pmi-hmmy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 για στα χερια σου, εψαχνα πολυ καιρο να βρω πως κανουμε ενσωματωση υποτιτλων σε avi ευχαριστω παρα πολυ.
ania_20 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 λοίπον ενώ τελικά κατάφερα να βγάλω αυτά που έβγαζε στο κέντρο της οθόνης έχω άλλο πρόβλημα... έκανα όλα όσα είπες κάστελ και μόλις πάω να δω την ταινία .... είχε την εικόνα ανάποδα και τους τίτλους κανονικά.... κάτι άλλαξα στο winavivideoconvert...πάτησα advanced>encode kai klikarisa to flip picture upside down αφού το έκανα αυτό η εικόνα γύρισε κανονικά... αλλα μου βγάζει τους τίτλους στην κορυφή της οθόνης και ανάποδα...γραμμένα... βοήθεια σας παρακαλώ ... κοντεύει να με σαλέψει αυτό το πράγμα... πριν δεν μου το έκανε τι να κάνω?
kastel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Η ταινία πριν χρησιμοποιήσεις το WinAvi την έβλεπες κανονικά;
kastel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά από τον τρόπο που έβγαλες το Watermark του προγράμματος; Κάνε μια απεγκατάσταση και ξαναεγκατέστησέ το χωρίς να βγάλεις το watermark και ξανακάνε δοκιμή.
ania_20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 kastel euxaristw meta apo polu kairo brika ti ftaiei... sto vobsub prepei otan rithmizoume tis parametroys stin kartela misc na einai klikarismeno to flip substitles vertically... eyxaristw gia boitheia pantws... kai bravo gia ta pdf arxeia... eisai polu kalos...
ribo7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 ania_20 πώς έβγαλες το μηνυματάκι από το κέντρο της οθόνης? μπορείς να μου στείλεις pm για να μη παραβούμε τους κανόνες του forum? Το winAvi video-converter δεν μπορώ να το βρω κάπου free? Σ' ευχαριστώ!
Henry3GR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Kastel ο οδηγος για το ConvertXtoDVD(ο πρωτος που ειναι στη λιστα) εχει καποιο προβλημα. Το αρχειο εννοω, διοτι οταν προσπαθω να το ανοιξω βγαζει μηνυμα σφαλματος το acrobat. Κοιταξε το...
ania_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 ania_20 πώς έβγαλες το μηνυματάκι από το κέντρο της οθόνης? μπορείς να μου στείλεις pm για να μη παραβούμε τους κανόνες του forum? Το winAvi video-converter δεν μπορώ να το βρω κάπου free?Σ' ευχαριστώ! sou esteila pm epikoinwnise mazi mou... Kastel ο οδηγος για το ConvertXtoDVD(ο πρωτος που ειναι στη λιστα) εχει καποιο προβλημα. Το αρχειο εννοω, διοτι οταν προσπαθω να το ανοιξω βγαζει μηνυμα σφαλματος το acrobat. Κοιταξε το... exeis dikio... kai emena mou to ebgaze... alla piga stin istoselida tou kastel...kai ta katevasa kai apo kei...kai auta pou den anoigan...merika anoiksan... den kserw ti ftaiei
Charis_75 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Χρησιμοποιώ το winavi με vobsub του K-lite... Μετά την ένωση του αρχείου avi με το srt (στην ίδια ονομασία) σε ορισμένα σημεία της ταινίας δεν παίζουν οι υπότιτλοι!! Το περίεργο είναι ότι εάν επιλέξω παίξω την ταινία μέσα από το φάκελο στο pc (χωρίς ένωση) παίζουν οι υπότιτλοι κανονικά!! Μήπως πρέπει να παρακάμψω το vobsub και να ρυθμίσω τους υπότιτλους στο ffdshow?? Μήπως να προτιμήσω το convertx??
haris_G Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 exo ena mikro provlimataki. thelo na grapso mia tenia se morfi 3go gia na tin pezei to kinito kai to ipod. katevasa to 3gp converter alla den ginete tpt. metetrepei se ena video (.3gp) alla den pezei sto kinito. ti paei lathos?
ribo7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχω μια ταινία .avi στην οποία πέρασα και υπότιτλους. Στο pc μου παίζει κανονικά. Τη μετέτρεψα σε dvd με το winAvi videoconverter αλλά δεν εμφανίζονται υπότιτλοι! Κάνω κάτι λάθος? Τί χρειάζεται να διορθώσω χωρίς να χρησιμοποιήσω άλλα προγράμματα? (χρησιμοποιώ το winAvi videoconverter και το vobsub). Ευχαριστώ!
kastel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Χρησιμοποιώ το winavi με vobsub του K-lite...Μετά την ένωση του αρχείου avi με το srt (στην ίδια ονομασία) σε ορισμένα σημεία της ταινίας δεν παίζουν οι υπότιτλοι!! Το περίεργο είναι ότι εάν επιλέξω παίξω την ταινία μέσα από το φάκελο στο pc (χωρίς ένωση) παίζουν οι υπότιτλοι κανονικά!! Μήπως πρέπει να παρακάμψω το vobsub και να ρυθμίσω τους υπότιτλους στο ffdshow?? Μήπως να προτιμήσω το convertx?? Πήγαινε Start>All Programs>Vobsub>DirectVobSub Configure. Στην καρτέλα Misc τσεκάρισε το Pre-buffer subpicture. exo ena mikro provlimataki. thelo na grapso mia tenia se morfi 3go gia na tin pezei to kinito kai to ipod. katevasa to 3gp converter alla den ginete tpt. metetrepei se ena video (.3gp) alla den pezei sto kinito. ti paei lathos? Δοκίμασε το Total Video Converter. Μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχω μια ταινία .avi στην οποία πέρασα και υπότιτλους. Στο pc μου παίζει κανονικά. Τη μετέτρεψα σε dvd με το winAvi videoconverter αλλά δεν εμφανίζονται υπότιτλοι! Κάνω κάτι λάθος? Τί χρειάζεται να διορθώσω χωρίς να χρησιμοποιήσω άλλα προγράμματα? (χρησιμοποιώ το winAvi videoconverter και το vobsub).Ευχαριστώ! Κατά την μετατροπή εμφανίζεται το πράσινο βελάκι του VobSub στην tray; Αν όχι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης μπορείς να δεις αν οι υπότιτλοι ενσωματώνονται στην ταινία μέσα από το preview του WinAvi την ώρα της μετατροπής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα