Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο compilation με videos σε dvdshrink

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εκανα ενα compilation με το dvdshrink, με τη λειτουργια re-author.

Δυστυχως ειναι ομως αρκετα μεγαλο, περιπου 7,5gb με automatic compression.

Δεν εχω βρει καποιο τροπο να ριξω την ποιοτητα και να το κανω να χωρεσει σε single layer δισκακι(δεν εχω double-layer στο laptop μου).

Υπαρχει καποιος τροπος, είτε μέσω dvdshrink, είτε με αλλο προγραμμα(καλου-κακου δημιουργησα το compilation με τα 7,5gb-ειχα κανει ωρες δουλεια κοψε-ραψε και δεν ειχα αλλη επιλογη), ωστε να το συμπιεσω επιπλεον και με καποιο re-encoding να το καψω σε dvd 4,5gb?

Δημοσ.

Δοκιμασα και με nero recode και επισης μου λεει οτι δεν χωρα σε δισκακι.

Sorry, αλλα τοτε τι επανακωδικοποιηση κανει?

Εγω θελω να χωρεσουν ολα σε δισκακι , κι ας μειωθει η ποιοτητα οσο θελει.

Δεν μπορει να γινει αυτο?

Δημοσ.

σωστά,κάνε το iso με το dvdshrink κι έπειτα άνoιξε το iso πάλι με το dvdshrink και δώσε του το ποσοστό συμπίεσης που θέλεις ;)

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά αλλά από περιέργεια πόσα λεπτά είναι το βίντεο που έφτιαξες και δεν χωράει σε 4,7GB [max 240 min.] ;

Δημοσ.

Έχεις ακουστα το DVD2one?

χρησιμοποιώντας το σε συνδιασμό με το nero recode καις 2 dvd9 σε ένα dvd5.

Δημοσ.

Φίλε ότι δεν κάνει το shrink το κάνει το 1clickdvd............ Όλα τ΄άλλα είναι ταλαιπωρία....

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς....

Υ.Γ. Πέρασε την ταινία στο σκληρό με το FABDecrypter και μετά κάνεις την δουλειά σου με το 1clickdvd

Δημοσ.
Φίλε ότι δεν κάνει το shrink το κάνει το 1clickdvd............ Όλα τ΄άλλα είναι ταλαιπωρία....

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς....

Υ.Γ. Πέρασε την ταινία στο σκληρό με το FABDecrypter και μετά κάνεις την δουλειά σου με το 1clickdvd

Το ειδα αλλα στις λιγες επιλογες που εχει, δεν βρηκα που μπορω να ρυθμισω να μου φτιαχνει dvd-5.

Ετσι, του εδωσα ενα dvd-video γυρω στα 6gb, και προσπαθησα να δω τι θα κανει.

Εφτιαξε ενα φακελο με video_ts φακελο, περι τα 650mb.

Τι συμβαινει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...