lionheart Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Yparxei kati paides na mporw na pai3w ta mame se psone????????? Help!
xalia Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 το είχα ψάξει πριν καιρό με ένα φίλο και δεν είχαμε βρει κάτι...
Daredevil Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 to psone einai arketa adynamo gia to mame yparxoun kati emulators gia nes kai master system alla sernonte
KenZone Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 to nes mia hara paizei .. tipota allo panw apo auto dn douleuei
Daredevil Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 to nes mia hara paizei .. tipota allo panw apo auto dn douleueinai e? egw prin 3-4 xronia pou xa katebasei ena setaki sernotan kai eixe ena problhma me ton hxo apo kei kai pera den 3anasxolh8hka, sto xbox 3erw oti trexoun mia xara pantws isws kai sto dc
gherudos Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 αχ αυτό το DC πραγματικά μου λείπουν εκείνες οι μέρες με τα πολύ όμορφα παιχνίδια.Που θα ξαναπαίξω τώρα εγώ Chu Chu Rocket,Sonic Shuffle,Shen Mue και όλα εκείνα τα υπέροχα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για την αγαπημένη μου κονσόλα?
gherudos Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Daredevil έχω Dreamcast ήδη.Εννοούσα πού θα ξαναβρώ τέτοιους ποιοτικούς τίτλους.Από όταν εγκατέλειψε το hardwaremarket η Sega και διαλύθηκαν εν μέρη κάποιες μικρές ομάδες της τα παιχνίδια που παράγει τελευταία δεν είναι και ότι το καλύτερο.Που εξαφανίστηκε η παλιά καλή Sonic Team?Θα μου πείς υπάρχει ακόμα αλλά τα παιχνίδια που βγάζει τελευταία δεν με ενθουσιάζουν...
Daredevil Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 nai se ayto exei dikio m8 an kai exei bgalei kai kapoia wraia games h sega teleytaia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.