Προς το περιεχόμενο

Μας βλέπω για επιστράτευση !!!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι βρε αντμιν,αλλα ΑΝ ειχαν οπλα κ οι δικοι μας,ειναι κ οι δικοι μας παρανομοι. (δεν αμφιβαλω σε αυτο που λες οτι ο τουρκος ειναι παρανομος,απλα οικτηρω για το οτι καποιοι προτιμουν να οξυνουμε την κατασταση με πιθανοτητα πολεμου,για μια ακομα παραβιαση-οπως τοσες εχουμε κανει κ εμεις-, αντι να θρυνησουμε ολοι μας για το παλικαρι που χαθηκε,και να ζητησουμε ευθυνες ΜΟΝΟ απο το κρατος κ τους στρατιωτικους για αυτο το συμβαν)...

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειμαι ο 1ος που λεω οτι σε περιπτωση πολεμου ισως την κανω για καμια Αγγλια(εφοσον ειναι μαλακια ο λογος) αλλα εσυ το παρατραβας

Mπα δεν θα σε αφησουν, θα κλείσουν τα συνορα και θα μείνεις μέσα να πολεμίσεις, θρασύδειλο πλάσμα!!! :D :D :D

Χαλαρώστε λίγο παίδες... ότι έγινε έγινε, μένει να δουμε τί επιπτώσεις θα έχει αυτό τις επόμενες μέρες. It was an accident, απλά κρίμα που σκοτώθηκε ο πιλότος, όπως κρίμα θα ήταν αν σκοτωνόταν ο τούρκος.

Πάμε τώρα.....

Πανω στα νιάτα μου πάνω στην αλητεία μου.....

4055.jpg

Δημοσ.

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ οποτε αν προλαβεις και φυγεις εχει καλος αλλιως αν σε δω να πας να φυγεις θα σου ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ.

πλακα κανω...

Δημοσ.

αντμιν,καλα που το ειπες....σε περιπτωση πολεμου,θα φορεσω ταμπελιτσα με το ψευδωνυμο μου στο ινσομνια,μπας κ με θυμηθεις κ τη γλυτωσω!!!!

Δημοσ.

εγω για αυτο το ειπα

ο τουρκος κατεριψε τον δικο μας πιλοτο ο οποιος εχασε μαλλον την ζωη του , απειλησε ελληνικο πληρωμα του SAR και χωρις να του κανουμε τιποτα επεστρεψε στην χωρα του για μενα η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΟΠΛΟ και να πει στους τουρκους οτι αν θελουν ΕΥΡΩΠΗ καλα θα κανουν να προσεχουν

επισης ενα καλο μετρο ειναι ΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ και να σου πω εγω μετα μπαινουν.

Δημοσ.
Περα απ την πλακα σκωτοθηκε ομως ενας πιλοτος ΜΑΣ

Ναι ειναι κρίμα, εμένα γενικότερα μου τι σπάει να σκοτώνεται κάποιος για εντολές που του δώσανε άλλοι (πχ τραβα στο αεροπλάνο και διώχτον απτον εναέριο χώρο μας). Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να σηκωθει για αναχέτηση, αλλά απτη στιγμη που αυτά τα σκηνικά γίνονται σε καθημερινή βάση, χρειάζεται και λίγο ηρεμία στις περιπτώσεις αυτές και να ειναι σε χαμηλοτερα επιπεδα η αδρεναλίνη. Ο αλλος πχ που ζητούσε εντολη να ρίξει στον Τουρκο, εντάξει χαλάρωσε...

Εισαι σε ενα αεροπλάνο και το παίζεις Playstation??? Δηλαδή τόσο δυσκολο ηταν να καταλάβει ότι αν έριχνε τα προβληματα θα ήταν μεγαλύτερα?

Δημοσ.

προσωπικα αν ημουν πιλοτος και εβλεπα τον φιλο μου και συναδελφο να πεφτει στην θαλασσα θα ανοιγα πυρ εναντιον του τουρκου (ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΟΠΛΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ = ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ αλλα στα αρ.... μου) ακομα και χωρις διαταγη ετσι για το γαμωτο και αν οι τουρκοι δεν υποχωρουσαν θα τα λεγαμε μετα

Δημοσ.

επισης ενα καλο μετρο ειναι ΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ και να σου πω εγω μετα μπαινουν.

Μαλακιες παμπολλες εκανε στην ζωη του αλλα οταν ο Παπατζης ειπε "Βυθισατε το [δεν θυμαμαι εκεινο το ωκεανογραφικο πως το λεγανε]" να εγινε κανενας πολεμος

Πολλες φορες,οπως στο σχολειο,καποιος κανει τον νταη μεχρι να του σκασεις το μπουκετο.Γενικα δεν νομιζω οτι οι Τουρκοι να θελουν και αυτοι τον πολεμο,οχι γιατι μας φοβουνται αλλα γιατι σοβαρα τωρα,ουτε το ΝΑΤΟ ουτε ο ΟΗΕ ουτε η ΕΕ θα καλοβλεπανε μια τετοια κινηση της Τουρκιας και αφετερου εχουν και μπολικα μετωπα,δηλαδη αν γινοταν μαλακια στο Αιγαιο ο αλλος σου λεει "Και αν βρουν την ευκαιρια και γινει κανα μπαμ στα Νοτιοανατολικα με τους Κουρδους?Και αν με κοπαν ησει η Συρια?"

