Προς το περιεχόμενο

Μας βλέπω για επιστράτευση !!!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Greg7vas ,φανταζομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ΜΗ τουρκικη πηγη που να αναφερει παραβιασεις του τουρκικου εναεριου χωρου,για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχει γινει καποιο θερμο επεισοδιο εξαιτιας αυτου! αντιστοιχα,φανταζομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ΜΗ ελληνικη πηγη,για παραβιασεις του ελληνικου εναεριου χωρου,οταν αυτες οι παραβιασεις δεν οδηγησαν σε πτωσεις αεροσκαφων.

Υπαρχουν πολλοι,που γνωριζουν μαρτυριες δικων μας πιλοτων που επιβεβαιωνουν τις αντιστοιχες δικες μας παραβιασεις. Τωρα,αν ειναι 100% αληθεια,κανεις δεν ξερει.Συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει,(κ απο πιλοτους) το θεωρω πολυ πιθανο!

bandito ,δε νομιζω οτι καταρριπτοντας η αιχμαλωτιζοντας θα τους "τρομαξεις"! απλα θα οξυνεις τοσο πολυ την κατασταση,που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φτασεις σε πολεμο! εφοσον δεν εισαι τοσο δυνατος, ωστε να τους "τρομαξεις" με διπλωματικο τροπο,δεν μπορεις να τους τρομαξεις γενικα!

κ τελος,αντμιν., μια ερωτηση: χθες ειδα 2 δελτια ειδησεων,κ κανενας δεν παρουσιασε το ηχητικο ντοκουμεντο που λες. ποιος το εδειξε προχθες?

ΥΓ:Επαναλαμβανω: ειμαι απο αυτες τις "κοτες"(αν θελετε να με πειτε ετσι),που δε θελουν πολεμο, και φυσικα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ (κ απο τις 2 πλευρες) εν καιρω ειρηνης! και θα το επαναλαμβανω συνεχεια....

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με αυτα που εχω ακουσει' date='(κ απο πιλοτους) το θεωρω πολυ πιθανο!

bandito ,δε νομιζω οτι καταρριπτοντας η αιχμαλωτιζοντας θα τους "τρομαξεις"! απλα θα οξυνεις τοσο πολυ την κατασταση,που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φτασεις σε πολεμο! εφοσον δεν εισαι τοσο δυνατος, ωστε να τους "τρομαξεις" με διπλωματικο τροπο,δεν μπορεις να τους τρομαξεις γενικα!

....[/quote']το έκανε το ιράν και από τότε ούτε κιχ δεν ακούστηκε από

τούρκο.

Δημοσ.
το έκανε το ιράν και από τότε ούτε κιχ δεν ακούστηκε από

τούρκο.

Ναι, και εμείς έχουμε συγκρίσιμη δύναμη με το Ιράν, ε;

Δημοσ.

Ε βεβαια! εχουμε εκατομμυρια πιστους μουτζαχεντιν ετοιμους να πεθανουν για τον μουλα ομαρ κωστακη-γιωργακη, εχουμε πυρηνικα...ιδιοι ειμαστε~!!!!

Δημοσ.

Πάντος εδώ στην Κωνσταντινούπολη όπου εργάζομαι τους τελευταίους μήνες

το κλίμα/συναισθήματα που έχω αντλήση απο την επαφή μου με τους Τούρκους πολίτες είναι λύπη και επιβεβαίωση του γεγονότος ότι όλα γίνονται για πολιτικοοικονομικούς λόγους (Υποκίνηση απο Ρωσσία και ΗΠΑ ώστε με δημιουργία ταραχών μεταξύ των 2 χωρών εμείς να εφοδιαστούμε περισσοτερα οπλικά συστήματα απο Ρωσσία και το ίδιο η Τουρκία απο ΗΠΑ και πάει λέγοντας).

Κρίμας γιατι αυτά τα γεγονότα διχάζουν 2 λαούς όπου κατά συντριπτικοί πλειοψηφία είμαστε ιδιαίτερα συμπαθείς απο τους καθημερινούς ανθρώπους εδώ στην Πόλη.

Ελπίζω σε διελεύκανση της υπόθεσης , πράγμα δύσκολο λόγω των συμφερόντων που κρύβονται πίσω.

Πραγματικά έχουν καταντήσει την ζωή σαν ένα αδηφάγο παιχνίδι προς όφελος ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ ..... ΚΡΙΜΑΣ.

