Costinio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Καλή φάση ο home made freddoccino Αν βγάλεις τον καφέ και αντί για άσπρο γάλα βάλεις σοκολατούχο έχεις μια γαμάτη σοκολάτα όπως την φτιάχνουν στις σοβαρές καφετέριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 αυτο που ειπε ο kkardo91 μου κανει για γρανιτα απο καφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalton85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 μα ουσιαστικα αυτο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 μα και ο freddoccino όπως και η σοκολάτα (στις καλές καφετέριες) με γρανιτομηχανή φτιάχνονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalton85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 αρα δεν ειναι καφες. ενα ειδος γρανιτας ειναι αυτο λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimnokia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 δικιο εχει το μαρακι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 ο κανονικός freddo έχει τρυμένο πάγο...άλλο αν στα περισσότερα μαγαζιά σου βάζουν παγάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 ο κανονικός freddo έχει τρυμένο πάγο...άλλο αν στα περισσότερα μαγαζιά σου βάζουν παγάκια... ναι αλλα μεχρι να στο φερουν, τα τρυμενα παγακια εχουν γινει νερο! αρα καλα κανουν και βαζουν κανονικα παγακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Είναι καφές γιατί έχει καφείνη Πάντως για τώρα το καλοκαίρι είναι ότι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 και η κοκα κόλα έχει καφεΐνη Λες να είναι καφές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ναι αλλα μεχρι να στο φερουν, τα τρυμενα παγακια εχουν γινει νερο! αρα καλα κανουν και βαζουν κανονικα παγακια. Ο τριμμένος πάγος υπάρχει για κάποιο λόγο συγκεκριμένο και δεν είναι για να μη σου λιώσει. Κανονικά δε πρέπει ο freddo να είναι με μεγάλα παγάκια μιας και σύμφωνα με το κανονικό τρόπο παρασκευής του, ο τριμμένος πάγος βοηθάει να παγώσει καλύτερα και πιο ομοιόμορφα ο εσπρέσσο. Και βέβαια τόσο οπτικά (ναι έχει μεγάλη σημασία ιδίως όταν μιλάμε για ιτάλικο καφέ κιόλας) όσο και γευστικά ένας εσπρέσσο φρέντο, έχει μεγάλη διαφορά αν έχει τριμμένο πάγο ή όχι Απλά ο τριμμένος πάγος είναι ένα παραπάνω βάσανο και γι' αυτό δεν τον βάζουν, όπως επίσης δεν κτυπάνε τον εσπρέσσο στο μίξερ κανονικά με τριμμένο πάγο για να γίνει φρέντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μια απορία. ο εσπρέσσο όταν βγαίνει από το μηχάνημα ζεστός δεν είναι? Στις καφετέριες τι ακριβώς κάνουν στην παρασκευή του epresso-freddo? Τον βάζουν στο ψυγείο για να κρυώσει? Γιατί με τα παγάκια και μόνο θα αργήσει πολύ αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μια απορία. ο εσπρέσσο όταν βγαίνει από το μηχάνημα ζεστός δεν είναι? Στις καφετέριες τι ακριβώς κάνουν στην παρασκευή του epresso-freddo? Τον βάζουν στο ψυγείο για να κρυώσει? Γιατί με τα παγάκια και μόνο θα αργήσει πολύ αυτό. Δεν χρησιμοποιούν κάποιο ειδικό κόλπο, απ'ότι ξέρω. Απλώς έχουν πολλά παγάκια στο ποτήρι. Η ποσότητα καφέ δεν είναι δα και τόση - κρυώνει αρκετά γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μια απορία. ο εσπρέσσο όταν βγαίνει από το μηχάνημα ζεστός δεν είναι? Στις καφετέριες τι ακριβώς κάνουν στην παρασκευή του epresso-freddo? Τον βάζουν στο ψυγείο για να κρυώσει? Γιατί με τα παγάκια και μόνο θα αργήσει πολύ αυτό. με το που το βγάλουν απο την μηχανη τον βάζουν σε σέικερ με πολλά παγάκια και την ζάχαρη και τον χτυπανε για να κρυωσει και να ανακατευτει και η ζαχαρη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbarzos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Αληθεια ποιος είναι ο τροπος για να φτιαξεις φραπε με τη γευση και τον αφρο που εχει στις καφετεριες? εγω μια ζωη χαλια τον φτιαχνω. για πειτε καμια ιδεα λοιπον φιλαρακι ειμαι πολυ φαν του φραπε,κυριολεκτικα ορο καφε συνεχεια! εδω και κανα χρονο παιρνω στη δουλεια μου απο καποιο καινουριο μαγαζι,πολυ καλος ωσπου ρωτησα τι και πως? 400ml νερο 4 καφε νες γεματες-4 ζαχαρη παλι γεματες. γερο χτυπημα και ο μετριος ετοιμος! (ποτηρι και κουταλι κανονικο μεγεθος) δοκιμασε το! (τα αυγα χρησιμοποιουνται για μεγαλες δοσολογιες σε καφετεριες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα