Προς το περιεχόμενο

sos moderator!

margarita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το <Today is the first day of the rest of your life!> τι ειναι βρε μαργαριτα μου?

δημοσκοπησεις μονο οι s(mod) κανουν.προτεινω paredwse!μακραν οι καλυτερες δημοσκοπησεις!

ΥΓ.καλος ηρθες στο φορουμ! αν γουσταρεις στηλε pm!τα λεμε!

Δημοσ.
Hi!

den mporo na valo oute ipografi oute photo sto profile mou' date=',,episis den mporo na kano dimoskopisi,giati??:confused:

Thanks![/quote']

Γλυκιά μου την υπογραφή δεν την βάζεις στο προφίλ σου, αλλά εκεί που λέει 'Επεξεργασία Υπογραφής' στον Πίνακα Ελέγχου σου.

Όσο για το άβαταρ (φωτό) μήπως το μέγεθος είναι μεγαλύτερο απ'το καθορισμένο του ισνόμνια; Αν όχι, τότε χρειάζεσαι να φιλοξενήσεις την φωτό σου σε μια σελίδα τύπου imageshack.us και να βάλεις το λινκ εκεί που ζητά την ηλεκτρονική διεύθυνση της εικόνας.

Τώρα για την δημοσκόπηση... Πολύ σωστά στα λέει ο BOUGAS! Πρέπει να συνενοηθείς με κάποιον συντονιστή! Ο ΥπερΣυντονιστής Paredwse είναι για όλες τις δουλειές ο άνθρωπος μας και ποτέ δεν λέει όχι σε κάποια δημοσκόπηση! :mrgreen:

Δημοσ.

Και τι έγινε; Μαγκιά της που έγινε μέλος στο ισνόμνια που είναι φόρουμ πασών των ηλικιών κι αποδεδειγμένα! :D

Kι εγώ 38 είμαι! Πειράζ';

Δημοσ.

Βλέπω ο γυναικίος πλυθησμός αυξάνεται συνεχώς.:mrgreen:

sos moderator! :)

Θα σε έσωζα εγώ αλλά δεν είμαι mod :-D

Δημοσ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΥΡΙΟΙ.

Ας Λαβουμε τα μετρα μας τωρα,πριν να ειναι αργα!

Δημοσ.
χωρις τα καλοκαιρια?

38, four season! Και παντώς καιρού! Ποτέ δεν τα έκρυψα τα χρόνια μου αν και μικροδείχνω! Το ότι με κάνουν για μια δεκαετία νεότερη μου είναι μια χαρά! Έχω πάρει το σκαρί της μάνας μου: 65άρα και δείχνει 50άρα!

Άντε πάλι εκτός θέματος βγήκαμε! :-D

Δημοσ.
Ποτέ δεν τα έκρυψα τα χρόνια μου αν και μικροδείχνω! Το ότι με κάνουν για μια δεκαετία νεότερη μου είναι μια χαρά!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...