Costinio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Καλή φάση ο home made freddoccino Αν βγάλεις τον καφέ και αντί για άσπρο γάλα βάλεις σοκολατούχο έχεις μια γαμάτη σοκολάτα όπως την φτιάχνουν στις σοβαρές καφετέριες
aledjo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 αυτο που ειπε ο kkardo91 μου κανει για γρανιτα απο καφε!
Costinio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 μα και ο freddoccino όπως και η σοκολάτα (στις καλές καφετέριες) με γρανιτομηχανή φτιάχνονται!
dalton85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 αρα δεν ειναι καφες. ενα ειδος γρανιτας ειναι αυτο λεω
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 ο κανονικός freddo έχει τρυμένο πάγο...άλλο αν στα περισσότερα μαγαζιά σου βάζουν παγάκια...
aledjo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 ο κανονικός freddo έχει τρυμένο πάγο...άλλο αν στα περισσότερα μαγαζιά σου βάζουν παγάκια... ναι αλλα μεχρι να στο φερουν, τα τρυμενα παγακια εχουν γινει νερο! αρα καλα κανουν και βαζουν κανονικα παγακια.
kkardo91 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Είναι καφές γιατί έχει καφείνη Πάντως για τώρα το καλοκαίρι είναι ότι καλύτερο
Mithrantir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ναι αλλα μεχρι να στο φερουν, τα τρυμενα παγακια εχουν γινει νερο! αρα καλα κανουν και βαζουν κανονικα παγακια. Ο τριμμένος πάγος υπάρχει για κάποιο λόγο συγκεκριμένο και δεν είναι για να μη σου λιώσει. Κανονικά δε πρέπει ο freddo να είναι με μεγάλα παγάκια μιας και σύμφωνα με το κανονικό τρόπο παρασκευής του, ο τριμμένος πάγος βοηθάει να παγώσει καλύτερα και πιο ομοιόμορφα ο εσπρέσσο. Και βέβαια τόσο οπτικά (ναι έχει μεγάλη σημασία ιδίως όταν μιλάμε για ιτάλικο καφέ κιόλας) όσο και γευστικά ένας εσπρέσσο φρέντο, έχει μεγάλη διαφορά αν έχει τριμμένο πάγο ή όχι Απλά ο τριμμένος πάγος είναι ένα παραπάνω βάσανο και γι' αυτό δεν τον βάζουν, όπως επίσης δεν κτυπάνε τον εσπρέσσο στο μίξερ κανονικά με τριμμένο πάγο για να γίνει φρέντο.
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μια απορία. ο εσπρέσσο όταν βγαίνει από το μηχάνημα ζεστός δεν είναι? Στις καφετέριες τι ακριβώς κάνουν στην παρασκευή του epresso-freddo? Τον βάζουν στο ψυγείο για να κρυώσει? Γιατί με τα παγάκια και μόνο θα αργήσει πολύ αυτό.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μια απορία. ο εσπρέσσο όταν βγαίνει από το μηχάνημα ζεστός δεν είναι? Στις καφετέριες τι ακριβώς κάνουν στην παρασκευή του epresso-freddo? Τον βάζουν στο ψυγείο για να κρυώσει? Γιατί με τα παγάκια και μόνο θα αργήσει πολύ αυτό. Δεν χρησιμοποιούν κάποιο ειδικό κόλπο, απ'ότι ξέρω. Απλώς έχουν πολλά παγάκια στο ποτήρι. Η ποσότητα καφέ δεν είναι δα και τόση - κρυώνει αρκετά γρήγορα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μια απορία. ο εσπρέσσο όταν βγαίνει από το μηχάνημα ζεστός δεν είναι? Στις καφετέριες τι ακριβώς κάνουν στην παρασκευή του epresso-freddo? Τον βάζουν στο ψυγείο για να κρυώσει? Γιατί με τα παγάκια και μόνο θα αργήσει πολύ αυτό. με το που το βγάλουν απο την μηχανη τον βάζουν σε σέικερ με πολλά παγάκια και την ζάχαρη και τον χτυπανε για να κρυωσει και να ανακατευτει και η ζαχαρη .
gbarzos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Αληθεια ποιος είναι ο τροπος για να φτιαξεις φραπε με τη γευση και τον αφρο που εχει στις καφετεριες? εγω μια ζωη χαλια τον φτιαχνω. για πειτε καμια ιδεα λοιπον φιλαρακι ειμαι πολυ φαν του φραπε,κυριολεκτικα ορο καφε συνεχεια! εδω και κανα χρονο παιρνω στη δουλεια μου απο καποιο καινουριο μαγαζι,πολυ καλος ωσπου ρωτησα τι και πως? 400ml νερο 4 καφε νες γεματες-4 ζαχαρη παλι γεματες. γερο χτυπημα και ο μετριος ετοιμος! (ποτηρι και κουταλι κανονικο μεγεθος) δοκιμασε το! (τα αυγα χρησιμοποιουνται για μεγαλες δοσολογιες σε καφετεριες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα