Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν πρόκειται να κάνεις DVD, γίνεται με το WinAvi Video Converter όπου κάθε αρχείο γίνεται chapter.

Σε μια ρυθμιση που λέει Set Chapter Leght τι βάζουμε ώστε κάθε αρχείο να είναι ένα chapter? Η το απενεργποιουμε αυτο?

Ευχαριστώ για την βοήθεια :)

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καστελ' date=' μια ερωτηση! σε αρχειο avi, που εχει ενσωματωμενους υποτιτλους (σουηδικα,των οποιων δεν τυγχανω γνωστης), πως γινεται να τους αφαιρεσω? δεν ειναι αρχειο srt,sub κλπ,ειναι μεσα στο avi...

γνωριζεις?[/quote']

Ο μόνος τρόπος (που γνωρίζω βέβαια) είναι η αφαίρεση υπότιτλων με το VirtualDub και τη χρήση ενός από τα φίλτρα msu_subtitle_remover, logoaway, delogo (all free).

Δημοσ.
Σε μια ρυθμιση που λέει Set Chapter Leght τι βάζουμε ώστε κάθε αρχείο να είναι ένα chapter? Η το απενεργποιουμε αυτο?

Ευχαριστώ για την βοήθεια :)

Με το Set Chapter Length ορίζουμε κάθε πόσα δευτερόλεπτα θα γίνεται chapter. Ενώ ξετσεκάροντάς το, κάθε avi γίνεται chapter.

Δημοσ.
* κι απ'ότι φαίνεται θα παραμείνω άσχετος: όλα τα προγράμματα που αναφέρονται στους οδηγούς είναι για Windows...

Δεν είναι κακό κάποιος/α από τους Linux ή/και Mac users να κάνει και κάτι αντίστοιχο ή έστω να προτείνει αντίστοιχες εφαρμογές ;)

Δημοσ.

ΕΥΓΕ! Πολύ καλή η προσπάθειά σου! Να είσαι καλά! Πολύ εύκολα προγραμματάκια ακόμα και για τους αρχάριους.

Αντιμετώπισα ένα προβληματάκι. Κατά την αναπαραγωγή του DVD σε DVD player, δεν μπορούσα να πατήσω παύση για να συνεχίσω την ταινία αργότερα. Κάνω κάπου λάθος;

Δημοσ.
ΕΥΓΕ! Πολύ καλή η προσπάθειά σου! Να είσαι καλά! Πολύ εύκολα προγραμματάκια ακόμα και για τους αρχάριους.

Αντιμετώπισα ένα προβληματάκι. Κατά την αναπαραγωγή του DVD σε DVD player' date=' δεν μπορούσα να πατήσω παύση για να συνεχίσω την ταινία αργότερα. Κάνω κάπου λάθος;[/quote']

Δε νομίζω οτι έχει να κάνει με την ταινία το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αφού μπορείς να κάνεις play και stop θα πρέπει να μπορείς να κάνεις και pause.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

winavi video converter... χθες το χρησιμοποιησα για 1η φορα. πηγα να μετατρεψω ενα rmvb σε avi, και ηθελε κατι λιγοτερο απο 20 ωρες.

αργει σε ολους σας τοσο πολυ? υπαρχει καποια ρυθμιση για να κανει πιο γρηγορα? (το αρχειο ειναι ταινια,700-800mb)

(οχι τιποτε αλλο,εχω γυρω στα 15 τετοια αρχεια να μετατρεψω)!!!

Δημοσ.
winavi video converter... χθες το χρησιμοποιησα για 1η φορα. πηγα να μετατρεψω ενα rmvb σε avi' date=' και ηθελε κατι λιγοτερο απο 20 ωρες.

αργει σε ολους σας τοσο πολυ? υπαρχει καποια ρυθμιση για να κανει πιο γρηγορα? (το αρχειο ειναι ταινια,700-800mb)

(οχι τιποτε αλλο,εχω γυρω στα 15 τετοια αρχεια να μετατρεψω)!!![/quote']

Τί codec διάλεξες;

Δημοσ.

oups, δεν ξερω,εχω εγκ/σει διαφορους codecs, αλλα δεν διαλεξα καποιον μεσα απο το προγραμμα το winavi,μαλλον θα πηρε καποιον δικο του που ειχε μεσα. το εκοψα στις 40 ωρες(!!!!).

ποιον codec συστηνεις?

Δημοσ.
oups' date=' δεν ξερω,εχω εγκ/σει διαφορους codecs, αλλα δεν διαλεξα καποιον μεσα απο το προγραμμα το winavi,μαλλον θα πηρε καποιον δικο του που ειχε μεσα. το εκοψα στις 40 ωρες(!!!!).

ποιον codec συστηνεις?[/quote']

DivX ή Xvid, με προτίμιση στο DivX.

Δημοσ.

η φαση ειναι τα εχω εγκατεστημενα κ τα 2, αλλα δεν ξερω ποιο χρησιμοποιησε το συγκεκριμενο προγραμμα. (εχω κ το cinema craft encoder,και αλλο ενα που ηταν μαζι με το winavi)!

βαζοντας τον συγκεκριμενο (ελπιζω να βρω που πρεπει να τον βαλω κ πως απο τον οδηγο που εχει εδω),ποση ωρα κανει περιπου για μετατροπη μιας ταινιας?

ΣΕ ευχαριστω πολυ καστελ!

Δημοσ.

Νέος οδηγός προστέθηκε για την ενσωμάτωση υπότιτλων σε VBR avi αρχείων με το NanDub.

Δείτε αρχικό post.

Δημοσ.

kastel,οι οδηγοι σου μια χαρα ειναι,αλλα αν γινει σε μορφη dvd, μετα πως θα προσθεσω υποτιτλους?με τον οδηγο που λες gia virtual dub?

υπαρχει καποια αλλη διαδικασια που να ξερεις,που να ειναι λιγοτερο χρονοβορα?

(παντως,επιμενει,οταν παω να το κανω,οχι dvd,αλλα avi, ζηταει 23 ωρες)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...