Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και άλλη μορφή να τους κάνεις, έτσι θα στους βγάζει.

Πρέπει να βρεις (αν υπάρχει) το κατάλληλο firmware που να υποστηρίζει την ελληνική γραμματοσειρά...

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
re paidakia voitheia.sto dvd player moy(philips micro theater) poy ipostirizei divx paizei tin tainia (avi)kanonika eno tous ipotitloys toys bgazei me erotimatika kai kinezika.oi ipotitloi einai me morfi .str .mipos me to subtitle workshop prepei na toys kano save as alli morfi kai an nai poia?? eyxaristo

Αν στο PC οι υπότιτλοι φαίνονται κανονικά, τότε το αρχείο τους δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Το ποιο πιθανό είναι το player σου να μην υποστηρίζει την ελληνική γραμματοσειρά στους υποτίτλους.

Οι λύσεις είναι δύο. Ή ψάχνεις να βρεις κάποιο firmware update έτσι ώστε να υποστηριχτούν και τα ελληνικά ή ενσωματώνεις τους υποτίτλους πάνω στα avi και καθαρίζεις.

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi για να παίξεις την ταινία σε DivX player, χρησιμοποίησε ή το VirtualDub (free) ή το WinAvi Video Converter (share).

Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER".

Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.
re paidakia voitheia.sto dvd player moy(philips micro theater) poy ipostirizei divx paizei tin tainia (avi)kanonika eno tous ipotitloys toys bgazei me erotimatika kai kinezika.oi ipotitloi einai me morfi .str .mipos me to subtitle workshop prepei na toys kano save as alli morfi kai an nai poia?? eyxaristo

Κωδικοσελίδα δεν αλλάζει αυτό? Το δικό μου (SONY-DVP-NS32) τους εμφανίζει κανονικά αν πατήσω το κουμπί των υπότιτλων και το γυρίσω στο 1253

Δημοσ.

με ποιο προγραμμα θα ενσωματωσω υποτιτλους σε DΙVX.

το αρχειο μου ειναι DΙVX.εφτιαξα τους υποτιτλους γιατι δεν συνχρονιζαν και τωρα θελω να το κανω DVD για να το βλεπω σε DVD τηλεωρασης....

πιο προγραμμα πρεπει να χρησιιμοποιησω??

Δημοσ.
με ποιο προγραμμα θα ενσωματωσω υποτιτλους σε DΙVX.

το αρχειο μου ειναι DΙVX.εφτιαξα τους υποτιτλους γιατι δεν συνχρονιζαν και τωρα θελω να το κανω DVD για να το βλεπω σε DVD τηλεωρασης....

πιο προγραμμα πρεπει να χρησιιμοποιησω??

Δοκίμασε με το WinAvi Video Converter. Αν δε δουλέψει, μετονόμασε το divx σε avi και ξαναπροσπάθησε.

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα!Μια ερωτησουλα θα ηθελα να κανω.Χρησιμοποιω το WINAVI Video Converter για να δημιουργησω αρχειο DVD απο AVI με υποτιτλους σε μορφη .str αλλα εμφανιζεται το εξης προβλημα.Ενω αν κανω απλη αναπαραγωγη οι υποτιτλοι εμφανιζονται κανονικα ,μετα την μετατροπη σε αρχειο DVD εμφανιζονται με συμβολα, ακαταλαβιστικα γραμματα κλπ,κοινως αλαμπουρνεζικα.Τι δεν κανω σωστα?Ευχαριστω εκ των προτερων!!!:-D

Δημοσ.

ενσωματωσα τους υποτιτλους σε DVX και μετα αυτο το εκανα με το CONVERTX TO DVD, dvd.

οι υποτιτλοι ομως μου βγαινουν παπακια ομως(@%$#!^&(*&$).

γνωριζετε γιατι???

Δημοσ.

Νέα ενότητα δημιουργήθηκε στους Ελληνικούς Οδηγούς (Other Guides) στο www.kastel.gr, που περιλαμβάνει οδηγούς άλλων χρήσιμων προγραμμάτων των Windows.

Την αρχή κάνει ο οδηγός "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BACKUP ΔΙΣΚΟΥ/PARTITION ME TO ACRONIS TRUE IMAGE HOME".

Δείτε το αρχικό post ή επισκεφτείτε απευθείας το www.kastel.gr

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι!Εχω το εξης προβλημα.Ενω την πρωτη φορα που χρησιμοποιησα το WINAVI Converter για εισαγωγη υποτιτλων σε avi ολα πηγαν καλα,πλεον οποτε κανω την ιδια διαδικασια οι υποτιτλοι στο παραγoμενο avi εμφανιζονται κανονικα αλλες φορες και αλλες εξαφανιζονται για κανα 5λεπτο.Τι μπορει να φταιει?Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...