Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε όλα τα αρχεία που δοκίμασα να μετατρέψω. Έχω συμπιεσμένες ταινίες και δεν μπορώ να τις μετατρέψω με το WinAvi για να τις δω κανονικά. Μέσα στο Media Player τις βλέπω κανονικά (χωρίς να τις έχω μετατρέψω), αλλά σαν DVD δεν γίνεται τίποτα

Ποια έκδοση του WinAvi χρησιμοποιείς;

Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο Advanced;

Δημοσ.

Agaphte Kastel tha ithela se parakalo thn exhs boitheia soy... Prospatho na ensomatoso ypotitlo se tainia avi meso toy Winavi, alla kollao sto exhs antikeimeno. Pos trexo to Vobsub sto "paraskhnio" oste na diabasei toys ypotitloys? Eno an paikso me enan opoiodhpote player mia tainia tha moy to anoiksei kato deksia kai tha blepo toys ypotitloys, pos mporo na to energopoihso oste na trexei mazi me to Winavi? Den yparxei sthn egkatastash kapoio arxeio vobsub.exe ... Tha ektimoysa poly kapoia boitheia soy. Na'sai panta kala agaphte moy.

Δημοσ.

Να προσθέσω επίσης ότι όταν πηγαίνω στο advanced του output format, και διαλέξω το adjustment και πατήσω το play να δω την ταινία, μου δείχνει ΚΙΝΕΖΙΚΑ, και έτσι μου τα γράφει, ως "κινέζικοι υπότιτλοι" αντί για ελληνικούς... Την βοήθειά σας παρακαλώ!

Δημοσ.
Αφού εισάγεις το αρχείο πήγαινε Advanced>DSHOW Decoder>Video Decoder και στο sub: βάλε DirectVobSub.

Προσπαθώντας να βρω λύση δοκίμασα την παραπάνω συνταγή αλλά μου βγάζει το εξής μήνυμα λάθους = Access violation at address 6601E25C in module "wblind.dll". Read of address 000000020. Τις πταίει τώρα και δεν μπορώ να του περάσω το Vobsub??? Σημ. ότι έχω την έκδοση 8. Και πάλι σας ευχαριστώ...

Δημοσ.
Δοκίμασε την 7.7 version, και πες μου.

Την έβαλα αυτή την έκδοση, αλλά στο advanced, δεν μου έχει πουθενά την επιλογή DSHOW Decoder>Video Decoder για να βάλω το DirectVobSub... :( Τι κάνουμε τώρα???

Δημοσ.

Μάλιστα μετά από αρκετάπειράματα είδα ότι στην 8 έκδοση μου βγάζει κινέζικα, και στην 7.7 καθόλου υπότιτλους... Πως (αυτή είναι και η εξαρχής απορία μου) όμως ενεργοποιώ το Vobsub για να κάνω τηνδιαδικασία σωστά??? Δεν μπορώ να το καταλάβω δάσκαλε...

Δημοσ.

Ψάχνοντας συνεχώς βρίσκω κάποιες λύσεις και κάποια νέα προβλήματα... Το πρόβλημα στο αρχείο wblind.dll είχε να κάνει με τα windowsblinds που έχω στο pc!!! Mόλις τα απενεργοποίησα το πρόβλημα αυτό λύθηκε. Έτσι μπορώ να διαλέξω το αρχείο srt, και να ενσωματωθεί στην ταινία. Το πρόβλημα όμως είναι το εξής απίστευτο = Παίζει μόνο η...πρώτη σειρά (στα ελληνικά) του αρχείου srt και μετά τίποτα. Ούτε κινέζικα, ούτε ελληνικά, ούτε τίποτα, απολύτως τίποτα. Τι στο καλό είναι αυτό τώρα???

Δημοσ.

Η 7.7 είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την 8 version.

Η ρύθμιση Advanced>DSHOW Decoder>Video Decoder και στο sub: βάλε DirectVobSub, υπάρχει μόνο στην 8 version, γιατί χρησιμοποιεί 2 "τρόπους" για την ενσωμάτωση υποτίτλων.

Το VobSub δε χρειάζεται να το ενεργοποιήσεις εσύ, αλλά ενεργοποιήτε από μόνο του όταν πρέπει.

Αν έχεις εγκατεστημένο το DirectVobSub, απεγκατέστησέ το και εγκατέστησε το VobSub 2.23 (θα το βρεις και στο site μου, στα Downloads).

Άνοιξε το (Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure, πήγαινε του tab Main και ξετσεκάρισε το Pre-buffer subpicture.

