Προς το περιεχόμενο

Πως αποφεύγεις το Firewall των ΤΕΙ - Πανεπιστημίων?

mixalis8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω.

Και ΑΝ απαγορευεται, τοτε ας βγαλουν κανονες με το ΤΙ πρεπει να κανουμε και τι οχι.

Δεν υπαρχει το αυτονοητο και το ηθικο. ΚΑΝΟΝΕΣ!

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΝΑΙ φιλε μου αλλα ξεχνας μια μικρη λεπτομερεια οι υπολογιστες σε καθε σχολη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ αλλα ανηκουν στην ΣΧΟΛΗ κοινως ο καθε ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

Αρα τον σεβεσαι και αν θες να κανεις αυτα που λες και δεν διαφωνω οτι μπορεις να τα κανεις αλλα ζητας πρωτα αδεια απο καποιον υπευθυνο και δεν το κανεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ αυτο θελω να πω.

Διοτι αυτο δεν ειναι ουτε εξουσια ουτε καταχρηση εξουσιας αγαπητε μου φιλε αυτη ειναι η δουλεια μου και ειμαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για αυτα τα μηχανηματα γιατι αν χαλασουν δεν ειναι υπευθυνος ο καθε φοιτητης αλλα ΕΓΩ.

Ο συγκεκριμενος φοιτητης αν ειχε ζητησει αδεια να το κανει και ημουν ενημερος δεν ειχα λογο να του το απαγορευσω αλλα επειδη θεωρησε οτι μπορουσε να το κανει ετσι απο μονος του δεν του το επετρεψα και οταν πηγε να κανει παραπονο και στην αρμοδια καθηγητρια αλλα και στην διευθυνση της σχολης το αποτελεσμα ηταν να διαγραφει απο τον υπολογιστη οτι ειχε κατεβασει αυθαιρετως χωρις αδεια απο κανεναν υπευθυνο.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος γιατι ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑ τον USB HDD

Δημοσ.

Οι κανονες υπαρχουν φιλε μου και ειναι και ΤΥΠΩΜΕΝΟΙ στην καθε αιθουσα και ως ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τουλαχιστον στην σχολη που ειμαι ΕΓΩ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ τωρα αν καποιος τους διαβαζει η τους τηρει ειναι αλλου παπα ζητημα παντως στην συγκεκριμενη σχολη αν καποιος παραβιασει σοβαρο κανονα παει συστημενος απο μενα στην διευθυνση και αντε γεια...

Δημοσ.

καθολου θα ελεγα το αβαταρ αντιπροσωπευει ενα απο τα χομπυ μου (.) πιστευω να καταλαβατε τι εννοω

ειμαι πολυ ευγενικος , λογικος , συζητησιμος δεν ειμαι κανενας που κοβει κεφαλια απλα δεν ανεχομαι την κοροιδια ειμαι εξυπνος τα γραφω ολα στα ...... και κανω οτι γουσταρω οπως δεν τα κανω εγω αυτα τα πραγματα ετσι θελω και οι φοιτητες να κανουν.

εγω δεν θα μπορουσα να φερνω τον USB HDD και να χρησιμοποιω την μισθωμενη γραμμη για να κατεβαζω ξερετε τι και να τα γραφω στον δισκο και να κανω οτι γουσταρω διαχειριστης δικτυου δεν ειμαι.? δεν κανω ομως ετσι σεβομαι οτι δεν ειναι ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ μου αλλα ανηκει στην σχολη αρα οτι ισχυει για τους φοιτητες ισχυει και για μενα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια υπαρχει κατι νεοτερο σχετικα με το θεμα μην ανοιγω καινουργιο thread?

ειμαι πανεπι και δε μπορω να μπω facebook,να παιξω online games και να κατεβασω απο torrents.

δοκιμασα hopster αλλα μουφες.

ξερει κανεις κατι?

Δημοσ.

ευχαριστω δε το σκεφτηκα! με βοηθησες πολυ! :P

αν εχει κανεις μια σοβαρη απαντηση please μην διστασετε να την γραψετε,επειγει το θεμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...