Προς το περιεχόμενο

Μας βλέπω για επιστράτευση !!!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ηχητικο ντοκουμεντο το εδειξαν χτες ολα τα τηλεοπτικα καναλια

ειναι αληθινο 100% οτι ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΙΣΤΟΛΙ αυτο για μενα αρκει ωστε να διεταζα την συλληψη του.

Θα βρεθούν και κάποιοι "Έλληνες" που θα αμφισβητίσουν τη γνησιωτητα του ντοκουμέντου.

Θα δείς....

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτά που έγραψα παραπάνω περί "σύλληψης" και λαθρομεταναστών ήταν προφανή αστεία.

Ακόμα όμως και σε διεθνή χωρικά ύδατα, έχω την εντύπωση ότι σε εμπορικά πλοία δε μπορούν να επιβαίνουν :

1. Μη μέλη του πληρώματος

2. Οπλισμένοι (ή τουλάχιστον μη εξουσιοδοτημένοι οπλισμένοι) άνδρες.

Δηλαδή, νομίζω ότι έιναι λογικό πχ να μην επιτρέπεται να περνά ένα πλοίο με οπλισμένους απο τα διεθνή ύδατα του Αιγίου

Βέβαια δε ξέρω ποιά είναι η διαδικασία ελέγχου σε αυτές τις περιπτώσεις κλπ κλπ.

Το ότι κάτι παράτυπο έγινε στην όλη υπόθεση νομίζω ότι ήταν προφανές. Βέβαια δεν αποκλείεται για όλα να βρεθεί μια καλή "φόρμουλα" ώστε όλα να φαίνονται κανονικά ... ακόμα και να στείλανε στο Λιμενικό Ναυτικό Φυλλάδιο του Τοπυρκου :)

Δημοσ.

αντμιν,αυτο δεν το γνωριζα,κ δεν το ειδα,ουτε το ακουσα.Ομως το δεχομαι,γιατι απο οτι εχω παρατηρησει,δε λες μπαρουφες . ανεφερα απλα οτι ειπε στις ειδησεις! αν εβγαλε οπλο,κ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ αποδειχθει οτι πανω στο πλοιο ηταν μονο ΑΟΠΛΟΙ διασωστες,τοτε συμφωνω οτι ειναι ντροπη του τουρκου,αλλα δε θα συμφωνησω στην συλληψη,και γενικα σε οποιαδηποτε πραξη μπορει να μας οδηγησει σε πολεμο.

Δημοσ.

Βασικα δεν τον πεταγαν στην θαλλασα?Αφου ρε μεγαλε δεν θες να σε σωσουμε αραξε στα κυματα να σε σωσουν οι δικοι σου

Αυτό είναι ότι καλύτερο για τους Τούρκους. Να δείξουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ικανή (τουλάχιστον μόνη της) να εγγυηθεί την σωστή διεξαγωγή SAR αποστολών σε όλο το Αιγαίο και "προθυμοποιείται" να μας ελαφρώσει λίγο.

Δημοσ.

αλλα ειπαμε οσο υπαρχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΟΥ.

ΤΕΤΟΙΟΙ Μ......Σ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Α ΡΕ Γ.....Ι ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΕΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.

οταν ημουν φανταρος στα ΤΘ ως ΛΟΧΙΑΣ σε ασκηση του ΝΑΤΟ στην σαμο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ) ο αμερικανος αξιωματικος του ΝΑΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ εμεις ειμασταν ετοιμοι στα αρματα να τους γ.......με και επειδη ο αμερικανος το ειδε διεταξε απο την στρατιωτικη αστυνομια να τον συλλαβουν τι μου λετε τωρα.

Δημοσ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ IN.GR' date=' ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΩΣ ΠΗΓΗ! ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ! (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΚΟΜΑ).αλλωστε στο ΙΔΙΟ αρθρο φιλοξενει δηλωσεις του γεεθα κ του τουρκου,που λενε ΑΚΡΙΒΩΣ τα αντιθετα. γιατι πιστευεις το γεεθα?

επισης,απο cnn k bbc,πως ξεπεσες στη ΝΙΚΗ ρε φαν?

κ προτιμω να βλεπω τοσο ανοιχτα τα πραγματα,ωστε να θεωρουμαι τουρκολατρης,τουρκολαγνος,κ τουρκογλυφτης κλπ, παρα να τα βλεπω τοσο ΑΠΟΛΥΤΑ κ στενομυαλα,ωστε να θεωρουμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ!

κ επισης,φιλε μου,θα σου πω κ τη σταση ζωης μου! αγαπω τη ζωη, κ προτιμω να ζω με 10 παραβιασεις,παρα να πεθανω για μια απο αυτες!!!!

κ κατι τελευταιο: οι χαρακτηρισμοι σου,ειναι τουλαχιστον απαραδεκτοι.

δε θα ασχοληθω αλλο μαζι σου,απλα γιατι ειλικρινα πιστευω οτι δεν εχεις το επιπεδο που επιθυμω απο ενα συνομιλητη μου!.[/quote']

Εάν οι ξένοι λένε ότι δεν ξέρουν, οι Έλληνες λένε ότι αυτοι είχαν την ευθύνη και οι Τούρκοι λένε ότι αυτοί είχαν την ευθύνη εσύ διαλέγεις αυτό που λένε οι Τούρκοι μπορώ να καταλάβω τό πόσο ανοιχτόμυαλος είσαι.

Δηλαδή με αυτό που γράφεις αφήνεις να εννοηθεί ότι όσοι πιστεύουν αυτό που λέει το ελληνικό ΓΕΕΘΑ είναι στενόμυαλοι και ΦΑΣΙΣΤΕΣ ενώ αυτοί που πιστεύουν το τουρκικό ΓΕΕΘΑ είναι ανοιχτόμυαλοι.

Μπράβο ωραία λογική.

Όσο για το τουρκογλύφτες που σε πείραξε το είπα γιατί άρχισες χωρίς λόγο να γράφεις ειρωνικά σχόλια.

Συνέχισε έτσι.

Δημοσ.

antreaslam

6) αμφιβαλω,χωρις να μπορω να το αποδειξω,οτι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ηταν εκει ηταν απλα διασωστες,κ οχι τιποτα στρατοκα*λοι ΟΥΚαδες που απειλουσαν θεους κ δαιμονες!

ο τούρκος πιλότος συμμετείχε σε μη στρατοκαυλική επιχείρηση ?

Δημοσ.
δε θα συμφωνησω στην συλληψη,και γενικα σε οποιαδηποτε πραξη μπορει να μας οδηγησει σε πολεμο.

Ειμαι ο 1ος που λεω οτι σε περιπτωση πολεμου ισως την κανω για καμια Αγγλια(εφοσον ειναι μαλακια ο λογος) αλλα εσυ το παρατραβας

Σορυ κιολας,δεν με ξερεις,ας πουμε ειμαι 2,05 και 140 κιλα και σε πετυχω με την γκομενα και σου πω "Κατσε στην ακρη και κοιτα με να την βιαζω αλλιως σε εφαγα και σενα κιαυτη" θα πεις ναι???

Ειμαι σαφεστατα εναντιον "το δαχτυλκο στην σκανδαλη" αλλα ολα εχουν και τα ορια τους

Δημοσ.
antreaslam

6) αμφιβαλω' date='χωρις να μπορω να το αποδειξω,οτι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ηταν εκει ηταν απλα διασωστες,κ οχι τιποτα στρατοκα*λοι ΟΥΚαδες που απειλουσαν θεους κ δαιμονες!

ο τούρκος πιλότος συμμετείχε σε μη στρατοκαυλική επιχείρηση ?[/quote']

οχι βεβαια,φυσικα κ ηταν κ αυτος σε τετοια επιχειρηση.αυτο δεν αλλαζει κατι ομως για μενα,αν ενιωσε οτι απειλειται η ζωη του...αλλα για μενα ΔΕΝ ειναι αυτο το ζητημα...δεν απαξιωνω την ερωτηση σου,απλα εχω θεσει ΟΛΕΣ μου τις αποψεις πιο πανω,για το ποιο ειναι το ζητημα σε αυτην την περιπτωση.

Δημοσ.

Η ΑΠΕΙΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΟΠΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ και μας δινει το δικαιωμα ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ειναι ΚΑΤΕΓΡΑΜΕΝΟ ευτυχως καποιοι κανουν σωστα την δουλεια τους και αποτελει σαφη αποδειξη ολα τα αλλα περισσευουν.

Δημοσ.
Σορυ κιολας,δεν με ξερεις,ας πουμε ειμαι 2,05 και 140 κιλα και σε πετυχω με την γκομενα και σου πω "Κατσε στην ακρη και κοιτα με να την βιαζω αλλιως σε εφαγα και σενα κιαυτη" θα πεις ναι???

οχι,γιατι θιγεις κατι για το οποιο νοιαζομαι κ αγαπαω,καποιον που μοου δινει πολλα,που μου κανει τη ζωη μου καλυτερη.

να ριψοκινδυνευσω για τη ζωη μου,επειδη εκανε ενα τουρκικο αεροσκαφος παραβιαση,ενω το κανουμε κ εμεις αυτο,ε οχι,αυτο το θεωρω πολυ μαλ***ια λογο!

μιλαω παντα για το πως βλεπω εγω τα πραγματα ετσι?

Δημοσ.

φαν,πολυ απλα σου ειπα οτι δε θα ξαναασχοληθω μαζι σου,μπορεις κ εσυ να σταματησεις αν θελεις.αν παλι δε θελεις,προβλημα σου κ δικαιωμα σου.

Δημοσ.

δεν παρακολουθησα τοσο στενα οσο εσεις τα γεγονοτα αλλα χθες το μεσημερι ακουσα οτι το πλοιο κατευθυνθηκε προς τα διεθνη χωρικα υδατα για να τον παραδωσει

δεν ξερω μπορει να ηταν ηδη εκει απλα λεω τι ακουσα εχθες το μεσημερι πριν προλαβουν να μονταριστουν οι ειδησεις απο εδω και απο εκει

Δημοσ.

ισως πειτε οτι τα μελη του SAR δεν ηταν αοπλοι δεν παιζει κανενα ρολο αυτο διοτι και τουρκος πιλοτος κανονικα δεν επρεπε να εχει ατομικο οπλισμο μαζι του σε περιοδο ειρηνης αυτο απαγορευεται απο τους διεθνεις κανονισμους οι πιλοτοι να εχουν ατομικο οπλισμο.

επιτρεπεται μονο σε επιχειρησεις πολεμικου χαρακτηρα.

Δημοσ.
φαν,πολυ απλα σου ειπα οτι δε θα ξαναασχοληθω μαζι σου,μπορεις κ εσυ να σταματησεις αν θελεις.αν παλι δε θελεις,προβλημα σου κ δικαιωμα σου.

Εάν αυτή είναι η απάντηση σου θα την εκλάβω ότι παραδέχεσαι το λάθος σου και θα σταματήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...