mjmj Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Λοιπον εκανα ενα compilation με το dvdshrink, με τη λειτουργια re-author. Δυστυχως ειναι ομως αρκετα μεγαλο, περιπου 7,5gb με automatic compression. Δεν εχω βρει καποιο τροπο να ριξω την ποιοτητα και να το κανω να χωρεσει σε single layer δισκακι(δεν εχω double-layer στο laptop μου). Υπαρχει καποιος τροπος, είτε μέσω dvdshrink, είτε με αλλο προγραμμα(καλου-κακου δημιουργησα το compilation με τα 7,5gb-ειχα κανει ωρες δουλεια κοψε-ραψε και δεν ειχα αλλη επιλογη), ωστε να το συμπιεσω επιπλεον και με καποιο re-encoding να το καψω σε dvd 4,5gb?
mjmj Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δοκιμασα και με nero recode και επισης μου λεει οτι δεν χωρα σε δισκακι. Sorry, αλλα τοτε τι επανακωδικοποιηση κανει? Εγω θελω να χωρεσουν ολα σε δισκακι , κι ας μειωθει η ποιοτητα οσο θελει. Δεν μπορει να γινει αυτο?
gherudos Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 σωστά,κάνε το iso με το dvdshrink κι έπειτα άνoιξε το iso πάλι με το dvdshrink και δώσε του το ποσοστό συμπίεσης που θέλεις
overclocker Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά αλλά από περιέργεια πόσα λεπτά είναι το βίντεο που έφτιαξες και δεν χωράει σε 4,7GB [max 240 min.] ;
opera Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Έχεις ακουστα το DVD2one? χρησιμοποιώντας το σε συνδιασμό με το nero recode καις 2 dvd9 σε ένα dvd5.
N_Pellas Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Φίλε ότι δεν κάνει το shrink το κάνει το 1clickdvd............ Όλα τ΄άλλα είναι ταλαιπωρία.... Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.... Υ.Γ. Πέρασε την ταινία στο σκληρό με το FABDecrypter και μετά κάνεις την δουλειά σου με το 1clickdvd
mjmj Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Αυτο εδω λες? http://www.lgsoftwareinnovations.com/1clickdvdcopy.asp
mjmj Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Φίλε ότι δεν κάνει το shrink το κάνει το 1clickdvd............ Όλα τ΄άλλα είναι ταλαιπωρία....Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.... Υ.Γ. Πέρασε την ταινία στο σκληρό με το FABDecrypter και μετά κάνεις την δουλειά σου με το 1clickdvd Το ειδα αλλα στις λιγες επιλογες που εχει, δεν βρηκα που μπορω να ρυθμισω να μου φτιαχνει dvd-5. Ετσι, του εδωσα ενα dvd-video γυρω στα 6gb, και προσπαθησα να δω τι θα κανει. Εφτιαξε ενα φακελο με video_ts φακελο, περι τα 650mb. Τι συμβαινει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.