xpapias Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Jacobs είναι καλύτερος από τον κλασσικό Nescafé. D - Egberts μου δίνει την αίσθηση ότι δε με πιάνει. Μπορείς να δοκιμάσεις και Maxwell House. Τον έχω βολευτεί πολύ. Είναι από τους φτηνότερους σε τιμή, με πιάνει και το κυριότερο δεν ενοχλεί στο στομάχι. Προσωπική άποψη πάντα! Καλυτερα να τις συνδυασεις. Π.χ να βαζεις μιση κουταλια κανονικο καφε και μιση καραμελα. Ναι αυτό το έκανα και εγώ - όπως είπα ο D.Egberts από μόνος του δε με έπιανε.
giorgosnp Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μετά από χρόνια πόσης ελεεΐνού φραπέ βρήκα επιτέλους τη μαγική συνταγή! Προσθέτω τα υλικά (προσοχή: πρώτα ζάχαρη και μετά καφέ) και δίνω το σέΐκερ στον παππού μου για κάνα τέταρτο που έχει πάρκινσον 1
balander10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Πολύ δυνατό μιξεράκι αρκετή ώρα χτύπημα και φυσικά σωστή ποσότητα νερού. Τα περισσότερα μιξεράκια που έχουμε σπίτια μας είναι χάλια για αυτό και σπανια πετυχαίνεις τον αφρό.
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Πολύ δυνατό μιξεράκι αρκετή ώρα χτύπημα Σίγουρο αυτο; Εγώ νομίζω θελει σχετικά δυνατό μιξεράκι και λίγο χτύπημα για να μη γίνει ο αφρός "πέτρα". Πώς να το εξηγήσω.
bluesattack Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Jacobs είναι καλύτερος από τον κλασσικό Nescafé. D - Egberts μου δίνει την αίσθηση ότι δε με πιάνει. Μπορείς να δοκιμάσεις και Maxwell House. Τον έχω βολευτεί πολύ. Είναι από τους φτηνότερους σε τιμή, με πιάνει και το κυριότερο δεν ενοχλεί στο στομάχι. Προσωπική άποψη πάντα! Ναι αυτό το έκανα και εγώ - όπως είπα ο D.Egberts από μόνος του δε με έπιανε. Nαι τελικα καμμια σχεση με την πλουσια γευση καραμελας που ηθελα (οχι απαραιτητα περιμενα ).Αλλα οκ να υπαρχει και ενας καφε με διαφορετικο αρωμα στο ντουλαπι.. Παντως για καραμελα καραμελα τι προτεινετε ?Την αγοραζω ξεχωριστα ? Σε τι μορφη ειναι ? Εντωμεταξυ πηρα και νες καφε gold.Tον εκλεκτο των εκλεκτων οπως λεει , για να δουμε
xpapias Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Υπάρχουν οι γεύσεις σε σιρόπι αν δε σε ενοχλούν τα Ε (συντηρητικά).
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 διαβασα την 1η σελιδα του θεματος και ομολογω οτι το αυγο στο φραπε αν και δεν το ακουω για πρωτη φορα παντα πιστευα οτι ηταν ενας αστικος μυθος... Αληθεια εδω ολοι τρεμουν το ωμο αυγο λόγω της σαλμονελας και καπιοι το βαζουν στο φραπε? καπιοι θα αναφέρετε τη μαγιονεζα αλλα στην μαγιονεζα το ξυδι ή το λεμονι που προστιθεται αποστειρωνει τυχον παθογονα...