Δημοσ.
Πάντος εδώ στην Κωνσταντινούπολη όπου εργάζομαι τους τελευταίους μήνες

το κλίμα/συναισθήματα που έχω αντλήση απο την επαφή μου με τους Τούρκους πολίτες είναι λύπη και επιβεβαίωση του γεγονότος ότι όλα γίνονται για πολιτικοοικονομικούς λόγους (Υποκίνηση απο Ρωσσία και ΗΠΑ ώστε με δημιουργία ταραχών μεταξύ των 2 χωρών εμείς να εφοδιαστούμε περισσοτερα οπλικά συστήματα απο Ρωσσία και το ίδιο η Τουρκία απο ΗΠΑ και πάει λέγοντας).

Κρίμας γιατι αυτά τα γεγονότα διχάζουν 2 λαούς όπου κατά συντριπτικοί πλειοψηφία είμαστε ιδιαίτερα συμπαθείς απο τους καθημερινούς ανθρώπους εδώ στην Πόλη.

Ελπίζω σε διελεύκανση της υπόθεσης ' date=' πράγμα δύσκολο λόγω των συμφερόντων που κρύβονται πίσω.

Πραγματικά έχουν καταντήσει την ζωή σαν ένα αδηφάγο παιχνίδι προς όφελος ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ ..... ΚΡΙΜΑΣ.[/quote']

Σςςςς, μην τα λες δυνατά αυτά ρε, θα σε πουν τουρκόφιλο, τουρκολάγνο, κότα, και όλα τα σχετικά. Είσαι έλληνας εσύ ρε; Πάρε ένα γιαταγάνι και σφάξτους όλους, ωρέ! Άντε, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι.

Όσο για όσους ελληνάρες είναι τόσο εύθικτοι και εθνικόφρονες, έχουν σκεφτεί ποτέ πόσο έλληνες είναι μετά από 400 χρόνια μπασταρδοποίησης;

Δημοσ.
Και εσύ που το ξέρεις ότι έχουμε φτάσει εώς την Αγκυρα; Το έχεις διαβάσει πουθενά ή ακούς τα army legends (κατά το urban legends :) );

Αντε γιατί σε λίγο θα ακούσουμε ότι αποβιβάζονται και έλληνες ΟΥΚαδες στην Τουρκία και πλακώνουν στο ξύλο όποιον έκανε καμιά μαλακία.

Δικαιωμα σου ειναι ειτε να το πιστεψεις ειτε οχι.Aλλωστε το θεμα δεν ειναι τοσο αν εχουμε φτασει η οχι στην Αγκυρα,αλλα κατα ποσο συμμετεχουμε κι εμεις σε αυτο το "παιχνιδι" των παραβιάσεων.Όπως αυτοι ειχαν αποστολη να φωτογραφησουν πολεμικες αμυντικες εγκαταστασεις,ετσι κι εμεις κανουμε αναλογες αποστολες για να γνωριζουμε στοιχεια για τον αντιπαλο,ωστε σε περιπτωση πολεμου να ξερουμε πως να δρασουμε.

Τωρα αν θες στοιχεια ψαξτε βρες τα.Εγω δεν εχω κι ουτε νομιζω πως μπορεις να βρεις επισημα.Οπως ειπα αν θελεις τα πιστευεις,αν θες οχι.

Δημοσ.
Και εσύ που το ξέρεις ότι έχουμε φτάσει εώς την Αγκυρα; Το έχεις διαβάσει πουθενά ή ακούς τα army legends (κατά το urban legends :) );

Αντε γιατί σε λίγο θα ακούσουμε ότι αποβιβάζονται και έλληνες ΟΥΚαδες στην Τουρκία και πλακώνουν στο ξύλο όποιον έκανε καμιά μαλακία.

Δεν έχουμε φτάσει μετά το 92 αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Υπάρχει τυφλός (από τουρκικά επίγεια ραντάρ) διάδρομος μέχρι την Άγκυρα.

Οι πιο συνηθισμένες παραβιάσεις εκ μέρους μας φυσικά δεν φτάνουν ως εκεί, όπως και οι Τούρκοι δεν φτάνουν συχνά κοντά στην Αττική.

Δημοσ.
Σςςςς' date=' μην τα λες δυνατά αυτά ρε, θα σε πουν τουρκόφιλο, τουρκολάγνο, κότα, και όλα τα σχετικά. Είσαι έλληνας εσύ ρε; Πάρε ένα γιαταγάνι και σφάξτους όλους, ωρέ! Άντε, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι.

