miha1000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Καλησπέρα.Χρησιμοποιησα το convertxtodvd για να δημιουργησω dvd, και παρατηρησα οτι το audio δεν ειναι συγχρονισμένο με το video. Τι έκανα λάθος;
geronik Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα, έχω κατεβάσει από το rapidshare 8 αρχεία (sa.dvdrip.xvid-deity.avi.001) και οι υπότιτλοι που έχω είναι δυο αρχεία srt, πως μπορώ να κάνω συγχώνευση των avi αρχείων, σημειωτέων για την μετατροπή από AVI σε DVD χρησιμοποιώ το ConvertXtoDvd ή με ποιο τρόπο θα καταφέρω να δημιουργήσω dvd με υποτίτλους υπό αυτές τις προϋποθέσεις
omnislash Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 @miha1000 δοκίμασε να κάνεις μετατρποή ένα άλλο αρχείο avi μήπως είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο.Αν συνεχιστεί uninstall και reinstall.επίσης χρησιμοποιείς κανά codec μήπως; Αν τα αρχεία αυτά είναι σε rar μορφή extract here με το winrar και θα δεις τα δυο αρχεία avi.αλλιώς κατέβασε το virtual dub και έχει επιλογή για συγχώνευση δυο ή περισσότερων αρχείων
miha1000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 το αρχειο ηταν σε μορφη avi κατεβασμενο με torrent. Το avi παιζει κανονικά με τον BSPLAYER αλλα μετα την μετατροπή του σε dvd παρουσιάζει αυτο το προβλημα.Επισης με το convertxtodvd δεν ξαναείχα τετοιου είδους προβλημα ποτέ.
kastel Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Καλησπέρα.Χρησιμοποιησα το convertxtodvd για να δημιουργησω dvd, και παρατηρησα οτι το audio δεν ειναι συγχρονισμένο με το video. Τι έκανα λάθος; Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές. Χρησιμοποίησε το WinAvi Video Converter για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν το πρόβλημα εξακολουθήσει να υφίσταται τότε το αρχείο μπορεί να είναι προβληματικό στη μετατροπή. Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα, έχω κατεβάσει από το rapidshare 8 αρχεία (sa.dvdrip.xvid-deity.avi.001) και οι υπότιτλοι που έχω είναι δυο αρχεία srt, πως μπορώ να κάνω συγχώνευση των avi αρχείων, σημειωτέων για την μετατροπή από AVI σε DVD χρησιμοποιώ το ConvertXtoDvd ή με ποιο τρόπο θα καταφέρω να δημιουργήσω dvd με υποτίτλους υπό αυτές τις προϋποθέσεις Κάνε extract το πρώτο αρχείο (.avi - χωρίς νούμερο). Αφού είναι από Rapidshare είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται και pass. Ψάξε την πηγή από την οποία το κατέβασες.
geronik Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Καλησπέρα χρησιμοποιώ το Subtitle Workshop ακλουθώντας την διαδικασία του kastel για να συγχρονίσω υποτίτλους αλλά έχω δυο προβλήματα. Α) όταν κάνω load τους υποτίτλους δεν βλέπω στο text τίποτα Β) όταν κάνω open την ταινία δεν έχω εικόνα αλλά μόνο ήχο. Τι μπορεί να φταίει ;
kastel Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Καλησπέρα χρησιμοποιώ το Subtitle Workshop ακλουθώντας την διαδικασία του kastel για να συγχρονίσω υποτίτλους αλλά έχω δυο προβλήματα.Α) όταν κάνω load τους υποτίτλους δεν βλέπω στο text τίποτα Β) όταν κάνω open την ταινία δεν έχω εικόνα αλλά μόνο ήχο. Τι μπορεί να φταίει ; Α) Τι τύπος αρχείου είναι οι υπότιτλοι; Β) Τι τύπος αρχείου είναι η ταινία μιας και το Subtitle Workshop δεν υποστηρίζει όλων των τύπων τ' αρχεία. Την ταινία την βλέπεις κανονικά και αν ναι με ποιο player; Μπορεί να σου φαίνονται τρελές οι ερωτήσεις αλλά κάποιοι players έχουν ενσωματωμένους codecs και όταν δεν βρίσκονται στο σύστημα παρουσιάζουν προβλήματα σαν αυτό που αναφέρεις.
geronik Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 υπότιτλοι srt ταινία avi επίσης όταν η ταινία και οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα το Subtitle Workshop κλείνει.
kastel Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Κάνε απεγκατάσταση των VobSub και Subtitle Workshop και εγκατέστησέ τα ξανά.
haris_G Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 file kastel exo provlima... katevasa mia tenia, ton hannibal sigkekrimena kai prospathisa na to grapso meso tou convert x to dvd, alla mou kanei provlima, vasika mou leei oti xriazete 10 ores gia tin egrafi kai tin prosarmogi , alla afto pou mou ekane entiposi ine oti sto kato meros , opou anagrafonte oi ergasies egrafis , grafi mono stream 1 ti na kano
kastel Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 file kastel exo provlima... katevasa mia tenia, ton hannibal sigkekrimena kai prospathisa na to grapso meso tou convert x to dvd, alla mou kanei provlima, vasika mou leei oti xriazete 10 ores gia tin egrafi kai tin prosarmogi , alla afto pou mou ekane entiposi ine oti sto kato meros , opou anagrafonte oi ergasies egrafis , grafi mono stream 1 ti na kano Τι εννοείς λέγοντας "mono stream 1";
tsoufou Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 μετέτρεψα την avi ταινία σε dvd με to ConvertXtoDVD μετά όμως όταν πάω να το γράψω σε dvd το tab με το εγγραφή δεν μπορεί να πατηθεί! επίσης επειδή ήταν trial version το έσπασα
razor99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 VERY NICE THESE ARE EXTREMELY GOOD prepei na to paradexto oti ise o master rew pedi mou ego iksera mono to convert x to dvd ala tora kserw para pola programata ego vevea ta katevazw me torrents elpizw na breis perisotera filarako
kastel Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 VERY NICE THESE ARE EXTREMELY GOOD prepei na to paradexto oti ise o master rew pedi mou ego iksera mono to convert x to dvd ala tora kserw para pola programata ego vevea ta katevazw me torrents elpizw na breis perisotera filarako Καλωσόρισες razor99 στο insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα