Προς το περιεχόμενο

Μας βλέπω για επιστράτευση !!!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω ενα πραγμα αν θελετε εξηγηστε μου το?

γιατι τον τουρκο πιλοτο απο την στιγμη που ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΟΠΛΟ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ απο οσο ξερω ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΑΟΠΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.

Επρεπε κατα εμου να περικυκλωθει το ξενο πλοιο απο σκαφη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΙΛΟΤΟ και αφου ανακριθει απο τις αρμοδιες αρχες για την ενεργεια του αυτη να τον παρεδιδαν στους τουρκους.

γενικα πιστευω οτι η ελλαδα σε πολλα θεματα εχει υποχωρησει ΚΑΚΙΣΤΑ κατα εμου στο τελος οι τουρκοι θα πινουν καφε στην ακροπολη και εμεις θα τους λεμε και ευχαριστω

ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελπιζω καποτε να υπαρξει ενας ΣΩΣΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ που να εχει τα "κοτσια" και σε παραβιαση του εναεριου χωρου μας να στειλει τον ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΑΧ.

Δημοσ.

βασικα το μονο που χρειαζοταν ηταν ενας βατραχανθρωπος, να τον μπαγλαρωναν. να τον κρατούσαμε καμια βδομάδα να τον ανακρίναμε (και τα συναφη) και μετα απο καμια 10ρια διαβηματα της τουρκιας να τον ξαναδιναμε στους "γειτονες". Ετσι για να μαθουν να βγαζουν φοτογραφιες τα νησια μας

Δημοσ.
Ελπιζω καποτε να υπαρξει ενας ΣΩΣΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ που να εχει τα "κοτσια" και σε παραβιαση του εναεριου χωρου μας να στειλει τον ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΑΧ.

Σωστοί είναι όλοι οι πιλότοι μας.Απλά αν δεν έχεις διαταγή για να ρίξεις δεν...

Η κ*λοφαρδία του Τούρκου ήταν που τον περισυνέλεξε το πλοίο και όχι το Super Puma.

Δημοσ.

Τα παραλες λίγο, κατι τετοιο θα μπορουσε να οδηγουσε σε πόλεμο. καιθα γ@μ..σταν και οι δυο. και οι 2 οικονομίες στιρίζονται στον τουρισμο, ο οποιος μετα από πολεμο θα ήταν νεκρος για καμιά 10τια τουλαχιστον, χωρια οτι το δικο μας επιπεδο ειναι πολυ υψηλοτερο και πιστευω οτι υπαρχουν πιο καλη τροποι να λυσουμε τις διαφορες

Δημοσ.

Εγώ από ότι κατάλαβα η Ελλάδα αυτοδιακιολογήθηκε (όσον αφορά στο S.A.R) ως εξής :

- Η αποστολή έρευνας και διάσωσης (S.A.R) έληξε πριν πάρουν οι Τούρκοι τον Πιλότο τους, και έγινε από τον Θάλαμο Επιχειρήσεων του Λιμενικού σε συνεργασία με το Εμπορικό. Στην συνέχεια αυτός γύρισε σπίτι του "με ίδια μέσα"

- Το θέμα του όπλου το περνάει στο ντούκου γιατί αλλιώς θα έπρεπε να τον συλλάβει

1. Τον πιλότο για παράνομη απλοφορία και οπλοχρησία !!!

2. Τον Καπετάνιο για φιακινητή λαθρομεταναστών και παράνομη διακίνηση όπλων

Δημοσ.

Παιδιά ηρεμίστε λίγο, είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε, ή αυτά που μαθαίνουμε παραλλαγμένα. Κάθε μέρα τα "δικά μας" F16 φτάνουν μέχρι την Άγκυρα, και αυτό είναι εξακριβωμένο, έχω ξάδερφο στην ΣΤΥΑ και μου το είχε πεί παλιότερα! Απλά εμείς δεν το μαθαίνουμε εννοείται (και ούτε πρόκειται) γιατί πολυ απλά όλο αυτό το σκηνικό είναι αποδεκτό και συντηρείται και από τις 2 πλευρές για λόγους εξάσκησης σε αναχαιτισμούς, συνθήκη αερομαχίας κτλ... Απλά μια στο τόσο γίνεται και κάποια στραβή και βγαίνει και "παραέξω" και το πέρνουν τα κανάλια, και... και ... και...

Ενα έχω να πώ, κρίμα στο παλικάρι που σκοτώθηκε! :-|

Δημοσ.
ενταξει λοιπον' date='δεχομαι οτι κανω λαθος,γιατι πραγματικα νομιζα οτι ο εναεριος χωρος στοιχειοθετητε (το σκοτωσα) το ιδιο με τον θαλασσιο.

κ παλι,τα 14 μιλια,ειναι ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ απο τα 10.

κ αφου φαν ειδες ειδησεις,οταν μιλουσε ο παπαχελας,αλλαζες καναλι?γιατι αυτος ειπε: συμφωνα με κορυφαιους αξιωματουχους (ελληνες),το ατυχημα πραγματι εγινε σε διεθνη εναεριο χωρο! κ συμφωνησε ο λιαρελης!

επισης,επειδη εσυ ανεφερες οτι διαβσες ολα τα ειδησιογραφικα πρακτορεια,και ΟΛΑ λενε οτι εγινε σε ελληνικο εναεριο χωρο,σε παρακαλω μου δινεις μια παραπομπη να το διαβασω κ εγω?

σιγουρα παντως,δε βλεπω cnn turk (δεν το πιανω !),αλλα κ εσυ πρεπει να σταματησεις να ενημερωνεσαι απο τον κουικ!!!!

ΥΓ: αφου μιλας για κομματικο παραληρημα,θα ηθελα να σε παρακαλεσω,να μου πεις ποιο ειναι το κομμα που ψηφιζω κατα τη γνωμη σου!!!

ΥΓ2:drlo,η υπογραφη σου μαμαει,μαρεσει πολυ!!!

ΥΓ3:φαν...φανταζομαι οτι νιωθεις ΠΟΛΥ υπερηφανος που αναχετισαμε τα παλιοπαιδα τους τουρκους ετσι? κ αν χαθηκε μια ανθρωπινη ζωη....ε τι να κανουμε,για την πατριδα χαθηκε ε????[/quote']

ΓΕΕΘΑ: " Τουρκικός σχηματισμός, αποτελούμενος από ένα αεροσκάφος RF-4 και 2 F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς κατάθεση σχεδίου πτήσεως, και κινήθηκε προς την περιοχή βορείως νήσου Κρήτης, παραβιάζοντας έτσι τους κανόνες εναερίου κυκλοφορίας. Ελληνικός σχηματισμός, αποτελούμενος από δύο αεροσκάφη F-16, σύμφωνα με τις διατάξεις του ICΑO, για την διασφάλιση της διεθνούς αεροπλοΐας, εκινήθη με σκοπό την αναγνώριση των αγνώστων ιχνών."

In.gr: "Το τουρκικό μαχητικό είχε πραγματοποιήσει παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου, το ελληνικό μαχητικό «είχε πάρει την ουρά του», όπως λέγεται στη γλώσσα των πιλότων, τα δύο αεροσκάφη ήρθαν πολύ κοντά και η σύγκρουση, σε ύψος 27.000 ποδών, ήταν αναπόφευκτη." http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=708539

Flash.gr :" Το ελληνικό μαχητικό μαζί με άλλο F-16, είχε επιχειρήσει να αναγνωρίσει τουρκικό σχηματισμό -φωτογραφικό φάντομ και δύο F-16- που παραβίασε το FIR χωρίς σχέδια πτήσης"

Εφημερίδα H NIKH : "στο πλαίσιο της "πολιτικής κατευνασμού" που ακολουθεί απέναντι στην Τουρκία, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής υιοθέτησε χαμηλούς τόνους και μετά το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στα νοτιοανατολικά της Καρπάθου, όπου ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 συγκρούστηκε με τουρκικό F-16 στη διάρκεια αναχαίτισης, καθώς το αεροσκάφος της γειτονικής χώρας πραγματοποιούσε μία από τις καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου".