μεχρι εδω καλουτσικα το πηγες. αν και δεν συμφωνο απολυτα. αλλα δεκτη η καθε αποψη ειδηκα οταν παρατηθεται ωραια, οπως εδω

Όσο για όσους ελληνάρες είναι τόσο εύθικτοι και εθνικόφρονες, έχουν σκεφτεί ποτέ πόσο έλληνες είναι μετά από 400 χρόνια μπασταρδοποίησης;

εδω το γ@μ...ες. σιγα μην παντευονταν οι κατακτητες τουρκοι τους λαους που ειχαν υποδουλωσει. και μην ξεχνας οτι σε πολλες περιοχες τις ελλαδας (ειδηκα νησια, και νοτια ελλας) πληθησμιακα δεν υπηρχαν πολλοι τουρκοι. γι αυτο ο πληθηυσμος της ελλαδας σημερα ειναι αρκετα """κααρος"""" (3 εισαγωγικα στο καθαρος για να μην παρεξηγηθώ). και εγινε και η ανταλαγη πληθησμων το ΄23. οποτε στο δευτερο σκελος σου εισαι φαουλ

Δημοσ.

Χωρίς εθνικιστικές υπερβολές:

- Με βάση το διεθνές δίκαιο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κήρυξη πολέμου μεταξύ δύο εθνών, οποιοδήποτε συμβάν δεν λογίζεται ως «στρατιωτική πράξη» και υπόκειται στους νόμους και τις διατάξεις του κοινού ποινικού δικαίου.

- Με αυτό δεδομένο, ο Τούρκος πιλότος έχει διαπράξει φόνο. Εξ αμελείας ή εκ προθέσεως, είναι θέμα της προανάκρισης και της έρευνας. Άρα συλλαμβάνεις το δράστη, δεν τον αφήνεις να φύγει και τον ανακρίνεις. Αν διαφύγει σε ξένη χώρα, ζητάς την έκδοσή του για να δικαστεί. Αν δεν εντοπιστεί, ενημερώνεις την ΙΝΤΕΡΠΟΛ για να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης καταζητούμενου για φόνο. Αμφιβάλει έστω και ένας πως η Τουρκία θα τα είχε πράξει αυτά; Και μην μιλήσει κανείς για εξωτερική πολιτική γιατί κατά την γνώμη μου ο ενδοτισμός έχει όρια.

Δημοσ.

δηλαδη μπορούνε να σε αποκαλούνε με το επίθετο που εννοείς ή εσύ την γλύτωσες?

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά Έλληνας τι είναι; Όταν καποιοσ λέει ότι είμαι Έλληνας τι εννοεί ότι τα γονίδια του ειναι

ελληνικά; Όχι απλώς αισθάνεται Έλληνας και το δηλώνει! Έλληνας για μένα είναι αυτός που το αισθάνεται τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο

Δημοσ.

Μημπως τελικα το Ελληνικο F-16 κατεριφθει απο το Τουρκικο και στην συνεχεια το αλλο F-16 κατεριψε το δικο τους?Λιγο χλωμο, αλλα οχι απιθανο,μου φαινεται να στουκαρανε και να μην προλαβε ο δικος μας να εκτιναχθει.

Δημοσ.
Ναι, και εμείς έχουμε συγκρίσιμη δύναμη με το Ιράν, ε;

Βασικά, αν συγκρίνεις τις στρατιωτικές δυνάμεις και μόνο, έχουμε καλύτερο στρατό από το Ιράν.

Δημοσ.
Δεν έχουμε φτάσει μετά το 92 αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Υπάρχει τυφλός (από τουρκικά επίγεια ραντάρ) διάδρομος μέχρι την Άγκυρα.

Οι πιο συνηθισμένες παραβιάσεις εκ μέρους μας φυσικά δεν φτάνουν ως εκεί' date=' όπως και οι Τούρκοι δεν φτάνουν συχνά κοντά στην Αττική.[/quote']

Γνωρίζω περίπτωση που πυραυλικό σύστημα που έκανε lock σε τουρκικό F-16. Ήταν να κάνει εκπαιδευτικές προσβολές ελληνικό F-16 σε πυραυλικό σύστημα αλλά είχε κλήση για αναχαίτηση. Κάποια ώρα αργότερα, τα ραντάρ του συστήματος έπιασαν ένα αεροσκάφος να πηγαίνει προς το μέρος τους, το έκαναν lock και τους έκανε εντύπωση που άρχισε εν μέσω ελιγμών για αποφυγή να κατευθύνεται προς Τουρκία μεριά. Ακόμα μεγαλύτερη τους έκανε όταν μπήκε μέσα στον εναέριο χώρο της Τουρκίας και συνέχισε να απομακρύνεται. Δεν είχαν ενημερωθεί ότι το F-16 πήγε για αναχαίτηση. Τυχαία όμως ένα τούρκικο που μόλις είχε αναχαιτηστεί, περνούσε από την περιοχή. Ο Τούρκος πάντως χέστηκε πάνω καθότι τον πήγαν αρκετή ώρα με lock...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...