σειράς με μενού και υπότιτλους..τα βίντεο είναι avi και οι υπότιτλοι srt..ποιόν οδηγό να χρησιμοποιήσω?? εδιτ: θέλω να παίζουν σε οικιακό dvd player..πρέπει να μετατρέψω τα αρχεία για να παίζουν?..τα λέει όλα αυτά ο οδηγός? Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να το μετατρέψεις σε DVD, χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter (share) ή το ConvertXtoDVD (share). Δες τους οδηγούς "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" και "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTX TO DVD". Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: www.kastel.gr
horsepower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 εντάξει τα έφτιαξα φίλε μου...πήρε βέβαια 2 ώρες για να μετατρέψω 5 επεισόδια με το ConvertXtoDVD αλλά δεν πειράζει..ευχαριστώ πολύ με βοήθησαν αρκετά οι οδηγοί... να ρωτήσω και κάτι άλλο...ξέχασα να βάλω την επιλογή να ξεκινάει αυτόματα η ταινία..τα έχει μετατρέψει και είναι έτοιμα για γράψιμο..,μπορώ να κάνω κάτι τώρα για να βάλω αυτή την επιλογή??
kastel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δυστυχώς όχι. Θα πρέπει ν' αρχίσεις απ' την αρχή.
alexmaths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Κατέβασα μία ταινία η οποία είναι δανέζικη. Όταν τη βάζω να παίξει στο VLC ξεκινάει με ιταλικά (ντουμπλάρισμα) και μόνο αν το επιλέξω εγώ έχει ως 2η επιλογή δανέζικα. Όταν πάω να τη γράψω σε DVD γράφει τα ιταλικά. Τι μπορώ να κάνω για να ακούγεται η αυθεντική γλώσσα μόνο? Πώς θα αποφύγω το @$#@^@ντουμπλάρισμα?
kastel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Kalispera kai apo mena.Exo ena problima to opoio de ksero pos emfanistike,dioti sta proigoumena dvd pou eixa kanei de mou eixe emfanisti.To problima einai otan kano ena dvd me winavi mpainoun kanonika oi upotitloi alla ksana emfanizonte tin idia wra pou milaei kapoios kato aristera sto mauro plaisio me mikra grammata.An kserei kaneis kati as me enimerosi.Euxaristo Ποιο player χρησιμοποιείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα