kastel Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Νέος οδηγός προστέθηκε: "ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ PC (ΜΕΣΩ HOME CINEMA) ΣΤΗΝ TV". Αφορά τις VGA ATI. Δείτε αρχικό post.
Dimitris® Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να κατεβάσω το φίλτρο: TextSub: http://rapidshare.de/files/13763525/textsub.vdf.html Πατάω αλλά όταν μπαίνει στην ιστοσελίδα μου βγάζει έν μικρό παραθυράκι και μου λέει: File not found Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kastel Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να κατεβάσω το φίλτρο: TextSub: http://rapidshare.de/files/13763525/textsub.vdf.html Πατάω αλλά όταν μπαίνει στην ιστοσελίδα μου βγάζει έν μικρό παραθυράκι και μου λέει: File not found Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε εδώ: www.kastel.gr, στα Downloads.
vounisios Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω τα εξης:Εχω κατεβασει,σημερα,την ταινια:Arabian Nights.Η ταινια ειναι σε δυο part(μερη).Το ενα εχει μεγεθος 799MB & αλλο 434 MB.Εχει διαρκεια 3 ωρες παρα κατι.Εν τω μεταξυ εχω βρει και τους Ελληνικους υποτιτλους σε ενα(1) αρχειο .srt,105 ΚΒ.Αν ηταν & η ταινια σε ενα αρχειο δεν θα ειχα προβλημα.Με το subtitle workshop θα εκανα εναν συγχρονισμο & μετα με το ConverterX(βλεπε οδηγους Kastel,τι ωραιοι που ειναι!),θα το εκανα το DVD.Τωρα πως θα ενωσω τα δυο μερη της ταινιας,να τα κανω ενα αρχειο,στη συνεχεια συγχρονισμο και μετα γινεται η δουλεια.Θα ηθελα μια βοηθεια.Ευχαριστω πολυ.
kastel Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω τα εξης:Εχω κατεβασει,σημερα,την ταινια:Arabian Nights.Η ταινια ειναι σε δυο part(μερη).Το ενα εχει μεγεθος 799MB & αλλο 434 MB.Εχει διαρκεια 3 ωρες παρα κατι.Εν τω μεταξυ εχω βρει και τους Ελληνικους υποτιτλους σε ενα(1) αρχειο .srt,105 ΚΒ.Αν ηταν & η ταινια σε ενα αρχειο δεν θα ειχα προβλημα.Με το subtitle workshop θα εκανα εναν συγχρονισμο & μετα με το ConverterX(βλεπε οδηγους Kastel,τι ωραιοι που ειναι!),θα το εκανα το DVD.Τωρα πως θα ενωσω τα δυο μερη της ταινιας,να τα κανω ενα αρχειο,στη συνεχεια συγχρονισμο και μετα γινεται η δουλεια.Θα ηθελα μια βοηθεια.Ευχαριστω πολυ. Μπορείς να ενώσεις τα αρχεία της ταινίας με το VirtualDub. Δες τον οδηγό "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB". Αν κατά την εισαγωγή σου βγάλει προειδοποιητικό μήνυμα (AVI: Variable bitrate (VBR) audio detected....), μη συνεχίσεις γιατί το VirtualDub δεν υποστηρίζει αρχεία με μεταβλητό bitrate ήχου και το αποτέλεσμα θα είναι η ταινία σου να μετατραπεί σε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα, μιας και ο ήχος θα είναι ασυγχρόνιστος. Κάνε την ένωση με το VDub mp3 freeze που είναι ολόιδιο με το VirtualDub. Θα το βρεις στα Downloads.
vounisios Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ευχαριστω παρα πολυ φιλε Kastel.Οι οδηγιες σου, μας ειναι πολυτιμες.Τωρα κι'ολας πιανω δουλεια για την συνενωση των αρχειων...Καλο απογευμα.
msimara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Έχω μια τανία συμπιεσμένη με dvx. Προσπάθησα να την μετατρέψω με το WinAvi σε DVD, αλλά η εικίνα της ταινιας ήταν χάλια. Έβλεπες κάτι πράσινα πράγματα (αλλοιωμένη εικόνα σ' αυτόν τον χρωματισμό) αντί για την κανονική εικόνα. Τι μπορώ να κάνω για τη σωστή μετατροπή; Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ
Apostoloubas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Hello everyone, Φίλε Kastel έχω ένα πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω ένα DVD χρησιμοποιώντας το guide που αφορά στο winavi αλλά οι υπότιτλοι βγαίνουν ως σύμβολα. Προσπάθησα να παίξω με τις ρυθμίσεις στο vobsub αλλά και πάλι δεν κατάφερα να διορθώσω το πρόβλημα. Φυσικά αν επαίμβω στους υπότιλους και κάνω τους χαρακτήρες λατινικούς τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αυτό δεν αποτελεί λύση καθώς κανείς δε θα ήθελε να παρακολουθεί μια ταινία με greeklish υπότιλους.Με βάση αυτό, πιστεύω οτι κάτι παίζει με τους ελληνικούς υπότιτλους. Οι υπότιτλοι ειναι σε *.srt file. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και με άλλα *.avi και *.srt, δεν είναι δηλαδή μεμονομένο και δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο ένα συνδιασμό *.avi/*.srt. Οποιαδήποτε υπόδειξη ή βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ, Tolis.
kastel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Έχω μια τανία συμπιεσμένη με dvx. Προσπάθησα να την μετατρέψω με το WinAvi σε DVD, αλλά η εικίνα της ταινιας ήταν χάλια. Έβλεπες κάτι πράσινα πράγματα (αλλοιωμένη εικόνα σ' αυτόν τον χρωματισμό) αντί για την κανονική εικόνα. Τι μπορώ να κάνω για τη σωστή μετατροπή; Τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ πολύ Αυτό συμβαίνει μόνο σ΄αυτό το αρχείο ή γενικά σε όλα; Hello everyone, Φίλε Kastel έχω ένα πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω ένα DVD χρησιμοποιώντας το guide που αφορά στο winavi αλλά οι υπότιτλοι βγαίνουν ως σύμβολα. Προσπάθησα να παίξω με τις ρυθμίσεις στο vobsub αλλά και πάλι δεν κατάφερα να διορθώσω το πρόβλημα. Φυσικά αν επαίμβω στους υπότιλους και κάνω τους χαρακτήρες λατινικούς τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αυτό δεν αποτελεί λύση καθώς κανείς δε θα ήθελε να παρακολουθεί μια ταινία με greeklish υπότιλους.Με βάση αυτό, πιστεύω οτι κάτι παίζει με τους ελληνικούς υπότιτλους. Οι υπότιτλοι ειναι σε *.srt file. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και με άλλα *.avi και *.srt, δεν είναι δηλαδή μεμονομένο και δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο ένα συνδιασμό *.avi/*.srt. Οποιαδήποτε υπόδειξη ή βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ, Tolis. Ποια έκδοση του WinAvi χρησιμοποιείς;
Apostoloubas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ποια έκδοση του WinAvi χρησιμοποιείς; Την τελευταία.Νομίζω ότι είναι η 8. Λες να πάς σε κάποια παλιότερη?Εχω και την 7,7. Λες να βάλω αυτή?
kastel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αφού εισάγεις το αρχείο πήγαινε Advanced>DSHOW Decoder>Video Decoder και στο sub: βάλε DirectVobSub.
Apostoloubas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 ΟΚ δουλεύει. Μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει τρόπος οι υπότιτλοι να εμφανίζονται στο κάτω μαύρο πλαίσιο κι οχι "πάνω" στην ταινία? Ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με την περίπτωσή μου. .
kastel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 ΟΚ δουλεύει. Μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει τρόπος οι υπότιτλοι να εμφανίζονται στο κάτω μαύρο πλαίσιο κι οχι "πάνω" στην ταινία? Ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με την περίπτωσή μου. . Θα πας Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure. Στην καρτέλα Main τσεκάρισε το Override placement και άλλαξε την τιμή V (Vertical). Βάλε μεγαλύτερη και κάνε Apply παίξε μετα την ταινία με οποιοδήποτε player για να δεις τ' αποτελέσματα. Μόλις πετύχεις την ιδανική για σένα τιμή, βάλε την ταινία στο WinAvi για τη μετατροπή. Ή πήγαινε την καρτέλα General και στο Picture Size, βάλε Extend to 4:3.
msimara Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αυτό συμβαίνει μόνο σ΄αυτό το αρχείο ή γενικά σε όλα; Σε όλα τα αρχεία που δοκίμασα να μετατρέψω. Έχω συμπιεσμένες ταινίες και δεν μπορώ να τις μετατρέψω με το WinAvi για να τις δω κανονικά. Μέσα στο Media Player τις βλέπω κανονικά (χωρίς να τις έχω μετατρέψω), αλλά σαν DVD δεν γίνεται τίποτα
Apostoloubas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Thanks a lot Kastel. Η βοήθεια σου απέδωσε. Keep up the good work.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα