Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μη μου πεις ότι έχει και καμιά επιλογή για κάνα απλό μενου,με chapters μόνο?

Απ' οτι ειδα δεν έχει δυνατοτητα δημιουργιας μενου αλλα πρεπει να εχει δυνατοτητα δημιουργιας κεφαλαίων.

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως μπορω να δημιουργησω μια ταινια η οποια την εχω κατεβασει σε δυο αρχεια avi με το convert x to dvd και να μην μου εμφανιζεται σαν δυο ξεχοριστες.

Δηλαδη να ειναι μια συνεχομενη.?

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να την ενώσεις (χωρίς να χάσεις από ποιότητα) με το VirtualDub. Δες εδώ τον οδηγό "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB": www.kastel.gr

Και μετά να χρησιμοποιήσεις το ConvertX.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Hello insomniacs.

Συγχαρητήρια για την δουλειά σου φίλε Kastel. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις τίποτα σχετικά με ένα critical error που πέρνω από το Winavi όταν πάει να ξεκινήσει η διαδικασία του convert. Συνοδεύεται απο αποστολή σφάλματος στην m$. Πες μου αν χρειάζονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με το σφάλμα και την αναφορά που συντάσεται. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια βοήθεια.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Συνήθως τέτοια errors βγάζει όταν για κάποιο λόγο τα αρχεία που του βάζεις να μετατρέψει δεν είναι συμβατά με το πρόγραμμα.

Αυτό συμβαίνει με όλα τα αρχεία;

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω το avidemux το οποιο ειναι προγραμματακι για video το οποιο μπορει να κοβει το video σε διαφορα μερη η να ενωνει αρχεια video και αλλα πολλα...Το θεμα ειναι οτι οταν κανω καποια απο αυτες τις διεργασιες δεν μου βγαζει τον ηχο!!!Παρα μονο το video και σε μορφη τυπου File,βαζω καταλαηξη avi και παιζει μονο το video οχι τον ηχο...Ξερει κανεις τι παιζει?Tnx

Δημοσ.
vre paidia katevasa mia tainia i opia stin arxi kai sto telos simperilamvanei kati .... axrista treiler. pos mporo na afereso ta komatia afta???

exo tin entiposi oti ginete me to virtualdub alla den gnorizo pos. mporei na voithisi kapios?

Λυνεται απλα μα το nero7 neroVision

Δημοσ.
Καλησπερα,εχω το avidemux το οποιο ειναι προγραμματακι για video το οποιο μπορει να κοβει το video σε διαφορα μερη η να ενωνει αρχεια video και αλλα πολλα...Το θεμα ειναι οτι οταν κανω καποια απο αυτες τις διεργασιες δεν μου βγαζει τον ηχο!!!Παρα μονο το video και σε μορφη τυπου File,βαζω καταλαηξη avi και παιζει μονο το video οχι τον ηχο...Ξερει κανεις τι παιζει?Tnx

Να χρησιμοποιείς το VirtualDub, δες τον οδηγό "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB" από εδώ: www.kastel.gr

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο haris_G

vre paidia katevasa mia tainia i opia stin arxi kai sto telos simperilamvanei kati .... axrista treiler. pos mporo na afereso ta komatia afta???

exo tin entiposi oti ginete me to virtualdub alla den gnorizo pos. mporei na voithisi kapios?

Δες τον ίδιο οδηγό.

Δημοσ.

xrisimopoio to convertx2dvd gia na ftiakso se DVD mia tainia me tous ipotitlous tis. eimai poli ikanopoiimenos me to apotelesma alla thelo kati parapano. vasika me enoxli pou den mporo na dialekso button anti gia leksi link sto menu, me enoxli pou den mporo na dialeksi pou tha emfanisi toulaxiston afto to link gia na peksi i tainia kai einai panta se standard simio.

Vasika thelo na vro ena programma (kai ton odigo tou) pou na mou leei pos tha valo video me ixo gia menu background kai oxi static image kai buttons me video osta na mporo eite na mpeno se allo menu eite na mpeni to video tis sigekrimenis epilogis.

diladi kati san ta kanonika dvd's pou kikloforoun.

an kseri kapios na me voithisi tha itan iperoxo.

efxaristo prokatavolika

Δημοσ.

Αφού χρησιμοποιείς το ConvertX, συνέχισε να το χρησιμοποιείς αλλά να τελειώνεις το project σου χωρίς να δημιουργείς menu.

Μετά για να φτιάξεις menu σε έτοιμο DVD μπορείς να χρησιμοποιήσεις ή το TMPEGEnc DVD Author (σου το προτείνω μιας και είναι ευκολότερο) ή το DVDLab Pro 2 (δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά είναι δυσκολότερο).

Τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ MENU ΣΕ DVD ΜΕ ΤΟ TMPEGEnc DVD Author" θα βρεις εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.

γεια σας παιδιά.

είμαι καινούρια και άσχετη...

ωστόσο κατέβασα και γω τους οδηγούς του καστελ και με βοήθησαν να βάλω υπότιτλους σε μία ταινία ανι μέσω του winavivideoconverter και του vobsub

όλα καλά... οι υπότιτλοι μπήκαν... έμαθα και γώ χαρις τον καστελ να βάζω υπότιτλους.. (ευχαριστώ κάστελ...) αλλά στο κέντρο της οθόνης μου βγάζει ένα μηνυμα που λέει

"winavivideoconverter

remove this nag

for only 29,95$"

και δίνει και το σάιτ αγοράς...

χωρίς να πληρώσω αν γίνεται... θα μπορούσα να το εκτοπίσω?

είμαι ασχετη βοήθεια...

Δημοσ.

Καλωσόρισες στο insomnia ania_20.

Αλλά σε αυτό το forum δύσκολα θα βρεις απάντηση στο ερώτημά σου.

Για την ομαλή λειτουργία αυτού του forum καλό θα ήταν να διαβάζουμε τους Όρους Χρήσης του Insomnia Forum. Και συγκεκριμένα την παραγράφους 5 και 9 που αναφέρεται στο πρόβλημά σου.

Φιλικά KasteL.

Δημοσ.

ευχαριστώ κάστελ...

μέσα στην ασχετοσύνη μου φαντάστηκα οτι μόνο σε εμένα το βγάζει...

από ότι κατάλαβα όμως θα πρέπει να αγοράσω το πρόγραμμα...οκ

ευχαριστώ

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άλλο?

έχω το nero 6

μπορώ να κάνω update to nero 7? ή θα είναι μόνο free trial και μετά δεν θα έχω τίποτα?είδα εδώ στο ινσομνια ότι υπάρχει αλλά όταν πήγα στην σελίδα έλεγε αγορά ή απντειτ...

μιλάμε είμαι πολύ άσχετη... τι κάνω?γίνεται τελικά θπντειτ αν έχεις την προηγούμενη έκδοση?

ή το αγοράζεις?

ευχαριστώ...

Δημοσ.

Δωρεάν update από 6 σε 7 δεν υπάρχει.

Μόνο upgrade με μικρότερο κόστος, πράγμα όμως που προϋποθέτει να έχεις και original την Nero 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...