Πρόχειρα πρόχειρα ότι βρήκα σε 3 λεπτά. Όλοι λένε ότι παραβίασε το τουρκικό αεροπλάνο τον χωρο ευθυνης των Αθηνών και έγινε το ατύχημα.

Απορρώ εσύ που βρήκες ότι δεν έγινε καμιά παραβίαση.

Αντε γιατί από τουρκολάτρες και τουρκογλύφτες του κώλου χορτάσαμε τόσον καιρό

Δημοσ.

αντμιν: 1) ακομα κ ανθρωποι που διαφωνουμε σε ιδεολογιες κ αντιληψεις, παραδεχονται οτι τα υδατα σε εκεινο το σημειο ηταν ΔΙΕΘΝΗ (αρα εκει που επεσε,δεν υπαρχει κανενα δικαιωμα να τον συλλαβεις).

2) αν εχεις μιλησει με πιλοτους μας,θα ηξερες οτι κανουμε κ εμεις παραβιασεις για φωτογραφησεις στρατιωτικων στοχων κλπ! πως θα οσυ φαινοταν αν ενας τουρκος κατερριπτε ελληνικο αεροπλανο,για τα καπριτσια της ηγεσιας του?

3) προτιμας τον πολεμο? εγω 1000 φορες ειρηνη,με 100 παραβιασεις την ημερα,παρα πολεμο,με 1000 θυματα σε μια ημερα!!

4) παλι συμφωνα με ΕΛΛΗΝΕΣ δημοσιογραφους, δεν εβγαλε οπλο,απλα εβαλε το χερι του στη θηκη του οπλου,οπως κανουν κ οι μπατσοι οταν κανουν σωματικο ελεγχο!

5) ακομα κ να εβγαλε οπλο,φυσιολογικο ηταν,γιατι ηθελαν να τον παρουν απο διεθνη χωρο,κ να τον φερουν στην ελλαδα!

6) αμφιβαλω,χωρις να μπορω να το αποδειξω,οτι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ηταν εκει ηταν απλα διασωστες,κ οχι τιποτα στρατοκα*λοι ΟΥΚαδες που απειλουσαν θεους κ δαιμονες!

7) τελος παντων, οποιος προτιμαει να γινει πολεμος,ειναι δικαιωμα του,κ αποψη του. εμενα επιτρεψτε μου,να θελω ΕΙΡΗΝΗ,ακομα κ με υποχωρησεις!

Δημοσ.
Σωστοί είναι όλοι οι πιλότοι μας.Απλά αν δεν έχεις διαταγή για να ρίξεις δεν...

Σωστό.

Η κ*λοφαρδία του Τούρκου ήταν που τον περισυνέλεξε το πλοίο και όχι το Super Puma.

Ίσως δεν ήταν θέμα τύχης...

Δημοσ.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι το τουρκικό αεροσκάφος πετούσε εντός των ορίων του FIR Αθηνών, ο κ. Μακόρμακ απάντησε: «Δεν πρόκειται να σπεύσω σε συμπεράσματα για το εάν το ένα αεροσκάφος βρισκόταν στον εναέριο χώρο του άλλου ή όχι. Αυτά είναι ζητήματα που πρέπει ένα διακριβωθούν. Εγώ δεν έχω όλα τα στοιχεία. Κοιτάξτε, το Αιγαίο είναι μια μικρή περιοχή, και όλοι γνωρίζουμε τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας σε αυτό το θέμα

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ IN.GR, ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΩΣ ΠΗΓΗ! ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ! (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΚΟΜΑ).αλλωστε στο ΙΔΙΟ αρθρο φιλοξενει δηλωσεις του γεεθα κ του τουρκου,που λενε ΑΚΡΙΒΩΣ τα αντιθετα. γιατι πιστευεις το γεεθα?

επισης,απο cnn k bbc,πως ξεπεσες στη ΝΙΚΗ ρε φαν?

κ προτιμω να βλεπω τοσο ανοιχτα τα πραγματα,ωστε να θεωρουμαι τουρκολατρης,τουρκολαγνος,κ τουρκογλυφτης κλπ, παρα να τα βλεπω τοσο ΑΠΟΛΥΤΑ κ στενομυαλα,ωστε να θεωρουμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ!

κ επισης,φιλε μου,θα σου πω κ τη σταση ζωης μου! αγαπω τη ζωη, κ προτιμω να ζω με 10 παραβιασεις,παρα να πεθανω για μια απο αυτες!!!!

κ κατι τελευταιο: οι χαρακτηρισμοι σου,ειναι τουλαχιστον απαραδεκτοι.

δε θα ασχοληθω αλλο μαζι σου,απλα γιατι ειλικρινα πιστευω οτι δεν εχεις το επιπεδο που επιθυμω απο ενα συνομιλητη μου! σε αντιθεση,μπορει να σκοτωνομαι (Σε επιπεδο διαλογου)με τον αντμιν,η τον drlo,κ 1002 ακομα,αλλα ομως,τουλαχιστον εκεινοι προσπαθουν να με πεισουν με επιχειρηματα,και οχι με εκφρασεις του κω*ου,γιατι δεν ειναι ατομα του κω*ου.

Δημοσ.
αντμιν: 1) ακομα κ ανθρωποι που διαφωνουμε σε ιδεολογιες κ αντιληψεις' date=' παραδεχονται οτι τα υδατα σε εκεινο το σημειο ηταν ΔΙΕΘΝΗ (αρα εκει που επεσε,δεν υπαρχει κανενα δικαιωμα να τον συλλαβεις).

5) ακομα κ να εβγαλε οπλο,φυσιολογικο ηταν,γιατι ηθελαν να τον παρουν απο διεθνη χωρο,κ να τον φερουν στην ελλαδα!

[/quote']

Μα καλά εσύ δεν παίζεσε.

Η ευθύνη διάσωσης στο χώρο αυτό είναι ελληνική (κατά την Ελλάδα και τις διεθνής συνθήκες)

Η Τουρκία διεκδηκεί να έχει και αυτη το δικαιωμα στη διάσωση.

Μπορείς να μας πείς γιατί πιστεύεις ότι η διεκδίκηση της Τουρκίας είναι σωστή και την υποστηρίζεις;

Έχεις πολύ παράξενες απόψεις για τα εθνικά θέματα.

Δημοσ.

Αυτο με την απειλη οπλου

Συμφωνω απολυτα!!Και το ιδιο και αν περνανε οι Τουρκοι Ελληνα πιλοτο.

ΔΕΝ εισαι σε πολεμο,ειστε συμμαχοι στο ΝΑΤΟ,δεν εχεις κανενα δικαιωμα να απειλησεις με οπλο διασωστες.Γιατι δεν του σκανε μια μηνυση?Αν πυροβολουσε και σκοτωνε καποιον?

Τι στο καλο,πολεμο εχουμε?

Βασικα δεν τον πεταγαν στην θαλλασα?Αφου ρε μεγαλε δεν θες να σε σωσουμε αραξε στα κυματα να σε σωσουν οι δικοι σου

Και ΟΥΚαδες στρ@τοκ@υλοι και ρεστα ειναι χαζομαρες.Στρ@τοκ@υλος μαλλον ηταν αυτος που κανει λες και τον εσωσαν οι ανθρωποφαγοι.Αν ηθελαν να τον φανε δεν θα τον σωζανε.Λες και υπηρχε περιπτωση ακομα και ο πιο Ελληναρας βατραχος να σκοτωσει καποιον που μολις σωσανε,γνωριζοντας,καλυτερα απολους μας τι συνεπειες θα ειχε αυτο

Δημοσ.

φιλε μου υπαρχει ηχητικο ντοκουμεντο κατεγραμενο απο ραδιοερασιτεχνες με την συνομιλια του κεντρου ελεγχου και του πλοιου του λιμενικου

που λεει οτι ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ και φυσικα αποτελει λογο ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ απο τις ελληνικες αρχες.

το ηχητικο ντοκουμεντο το εδειξαν χτες ολα τα τηλεοπτικα καναλια

ειναι αληθινο 100% οτι ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΙΣΤΟΛΙ αυτο για μενα αρκει ωστε να διεταζα την συλληψη του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...