Και ξαναδοκίμασε με το WinAvi.

Δημοσ.
Η 7.7 είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την 8 version.

Η ρύθμιση Advanced>DSHOW Decoder>Video Decoder και στο sub: βάλε DirectVobSub, υπάρχει μόνο στην 8 version, γιατί χρησιμοποιεί 2 "τρόπους" για την ενσωμάτωση υποτίτλων.

Το VobSub δε χρειάζεται να το ενεργοποιήσεις εσύ, αλλά ενεργοποιήτε από μόνο του όταν πρέπει.

Αν έχεις εγκατεστημένο το DirectVobSub, απεγκατέστησέ το και εγκατέστησε το VobSub 2.23 (θα το βρεις και στο site μου, στα Downloads).

Άνοιξε το (Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure, πήγαινε του tab Main και ξετσεκάρισε το Pre-buffer subpicture.

Και ξαναδοκίμασε με το WinAvi.

Τελικά είσαι απίστευτα φοβερός και απίθανος αγαπητέ μου! Η όλη ιστορία -πια- ήταν να απεγκατασταθεί το DirectVobSub, και να ενεργοποιηθεί η επιλογή του Pre-buffer subpicture. ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΠΙΑ! (Παρόλα αυτά στην επιλογή Advanced>DSHOW Decoder>Video Decoder γιατί βάζουμε το DirectVobSub αντί του VobSub αφού πια δεν υφίσταται στον υπολογιστή μας αυτό το αρχείο? Τώρα πια δεν με.ενδιαφέρει η απάντηση παρά μόνο για λόγους γνώσης, αλλά λες γιατί, πως, .)

Φίλε kastel να είσαι πάντα καλά, και να μας βοηθάς είτε μέσω του εκπληκτικού site-οδηγού που έχεις ετοιμάσει για εμάς, είτε μέσω των ξεκάθαρων απαντήσεών σου σε αυτό το φόρουμ. Σου είμαι προσωπικά υπόχρεος!

Δημοσ.
λοίπον ενώ τελικά κατάφερα να βγάλω αυτά που έβγαζε στο κέντρο της οθόνης

έχω άλλο πρόβλημα...

έκανα όλα όσα είπες κάστελ και μόλις πάω να δω την ταινία .... είχε την εικόνα ανάποδα και τους τίτλους κανονικά....

κάτι άλλαξα στο winavivideoconvert...πάτησα advanced>encode kai klikarisa to flip picture upside down

αφού το έκανα αυτό η εικόνα γύρισε κανονικά... αλλα μου βγάζει τους τίτλους

στην κορυφή της οθόνης και ανάποδα...γραμμένα...

βοήθεια σας παρακαλώ ...

κοντεύει να με σαλέψει αυτό το πράγμα... πριν δεν μου το έκανε

τι να κάνω?

Ela file.8a se parakalousa na me peis kai mena pos to kano auto pou bgazo apo to winavivideoconvert sti mesi

Se parakalo steile mou odigies.Eisai the best

Δημοσ.

Πήγαινε Start (Έναρξη) > All Programs (Όλα τα προγράμματα) > VobSub > DirectVobSub Configure.

Στην καρτέλα Misc τσεκάρισε το Flip subtitles vertically.

Κάνε Apply και OK.

Δημοσ.
Ελα φιλε μου Kastel.Αυτο που λες το λες για μενα?Στην ερωτηση πως βγαζω το μυνημα απο το κεντρο?

Το λες για σένα για να ξαναβάλεις τους υποτίτλους στη θέση τους.

Δημοσ.

Φιλε kastel μωλις εβγαλα το πρωτο βασικα flip picture verticaly και το εγραψα σε

DVD αλλα δε βγηκε το μυνημα απο τη μεση.Καταλαβες ποιο εννοω ετσι?Αυτο που λεει να Αω θελετε να φυγει αυτο το μυνημα http/vso-software.fr.Αυτο εννοω.Aν επιλεξω την επιλογη flip subtiitle vertically θα φυγει αυτο το μυνημα??Χιλια συγννωμη για τις αποριες μου αλλα ειμαι καινουργιος και δε ξερω,και διαβαζοντας το Trhead καταλαβα οτι εισαι ΤΕΛΕΙΟΣ σε αυτο το θεμα και μπαινοντας στο Site soυ ειδα οτι εισαι απλα Τελειος σε αυτη τη δουλεια που κανεις.Γιαυτο στο ρωταο.Χιλια ευχαριστω εισαι απλα ΤΕΛΕΙΟΣ(Kastel):)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...