blueviper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Grectoras...όταν γράφεις "έχω ξανακούσει αυτό που λες αλλά no explanation" και δεν σου αρκούν αυτά που αναφέρουν (ως explanation) οι ίδιοι οι moderators στο forum του antivirus που εμπιστεύεσαι και χρησιμοποιείς, τότε υπάρχει πρόβλημα. Όταν αποφαίνονται "μάγκες, δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πως είναι λάθος η χρησιμοποίηση δύο resident AV" και το αντεπίχειρημα του άλλου είναι "δεν έχω πάθει τίποτα ακόμα" καταλαβαίνεις πως είναι απλώς θέμα χρόνου ή συγκυρίας. Εκτός κι αν δεν ξέρουν αυτοί τη δουλειά τους και πως μπορούν να σου παράσχουν καλύτερη προστασία ή εξαπατούν συνειδητά τον κοσμάκη. Πάντως η λογική "όλα καλά προς το παρόν" είναι μηδενικής σημασίας από άποψη συμβουλής. Δεν εξετάζουμε την μία περίπτωση αλλά το προτιμητέο σε γενικότερη βάση. Λες και θα παραδειγματίσω κανέναν θετικά αν αναφέρω πως πήγα με μια κοπελιά που είχε έρπη, το κάναμε χωρίς προφυλάξεις, αλλά τελικά δεν κόλλησα...συμπέρασμα; Αν έχεις έρπη, κάν' το άφοβα. Έτσι το κάναμε και στη συγκεκριμένη φάση. Από κρασιά να φέρω ένα Beaujolais του '54 ή καλύτερα ένα Barolo του '36;
seitan2102 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Προτιμώ το NOD32. Δυστυχώς όμως, έχω ακόμα εγκατεστημένο το Norton και μέχρι να περισέψουν λίγα χρήματα για το NOD... Να λήξει και η συνδρομή... τσάμπα πληρώνουμε;
blueviper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 seitan2102...πρόταση: ρίξε μια ματιά και στο Antivir. Βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων, όπως πιστοποιούν πολλά test εδώ και μήνες, ενώ είναι και δωρεάν στην personal edition. Που ξέρεις...μπορεί και να μη χρειαστεί να τα "σκάσεις" τελικά.
Members gsarig Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 σωστός ο blueviper... για έναν μέσο χρήστη το antivir είναι μια χαρά και είναι δωρεάν.
GRECTORAS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 BLUEVIPER απλά είπα ότι σε ένα pc συνυπάρχουν κ τα δύο χωρίς πρόβλημα.κ εγώ συμφωνώ να τρέχει μόνο ένα(στο σπίτι μόνο το kav).πάντως κ kav k antivir τα θεωρώ θεικά.χωρίς παρεξήγηση ότι έχω πει κ λέω κ φέρε κ κείνο το κρασάκι(όσο πιο παλιό τόσο πιο καλό).στην υγειά μας man κ thanks για την help.φιλικά πάντα grectoras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.