Weiss Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Η δικια μου ιεροτελεστια : 2 κουταλιες του γλυκου καφε, 2 κουταλιες σουπας νερο,(ζαχαρη δε βαζω), χτυπαμε δυνατα μεχρι να σχηματιστει πλουσιος αφρος, προσθετω 2-3 παγακια και συμπληρωρω με παγωμενο νερο. Απαραιτητη προσθηκη εγχρωμο καλαμακι ελληνικης εταιριας 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δε ξερω αν καπου εχει ηδη αναφερθει, αλλα δοκιμαστε να προσθεσετε Kahlúa, τι Irish coffee και παπαριες, απο το πρωι Ernest Hemingway...the Greek way http://en.wikipedia.org/wiki/Kahl%C3%BAa 1
thief7710 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Λοιπον ο οδηγος για τον απολυτο φραπε ειναι εδω Πρωτα απο ολα θελουμε σεικερ και οχι μιξερακι. Βαζουμε ζαχαρη πρωτα και μετα καφε. Και αυτο γιατι αν κολλησει κατι στον πατο του σεικερ να ειναι η ζαχαρη και οχι ο καφες. Προσθετουμε νερο τοσο ωστε να φτασει στην σταθμη που ηταν απο μονα τους ο καφες με τη ζαχαρη. Χτυπαμε συνεχως. Οση ωρα χτυπαμε βλεπουμε οτι ο ηχος απο το σεικερ γινεται ολο και πιο χαμηλος. Οταν πλεον δεν παρατηρουμε αλλαγη στην ενταση του ηχου σταματαμε. Βγαζουμε το καπακι του σεικερ και το γεμιζουμε νερο. Το ριχνουμε στο σεικερ. Με αυτον τον τροπο παιρνουμε την γαματη κρεμα που εχει μεινει στο καπακι του σεικερ. Γεμιζουμε παγακια μεχρι πανω. Τα παταμε με το καλαμακι να πιασουν πατο. Προσθετουμε αν θελουμε γαλα. Συμπληρωνουμε νερο πολυ πολυ σιγα για να μην κανει φυσαλιδες. Πινουμε ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΚΕΡ! 1
Adon1s Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 διαβασα την 1η σελιδα του θεματος και ομολογω οτι το αυγο στο φραπε αν και δεν το ακουω για πρωτη φορα παντα πιστευα οτι ηταν ενας αστικος μυθος... Αληθεια εδω ολοι τρεμουν το ωμο αυγο λόγω της σαλμονελας και καπιοι το βαζουν στο φραπε? καπιοι θα αναφέρετε τη μαγιονεζα αλλα στην μαγιονεζα το ξυδι ή το λεμονι που προστιθεται αποστειρωνει τυχον παθογονα... Την σαλμονέλλα με καλό ψήσιμο πάνω απο τους 60ο την σκοτώνεις , ούτε το ξύδι ούτε το λεμόνι ούτε το λάδι . Και δεν φοβούνται "ολοι" την σαλμονελλα . Κάποιοι την φοβούνται.
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Την σαλμονέλλα με καλό ψήσιμο πάνω απο τους 60ο την σκοτώνεις , ούτε το ξύδι ούτε το λεμόνι ούτε το λάδι . Και δεν φοβούνται "ολοι" την σαλμονελλα . Κάποιοι την φοβούνται. και τις αραχνες δε τις φοβουνται ολοι αλλα καπιους δαγκωνουν το οξινο ph του λεμονιου και του ξυδιου αποστειρωνει υδατικα διαλυματα. ενταξει δεν ειναι και τολουολιο ή υπεροξειδιο του υδρογονου στην αποστειρωση αλλα κανουν πολυ καλη δουλεια
warlock9_0 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 όλο το θέμα είναι να μην το πεθάνεις στο νερό και να έχεις δυνατό μίξερ ο σωστός φραπές μόλις τον χτυπήσεις είναι τσιμέντο και δεν τσουλάει ο αφρός αν τον γυρίσεις ανάποδα Λοιπον ο οδηγος για τον απολυτο φραπε ειναι εδω Πρωτα απο ολα θελουμε σεικερ και οχι μιξερακι. Βαζουμε ζαχαρη πρωτα και μετα καφε. Και αυτο γιατι αν κολλησει κατι στον πατο του σεικερ να ειναι η ζαχαρη και οχι ο καφες. Προσθετουμε νερο τοσο ωστε να φτασει στην σταθμη που ηταν απο μονα τους ο καφες με τη ζαχαρη. Χτυπαμε συνεχως. Οση ωρα χτυπαμε βλεπουμε οτι ο ηχος απο το σεικερ γινεται ολο και πιο χαμηλος. Οταν πλεον δεν παρατηρουμε αλλαγη στην ενταση του ηχου σταματαμε. Βγαζουμε το καπακι του σεικερ και το γεμιζουμε νερο. Το ριχνουμε στο σεικερ. Με αυτον τον τροπο παιρνουμε την γαματη κρεμα που εχει μεινει στο καπακι του σεικερ. Γεμιζουμε παγακια μεχρι πανω. Τα παταμε με το καλαμακι να πιασουν πατο. Προσθετουμε αν θελουμε γαλα. Συμπληρωνουμε νερο πολυ πολυ σιγα για να μην κανει φυσαλιδες. Πινουμε ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΚΕΡ! για να το χτυπήσεις στο σέικερ βάζεις και ένα παγάκι μέσα
Geos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 H nestlε εβγαλε τους νεους neskafe me caramel hazelnut or vanilla. Ποιον απο τους τρεις θα προτεινατε για φραπε; Επισης ο γκολδ ειναι καλος για φραπε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα