Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Subtitle Workshop το χρησιμοποιούμε για να συγχρονίσουμε τους υποτίτλους με την ταινία.

Για να τους ενσωματώσουμε και να κάνουμε την ταινία DVD χρησιμοποιούμε ή το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD.

Οδηγούς για τη χρήση τους

(ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTXTODVD),

θα βρεις εδώ: www.kastel.gr

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Το συγκεκριμένο forum είναι κατατοπιστικότατο. Kastel, οι οδηγοί σου είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για κάποιον που ξεκινάει και όχι μόνο. Ο ήχος του dvd που έφτιαξα παίζει μια χαρά στον η/υ αλλά όταν το αναπαράγω στο dvd player(όχι του η/υ) ο ήχος στην τηλεόραση είναι χάλια. Η τηλεόρασή μου είναι παλιά και μάλλον δέν μπορεί να υποστηρίξει ήχο που έχει (πριν μετατραπεί dvd) τα εξής χαρακτηριστικά: avi encoder - audio zjmedia mp3 encoder , audio bitrate 128000, audio sample rate 44100 και τέλος στην καρτέλα encode source audio streame audio stream 1(mp3). Audio 0# Stream

AudioCodec : MP3

AudioBitRate : 128000

AudioChannels : 2

AudioSampleRate : 44100

Υπάρχει τρόπος με κάποια ρύθμιση να διορθωθεί ο ήχος. Ζητώ συγγνώμη αν έγινα κουραστικός. Ευχοριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. kastel εισαι ο πρώτος μου δάσκαλος ¨-). Δεν ξέρω αν ρωτηθηκε απο καποιον άλλο στις 23 σελιδες αυτου του thred, αλλά πως μπορώ απο μια ταινία λχ Avi ή mpeg, να πάρω μερικά στιγμιότυπα ή συγκεκριμένα κομματια; Κανουν προγραμματα στυλ fraps ή υπάρχουν καλύτερα? Μετά για την συνενωσή του νομίζω ότι έχεις αναφέρει προγραμμα στις οδηγίες σου. (Σημ. πολυ καλή η σελίδα σου).

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους. Το συγκεκριμένο forum είναι κατατοπιστικότατο. Kastel, οι οδηγοί σου είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για κάποιον που ξεκινάει και όχι μόνο. Ο ήχος του dvd που έφτιαξα παίζει μια χαρά στον η/υ αλλά όταν το αναπαράγω στο dvd player(όχι του η/υ) ο ήχος στην τηλεόραση είναι χάλια. Η τηλεόρασή μου είναι παλιά και μάλλον δέν μπορεί να υποστηρίξει ήχο που έχει (πριν μετατραπεί dvd) τα εξής χαρακτηριστικά: avi encoder - audio zjmedia mp3 encoder , audio bitrate 128000, audio sample rate 44100 και τέλος στην καρτέλα encode source audio streame audio stream 1(mp3). Audio 0# Stream

AudioCodec : MP3

AudioBitRate : 128000

AudioChannels : 2

AudioSampleRate : 44100

Υπάρχει τρόπος με κάποια ρύθμιση να διορθωθεί ο ήχος. Ζητώ συγγνώμη αν έγινα κουραστικός. Ευχοριστώ

Αν η τηλεόρασή σου είναι παλιά το λογικότερο είναι ο ήχος της να είναι μονοφωνικός. Αν φτιάξεις την ταινία σου με ήχο mono η κατάσταση θα βελτιωθεί αλλά αν προσπαθήσει κάποια άλλη στιγμή να παίξεις την ταινία σε άλλη TV ή Home Cinema, με μονοφωνικό ήχο δε σου λέω τίποτα.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. kastel εισαι ο πρώτος μου δάσκαλος ¨-). Δεν ξέρω αν ρωτηθηκε απο καποιον άλλο στις 23 σελιδες αυτου του thred, αλλά πως μπορώ απο μια ταινία λχ Avi ή mpeg, να πάρω μερικά στιγμιότυπα ή συγκεκριμένα κομματια; Κανουν προγραμματα στυλ fraps ή υπάρχουν καλύτερα? Μετά για την συνενωσή του νομίζω ότι έχεις αναφέρει προγραμμα στις οδηγίες σου. (Σημ. πολυ καλή η σελίδα σου).

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ένα εύχρηστο και free πρόγραμμα (εγώ θα το έλεγα απλά κορυφαίο) είναι το VirtualDub. Δες τον οδηγό "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB", από εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.
Σ'ευχαριστώ πολύ. Το site σου απο σήμερα ζητάει pass για να μπει κάποιος. Συμβαίνει κάτι?

Συγνώμη παιδιά για την ταλαιπωρία. Έχει πρόβλημα ο server που με φιλοξενεί.

Δημοσ.

Καλημέρα kastel. Ρωτάω κατευθείαν εσένα γιατί εσύ θα με απαντήσεις.

Με το Win Avi Recorder αφού κάνω την όλη διαδικασία μετά απλά μου τα αποθηκεύει σε έναν φάκελο στην επιφάνεια εργασίας αλλά δεν μου ζητάει να βάλω μέσα dvd για να μου κανει την εγγραφή όπως έκανε το ConvertX. Και θέλω να ρωτήσω. Αφού τελειώσει την διαδικασία το Win Avi Recorder μετά το γράφω σε ένα dvd με την βοήθεια του Nero π.χ??? Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το ConvertX ενσωματωμένο burner, ενώ το WinAvi όχι.

Αφού τελειώσεις με τη μετατροπή της ταινίας από avi σε DVD, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα για την εγγραφή σε δισκάκι.

Δες τον οδηγό "ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ DVD ΜΕ ΤΟ PGC EDIT ΚΑΙ ΤΟ IMGBURN", αξίζει να δοκιμάσεις μιας και τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται είναι free και υπερτερεί σε σχέση με το Nero.

Δημοσ.

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ kastel για τη δουλεια που εχεις κανει.

Χαρη σ' εσενα κατεβαζω ταινιες και τις βλεπουμε στο σπιτι.

Με winavi 7.7, vobsub kai ffdshow codecs, Εχω ομως το ιδιο προβλημα με το φιλο μας τον Charis_75. Ενω δηλ. τα avi οταν τα παιζω στο pdvd οι υποτιτλοι

φαινονται αψογα ολοι, οταν τους ενσωματωνω με το winavi, σε ορισμενα σημεια

της ταινιας χανονται. Το Pre-buffer subpicture του vobsub που ειπες στον Charis_75, ειναι τσεκαρισμενο απο μονο του.

Τι μπορω να κανω;

Σ' ευχαριστω για τη δουλεια σου

haliki

Δημοσ.
Δοκίμασε να το ξετσεκάρεις. Σε ορισμένους δουλεύει.

Σ' ευχαριστω για την απαντηση kastel. Θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω.

haliki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...