kastel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Θέλω να τα έχω MPEG2 για να περάσω υπότιτλους με το Ulesd DVD Workshop Για να προσθέσεις υπότιτλους σε DVD μπορείς να το κάνεις με το DVDLab Pro 2, αλλά θέλει ψάξιμο και υπομονή γιατί είναι από τα "δύστροπα" προγράμματα. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το AutoGK και να κάνεις το DVD>Avi και μετα με το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD να προσθέσεις τους υποτίτλους και να γίνει πάλι DVD. Αν πάλι επιμένεις να το μετατρέψεις σε mpeg2 αν θυμάμαι καλά πάλι με το WinAvi μπορείς.
tolisargy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Για να προσθέσεις υπότιτλους σε DVD μπορείς να το κάνεις με το DVDLab Pro 2, αλλά θέλει ψάξιμο και υπομονή γιατί είναι από τα "δύστροπα" προγράμματα.Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το AutoGK και να κάνεις το DVD>Avi και μετα με το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD να προσθέσεις τους υποτίτλους και να γίνει πάλι DVD. Αν πάλι επιμένεις να το μετατρέψεις σε mpeg2 αν θυμάμαι καλά πάλι με το WinAvi μπορείς. Τους γνωρίζω αυτούς τους τρόπους αλλά ειναί πολύ χρονοβόρα διαδικασία για αυτό ψαχνώ ένα πρόγραμμα που δεν θα κάνει συμπίεση και δεν θα χάνει ποιότητα και θα το μετατρέπει σε MPEG2 πολύ πιο γρήγορα
ppetr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Ένας οδηγός που κάνει αυτό που ζητάς http://rapidshare.com/files/41484/Add.Subs.To.DvD.Guide.By.TrustFm.v.5.rar.html Αν λείπουν προγράμματα πείτε μου να τα ανεβάσω
haris_G Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 prospatho na enoso mia tainia pou ine se 2 kommatia me to vdub kai mou grafei couldn't locate decompresor for format 'xvid' (unknown)
Sutter Cane Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια, ενα προβλημα με avi αρχεια και εξωτερικους υποτιτλους. Τους εδωσα το ιδιο ονομα και "πεταξα" σ'ενα dvd σε ενα φακελο και τα εβαλα στο dvd player, αλλα μου εβγαλε κινεζικα στην οθονη! Εν το μεταξυ τους υποτιτλους αν τους ανοιξω με το notepad τους ανοιγει και φαινονται τα ιδια κινεζικα.Παρ'ολα αυτα ομως με τον Bs player μου τους βγαζει μια χαρα Ελληνικα στο PC. Τι ειναι αυτο που πρεπει να κανω για να τους βλεπω και στο dvd player μου;;
kastel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια, ενα προβλημα με avi αρχεια και εξωτερικους υποτιτλους.Τους εδωσα το ιδιο ονομα και "πεταξα" σ'ενα dvd σε ενα φακελο και τα εβαλα στο dvd player, αλλα μου εβγαλε κινεζικα στην οθονη! Εν το μεταξυ τους υποτιτλους αν τους ανοιξω με το notepad τους ανοιγει και φαινονται τα ιδια κινεζικα.Παρ'ολα αυτα ομως με τον Bs player μου τους βγαζει μια χαρα Ελληνικα στο PC. Τι ειναι αυτο που πρεπει να κανω για να τους βλεπω και στο dvd player μου;; Ανοιγεις τους υποτίτλους με το Subtitle Workshop και στην αριστερή στήλη κάτω από το work with,στο πρώτο αναδυόμενο παράθυρο θα πρέπει λογικά να γράφει ANSI, το κάνεις Greek. Μετά πας File και κάνεις Save. Αυτό ήταν.
Sutter Cane Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 kastel, you are the man!! Ευχαριστω, αν και δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι ειμαι στην δουλεια.
Sutter Cane Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον, το δοκιμασα με το s.w. και οντως τα αλλαξε στα Ελληνικα μασα στο προγραμμα και το εκανα save. Ανοιγοντας ομως μετα τους υποτιτλους με το notepad ηταν παλι οπως πριν.
kastel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Στην ταινια φαινονται κινεζικα παλι!! Στείλε μου το αρχείο με τους υποτίτλους στo [email protected]
haris_G Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 potisa kati prin liges meres alla den pira apantisi, den ksero alla tora mou to kane ksana... prospatho na enoso mia tainia pou ine se 2 kommatia me to vdub kai mou grafeicouldn't locate decompresor for format 'xvid' (unknown) kai mia alli erotisi sxetika me to convertxtodvd... se merikes tenies, eno oi ipotitlo ine sintonismeni me ton ixo, i ikona argei kata 0.5-1 sec, den mou to ekane palia alla stis 2 teleftees tenies to proseksa. pezi roto pou ine ac3???
kastel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 potisa kati prin liges meres alla den pira apantisi, den ksero alla tora mou to kane ksana... Κάνε απαγκατάσταση και ξαναεγκατέστησε τον codec XviD kai mia alli erotisi sxetika me to convertxtodvd... se merikes tenies, eno oi ipotitlo ine sintonismeni me ton ixo, i ikona argei kata 0.5-1 sec, den mou to ekane palia alla stis 2 teleftees tenies to proseksa. pezi roto pou ine ac3??? Να χρησιμοποιείς το WinAvi Video Converter αντί του ConvertXtoDVD.
kastel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Kastel, κανα νεο σχετικα με χθες; Δεν πήρες την απάντηση σήμερα το πρωΐ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα