yiah Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 επισης ενα καλο μετρο ειναι ΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ και να σου πω εγω μετα μπαινουν. ρε συ και οι ελληνες και οι τουρκοι οταν κανουν παραβιασεις δηλωνουν τα σχεδια πτησης στο ΝΑΤΟ!! αντε μετα εσυ απεδειξε οτι εχεις δικιο, αν σου την εχουν στημενη κιολας! τρεχα γυρευε! δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα, υπαρχουν παραθυρακια και στο διεθνες δικαιο για να εξυπηρετουν καποιους ή ακομα και αν δεν υπαρχουν, ψευτοδικαιολογιες και διαστρεβλωσεις ενα σωρο. ακομα και πυρηνικα στα Ιμια βρισκουνε αν θελουνε!! και ολος ο στρατος της τουρκιας ή της ελλαδας να εξαφανιζοταν σε μια μερα, αν δε ΘΕΛΟΥΝ ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ καποιοι τιποτα δε γινετε! το θεμα ειναι μη βαζουμε τρικλοποδιες στους εαυτους μας
admin.iekep Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 δηλαδη να εβλεπα τον φιλο και συναδελφο μου να πεφτει και να σκοτωνεται και να μην εκανα τιποτα λες? συγνωμη αλλα δεν θα παρω Αυτος που θα πειραξει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Η ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ασχετα με τις συνεπειες της πραξης μου δεν υπαρχει περιπτωση να γλυτωσει απο τα χερια μου. οταν υπηρετουσα στην ροδο στα ΤΘ ως (Λοχιας) και οπως καναμε περιπολια σε μια παραλια αποκρημνη εγω ενας δοκιμος και 10 φανταροι ξαφνικα ενας τουρκος λαθρεμπορος ανοιξε πυρ και χτυπησε τον δοκιμο στην κοιλιακη χωρα με πολεμικο οπλο εγω εκεινη την στιγμη διαταζω τα παιδια να καλυφτουν και μιλησα με την βαση αναφερα τι εγινε και ενω περιμενα να μου πουν τι θα κανουμε αυτος ξαναπυροβολει τοτε του φωναζω στα αγγλικα να πεταξει το οπλο και να σηκωσει ψηλα τα χερια αλλιως θα του ριξουμε αυτος ξαναπυροβολει εναντιον μας και τοτε δινω διαταγη στους φανταρους ενω μας την ειχε δωσει ηδη ο διοικητης απλα δεν τον ακουσαμε απο τον πανικο και την φασαρια να τον χτυπησουν στο χερι η στο ποδι ωστε να τον ακινητοποιησουμε και να τον συλλαβουμε οπως και εγινε τελικα απο εναν φανταρο που του εριξε στον ωμο. αν ημουν εθνικιστης οπως λες φιλε μου δεν θα εκανα κοπο να τον συλλαβω χτυπησε ελληνα αξιωματικο του στρατου διαταγη για πυρ στο ψαχνο (WEAPONS FREE) η εκτελεση απο κοντα με το .45 η τον σκοτωνα εγω με το τουφεκι του σκοπευτη (διοτι εχω βγαλει ειδικοτητα απο Ε.Δ Ελευθερου Σκοπευτη) και ημουν δεινος σκοπευτης στις βολες με G3/M1/.45 η κατα εσας επρεπε να κανουμε την κοτα και να αποχωρησουμε με τον τραυματια αξιωματικο για πειτε μου?
dkangel000039 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 @yiah +1 απο εμενα μια χρα τα λες.αν δεν θελουν καποιοι τριτοι να γινει πολεμος δε θα γινει ποτε αν το θελησουν θα γινει με τη πιο απλη/αστεια αφορμη πχ καποιος τουρκος κυνηγος θα σκοτωσει ελληνικη μπεκατσα.οτι κουλο μπορει κανεις να φανταστει θα βρουνε. σκεφτειτε πως ξεκινησε ο δευτερος παγκοσμιος,η ο πολεμος στο ιρακ και αλλοι πολλοι. στη τελικη με τους απεναντι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε-για την ωρα-οταν καποιοι αλλοι θα θελησουν ξαφνικα θα εμφανιστουν 1000 λογοι. για την ωρα ομως ειναι τραγικο να πεθαινουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ελληνες η τουρκοι για μια "παραβιαση"-σιγααα.
