wert Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Ανευ φώτο και κανενός βιντεακίου δεν πιστεύουμε τίποτα Φώτο δεκτές μόνο με μπικινάκι Φωτοτυπία της ταυτότητας επικυρωμένη από super-dog του καταστήματος εδώ. Μετά ίιιιισως να το πιστέψουμε
MariaTs. Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Ανευ φώτο και κανενός βιντεακίου δεν πιστεύουμε τίποτα Φώτο δεκτές μόνο με μπικινάκι Φωτοτυπία της ταυτότητας επικυρωμένη από super-dog του καταστήματος εδώ. Μετά ίιιιισως να το πιστέψουμε Αν ήμουν ελεύθερη δεν θα υπήρχε πρόβλημα! Όμως το στεφάνι μου το σέβομαι!
Bougas Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Όμως το στεφάνι μου το σέβομαι! ολες τα ιδια λετε! και το κερατο,παει συννεφο!
MariaTs. Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω οι άλλες τι κάνουν και δεν με αφορά και δεν με αγγίζει! Ας κάνουν ότι θέλουν! Εγώ το στεφάνι μου πάντως το τιμώ και το σέβομαι!
Bougas Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω οι άλλες τι κάνουν και δεν με αφορά και δεν με αγγίζει! Ας κάνουν ότι θέλουν! Εγώ το στεφάνι μου πάντως το τιμώ και το σέβομαι! Γυναικες κυριοι! Γυναικες! ολες τα ιδια λετε!!!
wert Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 MariaTs. καλά κάνεις και σέβεσε το έτερο σου ήμισυ. Εγώ σαν άπιστος wert όμως συνεχίζω να μην πιστεύω τίποτα. Τελικά σώθηκε το θυληκό από πάνω ή το κατάπιε το φόρουμ Είναι που είναι λίγα, να μην τα χάνουμε κιόλας !!!!!!!!!! :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.