Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι 2 ωρες.

Ομως γιατι δεν παιζει τον ήχο το Virtual dub;

Divx πρεπει να ειναι σιγουρα διαφορετικα θα ηταν πολυ μεγαλυτερο.

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νεο προβλημα που μου δημιουργηθηκε ειναι πως αφου εχω φτιαξει το dvd με υποτιτλους ολα κομπλε, τη βλεπω στον υπολογιστη ενω στην τηλεοραση δεν μου τους εμφανιζει.

1)Πρωτη φορα μου το κανει αυτο, τι μπορει να φταιει;

2)Υπαρχει προγραμμα που να μετατρεπει μια ταινια απο ntsc σε pal και αν παιζει στο dvd player χωρις να χανω σε ποιοτητα;

Δημοσ.
Το νεο προβλημα που μου δημιουργηθηκε ειναι πως αφου εχω φτιαξει το dvd με υποτιτλους ολα κομπλε, τη βλεπω στον υπολογιστη ενω στην τηλεοραση δεν μου τους εμφανιζει.

1)Πρωτη φορα μου το κανει αυτο, τι μπορει να φταιει;

2)Υπαρχει προγραμμα που να μετατρεπει μια ταινια απο ntsc σε pal και αν παιζει στο dvd player χωρις να χανω σε ποιοτητα;

1. Τί δε σου εμφανίζει τους υποτίτλους ή την ταινία;

2. Με ποιο πρόγραμμα έφτιαξες το DVD; Αν το έφτιαξες με το WinAvi, αφού έχεις εισάγει τα αρχεία πας Advanced και στην καρτέλα DVD, στο Target format τσεκάρεις PAL. Το ίδιο ισχύει και για το ConvertXtoDVD, πας Settings και στην καρτέλα TV Format στο Video standard βάζεις PAL.

Δημοσ.

1)Δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους κι αυτο συμβαινει μονο στην τηλεοραση, στον υπολογιστη τη βλεπω κανονικα.

2)Με το ConvertXto DVD οποτε ΟΚ!

Δημοσ.

Το ConvertX δεν ενσωματώνει τους υποτίτλους πάνω στην ταινία οπότε το ποιο πιθανό είναι να θέλει να τους ενεργοποιήσεις από το player.

Εγώ πάντως προτείνω να χρησιμοποιείς το WinAvi, αν δεν θες και δεύτερους υποτίτλους στην ταινία, αφού τους ενσωματώνει πάνω σ' αυτή και σε συνδυασμό με το VobSub μπορείς να τους προσαρμόσεις ανάλογα με τα γούστα σου.

Δημοσ.

provlima- provlima...

katevasa mai tenia divx(tin siopi ton amnon sigkekrimena) kai thelo na tin kano dvd meso tou convert x to dvd, alla mou parousiazei ena poli megalo provlima.

oi alles tenies xriazonte to poli 4 ores na ginoun, auti grafei oti thelei 20 kai vale..

ti na kano?

Δημοσ.
provlima- provlima...

katevasa mai tenia divx(tin siopi ton amnon sigkekrimena) kai thelo na tin kano dvd meso tou convert x to dvd, alla mou parousiazei ena poli megalo provlima.

oi alles tenies xriazonte to poli 4 ores na ginoun, auti grafei oti thelei 20 kai vale..

ti na kano?

Χρησιμοποίησε το WinAvi Video Converter.

Δημοσ.

to arxio ine 890 mb kai ine divx. ekana para polles tenies apo divx se dvd me tin voithia tou convert x to dvd. kai oles xriazontan 3-4 ores, tora den ksero giati mou kanei provlima, aftos ine o logos pou den thelo na allakso programma. ime poli euxaristimenos me to convert x to dvd. isos prepei na allakso kapies rithmiseis pou den gnorizo.

osoi gnorizoun kala to convertxtodvd as me voithisi...

Δημοσ.

Δεν είπα οτι δεν είσαι ευχαριστημένος από το ConvertX, αλλά σου πρότεινα εναλλακτική λύση για την επίλυση του προβλήματός σου. Πάντα να έχεις εναλλακτικές λύσεις αφού δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει τα πάντα. Πριν χρησιμοποιήσεις το ConvertX ίσως χρησιμοποιούσες κάποιο άλλο πρόγραμμα που ήσουν το ίδιο ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Φίλε kastel να σε ρωτήσω.

Ενώ όλα παίζαν μια χαρά, τώρα βάζω το ίδιο όνομα σε τίτλο και ταινία και δεν μου τους εμφανίζει...

Ενω όταν τους βάζω στο subtilte workshop τους εμφανίζει και είναι και συγχρονισμένοι... Τι να φταίει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...