konnak Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δεν την θέλω τέτοια Ειρήνη. Αλήθεια; Θα πας εσύ στην πρώτη γραμμή; Τα τσαμπουκαλίκια από το πληκτρολόγιο και το air condition είναι πολύ εύκολα. Για χαλαρώστε λίγο...(ή, καλύτερα, για ξεκαυλώστε λίγο...). Αν δεν υπήρχε τόσο μεγάλο ποσοστό εθνικόφρονων, πατριωτών, εθνικιστών, στρατόκαυλων, κτλ κτλ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ χώρες, είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπήρχε τέτοια ένταση. Όλη η Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο κατάλαβε ότι ο πόλεμος δεν είναι η λύση, αλλά σ' αυτήν την τριτοκοσμική γωνιά του πλανήτη υπάρχουν ακόμα απολίτιστοι βάρβαροι που θέλουν να σκοτώσουν κόσμο "για την Ελλάδα". Και μην μου πει κανείς "αφού οι Τούρκοι θέλουν να μας γ@μήσουν", γιατί σ' αυτό το τόπικ έχουν ειπωθεί απείρου κάλλους λόγια από πολύ ωραίους σύγχρονους Έλληνες. Και μην μου πει κανείς για την σκλαβιά των 400 χρόνων που να μην την έζησε. Κάθε παιδί σε Τουρκία και Ελλάδα μεγαλώνει μέσα στην προπαγάνδα για να μισεί τον γείτονά του, ψευδείς ιστορίες για το παρελθόν, κτλ κτλ. Απλά, εξελικτικά είμαστε λίγο πιο μπροστά σαν χώρα και οι λογικές φωνές είναι περισσότερες, αλλιώς θα είχαμε σφαχτεί. Ξέρω δεν γράφω για το γεγονός αυτό καθ' αυτό, αλλά πιστεύω ότι λίγη σημασία έχει το γεγονός. Αυτή η κατάσταση "τούρκος καλός μόνο νεκρός" από φαστιστόφιλους, και η αντίστοιχη τουρκική συμπεριφορά, μας έχει φτάσει να έχουμε ασύλληπτες δαπάνες στρατιωτικού εξοπλισμού για τόσο μικρή χώρα, και να μην μπορούμε να προχωρήσουμε σαν χώρα έναν και κάτι αιώνα από την απελευθέρωση. Ξεκαυλώστε! ΥΓ: Ελπίζω συγκεκριμένη λέξη να μην υποστεί λογοκρισία.
aliaser Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 δεν μπορω να καταλαβω ειναι τοσο δυσκολο να ποuμε οτι οποιος παραβιαζει τον ελληνικο εναεριο χωρο 8α καταριπτεται?????Για δοκιμαστε να πεταξετε πανω απο αμερικανικο εναεριο χωρο η βρετανικο και αμα δεν σας εχοuν ριξει μεσα σε 60δεuτερολεπτα ελατε να μοu το πειτε.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚA
admin.iekep Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 πεστα φιλε μου. για πεταξτε πανω απο γαλλια , αγγλία , αμερική , γερμανία με μαχητικό αεροπλάνο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΣΟΔΟΥ και θα δειτε τι θα παθετε αυτα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ αλλα ειπαμε οι πολιτικοι ηγετες μας και στρατιωτικοι ειναι ΚΟΤΕΣ
admin.iekep Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 η ακομα πιο χοντρα δοκιμασε ως πιλοτος να απειλησεις με οπλο αμερικανο/αγγλο/γαλλο/γερμανο της SAR και πεσμου τι θα σου κανουν. αντε γιατι τα εχω παρει χτες και σημερα με αυτα που εχω ακουσει εγω προσωπικα δεν θελω πολεμο εχω καλυτερη ιδεα αφου οι πολιτικοι ηγετες και στρατιωτικοι ειναι ΚΟΤΕΣ απεναντι στα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ δωστε στους τουρκους την ελλαδα χωρις μαχη ως δευτερη κυπρο να βαλουν και στην ακροπολη την τουρκικη σημαια μηπως δουμε ασπρη μερα. ημαρτον...!!! αλλωστε φανταρους σε λιγο δεν θα υπαρχει με την υπογεννηκοτιτα που εχουμε οποτε ειναι μια καλη λυση μια παραδοση ανευ ορων να τελιωνουμε μια και καλη.
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 δηλαδη να εβλεπα τον φιλο και συναδελφο μου να πεφτει και να σκοτωνεται και να μην εκανα τιποτα λες? συγνωμη αλλα δεν θα παρω αυτος που θα πειραξει την οικογενεια μου η φιλο μου ειναι ΝΕΚΡΟΣ απλα δεν το ξερει μεχρι να του συμβει Σε αυτό θα συμφωνήσω. Μπορεί να κατάφερνα να κρατηθώ αλλά δε θα ήταν και ότι καλύτερό μου. Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν δε θα μπορούσα να είμουν πχ Αρχηγός ΓΕΑ ή Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας. Ίσως κατά μια έννοια να είναι καλύτερα να μην είμαστε και εμείς τόσο "αθώοι" όσο τα παρουσιάζουν.
antreaslam Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 KONNAK, εχεις δικιο! η πωρωση που υφιστανται καποια ατομα,απο το περιβαλλον (ειτε αυτο ονομαζεται σχολειο,ειτε οικογενεια,φιλοι κ προσωπικα βιωματα-πχ καταγωγη παππου η προπαππου απο Μ.ασια κλπ),ειναι τετοια, που πραγματικα πιστευω οτι προτιμουν να πολεμησουν στην 1η γραμμη με κινδυνο της ζωης τους,μονο κ μονο για να φανε λαχανο τον φουστη τον τουρκο που καταδυναστευει τον εγωισμο κ την πλουσια προσωπικοτητα του ελληνα! ο πολεμος ειναι βαρια κουβεντα! ποσοι ειστε διατεθημενοι να ειστε στο μετωπο πχ,κ να γυρισετε σπιτι σας κ να δειτε το παιδι σας σκοτωμενο απο βομβα εχθρου?θα το κανετε αυτο για μια σκατοπαραβιαση δηλαδη?ελεος!!! ΥΓ: ρε παιδια,εσεις που λετε για καταρριψεις κλπ,θελω απλα μια γνωμη... πιστευετε ή οχι οτι κανουν τα ελληνικα αεροσκαφη αντιστοιχες παραβιασεις?
dkangel000039 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 @konnak εισαι αναρχοκουμμουνιστης και ξεπουλημενος ακους εκει ποιος σου τα εμαθε αυτα? ποια προπαγανδα?οχι πες μου που ειδες την προπαγανδα?στα ΜΜΕ μηπως? οι τουρκοι απο τη στιγμη που γεννιουντε βγαζουν πολεμικες κραυγες ρε ειναι καφροι που μας μισουν.τελος
konnak Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 πεστα φιλε μου. για πεταξτε πανω απο γαλλια ' date=' αγγλία , αμερική , γερμανία με μαχητικό αεροπλάνο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΣΟΔΟΥ και θα δειτε τι θα παθετε αυτα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ αλλα ειπαμε οι πολιτικοι ηγετες μας και στρατιωτικοι ειναι ΚΟΤΕΣ[/quote'] Ρε, πάτε καλά; Συγκρίνετε την δύναμη των άνω χωρών με τη δικιά μας; Φίλτατοι, ο τσαμπουκάς που θα επιδείξεις πρέπει να είναι ανάλογος του τι μπορείς να κάνεις ;-) Ξυπνήστε από το όνειρο ότι γ@μάμε και δέρνουμε, χελόου! Ωραία, και θα τους κάνουμε πόλεμο. Και μετά, τι; Τι θα κερδίσουμε; Και πες, ότι η αθάνατη ελληνική καρδιά (φτου φτου φτου πιπέρι) τα καταφέρει, και μετά από πολλά χρόνια σπαραγμού, θα βγούμε νικητές ( ? ), έστω και οι μισοί...(λέω το καλύτερο -και ολίγον τι απίθανο- σενάριο, αφού μάλλον θα τον πιούμε). ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ;;; Abre los ojos...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 [...]Αυτος που θα πειραξει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Η ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ασχετα με τις συνεπειες της πραξης μου δεν υπαρχει περιπτωση να γλυτωσει απο τα χερια μου. [...] Σύμφωνοι. Με τη διαφορά ότι όταν πρόκειται για εμπλοκή με στρατιώτη άλλης χώρας και δη χώρας με την οποία' date=' καλώς ή κακώς, διατηρούμε μια ιδιότυπη λυκοφιλία, δεν ενεργείς μόνο για πάρτη σου (που είναι απόλυτα δικαίωμά σου) και δεν θα υποστείς μόνο εσύ τις συνέπειες αλλά ολόκληρη η χώρα. Οπότε μάλλον πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε καταστάσεις που μπορούν να εμπλέξουν τη χώρα σε "θερμό επεισόδιο". Κατά τη γνώμη μου λοιπόν , δεν δικαιούσαι να λες "[i']άσχετα με τις συνέπειες της πράξης μου[/i]" όταν οι συνέπειες αυτές εκτείνονται σε όλους τους πολίτες της χώρας.
dkangel000039 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 @antreaslam πιπερι θα σου βαλω.εμεις ποτε δεν κανουμε παραβιασεις. αν αρχισουν να ριχνουν οι τουρκοι καθε δικο μας που κανει παραβιαση σε ενα μηνα δε θα μας εχει μεινει τιποτα!!!! βαλτε alpha τωρα να δειτε τι σημαινει προπαγανδα ο τουρκος ηξερε και ηθελε να πεσει λενε για αυτο ειχε πιστολι πανω του!!!ΕΛΕΟΣ
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Αλήθεια; Θα πας εσύ στην πρώτη γραμμή; Κάποιοι από εμάς έχουν δώσει έναν όρκο. Πολλοί θα τον τιμήσουν άλλοι θα λιγοψυχήσουν... Όσο για το θέμα της Ειρήνης, δεν είναι απαραίτητο να γίνει πόλεμος. Απλώς για κάποιον λόγω δεν θέλουμε ή δεν μας αφήνουν να ξεκαθαρίσουμε κάποιες σημαντικές διαφορές που θα κάνουν τα πράγματα λιγότερο επικίνδυνα.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Καποιοι λενε "Ριχτε τον πουστη και να φτασουμε στην Κοκκινη Μηλια" Καποιοι αλλοι "Τι λες ρε?Να σκοτωθω εγω και το παιδι μου για 5 χωραφια μεσα στην θαλλασα και 3 παραβιασεις"?? Ερωτηση και προς τις 2 πλευρες Υπαρχει ενα οριο που να λεμε "Αν γινει αυτο,τοτε ΝΑΙ ας γινει πολεμος"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.