Γενικα πολυς κοσμος θα γουσταρε να βαλει χερακι στην Τουρκια περισσοτερο αποτι να βαλει χερι η Τουρκια στην Ελλαδα

Δημοσ.

Καλά χαλάρωσε ... (προφανώς εννοείς διαπιστωμένα μαχητικά)

Και αν θέλει κανένας Τούρκος να αυτομολήσει στην Ελλάδα ? :):):)

(πλάκα πλάκα υπάρχει περιστατικό με Λυβικό MiG-23 που αυτομόλησε στη Κρήτη)

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με το θέμα της ψυχραιμίας. Οι άνθρωποι εκεί πάνω, όσο και αν υποθέσουμε ότι έχουν συνηθίσει στην πίεση, βιώνουν απίστευτα δύσκολες καταστάσεις που εμείς ούτε που να διανοηθούμε μπορούμε.

Εκτός αυτού, ξέρουν ότι παίζουν τη ζωή τους καθημερινά μια και ούτε ο στρατός μας ούτε τα αεροπλάνα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Δημοσ.
εγω για αυτο το ειπα

ο τουρκος κατεριψε τον δικο μας πιλοτο ο οποιος εχασε μαλλον την ζωη του ' date=' απειλησε ελληνικο πληρωμα του SAR και χωρις να του κανουμε τιποτα επεστρεψε στην χωρα του για μενα η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΟΠΛΟ και να πει στους τουρκους οτι αν θελουν ΕΥΡΩΠΗ καλα θα κανουν να προσεχουν

επισης ενα καλο μετρο ειναι ΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ και να σου πω εγω μετα μπαινουν.[/quote']

100% Δικαιο εχεις. Δε λεμε να αρχισουμε να τους καταιβαζουμε, αλλα αν μπαινουν στο χωρο μας μονο και μονο τοτε, και αν δε κατσουν στα αβγα τους τοτε ευροπη ΓΙΟΚ. απλα θα κανουμε δημοψυφησμα (οπως λεει και γαλλια οτι θα κανει) και τον μπουλο, για να δουμε στρωνουν χαρακτηρα μετα ή οχι.

Αλλα βλεπεις μια τετοια πολιτικη θελει πολλα αρχ...ια, οι δικοι μας δεν τα εχουν, και επισης υπαρχουν παρασκηνιακα τοσα διπλωματικα επεισοδια απ τα οποια εμεις δε παιρνουμε πρέφα....

Δημοσ.
προσωπικα αν ημουν πιλοτος και εβλεπα τον φιλο μου και συναδελφο να πεφτει στην θαλασσα θα ανοιγα πυρ εναντιον του τουρκου (ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΟΠΛΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ = ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ αλλα στα αρ.... μου) ακομα και χωρις διαταγη ετσι για το γαμωτο και αν οι τουρκοι δεν υποχωρουσαν θα τα λεγαμε μετα

ευτυχως που δεν εισαι πιλοτος γιατι χιλιαδες ισως εκατομ. θα πεθαιναν απο μια καφριλα σου αποκλειστικα εθνικιστικου περιεχομενου.

οσο υπαρχουν τετοια ατομα και στις δυο πλευρες θα υπαρχουν ατυχηματα και εμπλοκες γιατι καλα να ειστε εθνικια αλλα οταν υπαρχουν και τουρκοι εθνικια τοτε τι?

και οι δυο υπερ πατριδος...η υπερ συμφεροντων για πραγματα που ποτε δεν ρωτηθηκαν.απλα σκεφτειτε πριν σας κυριαρχισουν τα εθνικιστικα σας φρονηματα για μια ακομη φορα.

*δεν απευθυνομαι αποκλειστικα στον φιλο admin απλα κρατησα σαν βαση αυτο που ειπε:)

Δημοσ.

Παντως το θεμα για την Τουρκια στην Ευρωπη ειναι πολυπλοκο

Ενα τσαφ περιμενουν για να κατεβασουν τα τανκς απο το Εσκι Σαχιρ οι γαλονατοι

Δεν ειμαι σιγουρος αν κολλαει η Τουρκια στην Ευρωπη αλλα δεν ξερω ποσο θα φτιαξουν τα πραγματα με την Τουρκια εκτος

Δημοσ.

Έπρεπε να τους αφήσουν να φτάσουν πάνω από την Κρήτη και μετά να αναλάβει ένα από τα ποιο τέλεια αμυντικά συστήματα οι S300, αλλά βλέπεται και αυτοί είναι απενεργοποιημένοι. Ήθελα να ήξερα τι θα πούνε στην οικογένεια του πιλότου. Ότι έπεσε για την Πατρίδα; Και τι έκανε Αυτή για εκείνον; Άφησε τον "φονιά" του να πάει σαν κύριος πίσω στην πατρίδα του (να δείτε που θα τον υποδεχτούν σαν ήρωα). Τι θα γινόταν αν ζούσε ο Έλληνας και τον έπεφτε στα χέρια του εχθρού; Και όλα αυτά στο όνομα της Ειρήνης; Δεν την θέλω τέτοια Ειρήνη. Σιγά σιγά το Ελληνικό Κράτος θα αρχίζει να μοιράζει βαζελίνη στους Έλληνες στρατιώτες και όχι όπλα. Σε περίπτωση που βρούμε κανέναν Τούρκο να κάνει την δουλειά του άνετα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...