admin.iekep Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 εγω ξερω περιστατικα που χρησιμοποιησαν οι ελληνες πιλοτοι ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ και υπηρχαν ΘΥΜΑΤΑ τουρκοι πιλοτοι και επειδη ειχαν το λαθος οι τουρκοι απλα τους πιλοτους τους δικους μας του αποστρατευσαν τιποτα αλλο δεν επαθαν η εγινε. αν μιλησετε με δικο σας στην πολεμικη αεροπορια θα σας αναφερει πολλα περιστατικα τετοια ειδικα απο μοναδες οπως η 111 ΠΜ και η 117 ΠΜ απο πολυ παλια μεχρι και σημερα. δεν λεω οτι ειμαστε αθωοι και εμεις παραβιαζουμε τον εναεριο χωρο τους αλλα ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ενω σε αντιθεση με εμας που ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ
admin.iekep Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 και δεν λεω τυχαια για καταρριψεις απλα λεω εχει δοκιμασει κανεις με μαχητικο αεροπλανο να περασει απο τον εναεριο χωρο χωρις να δηλωσει τα στοιχεια του , σχεδιο πτησης , προθεσεις στις χωρες ΑΓΓΛΙΑ , ΓΑΛΛΙΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΑΜΕΡΙΚΗ η διαρκεια ζωης του ειναι 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ αν το κανει καποιος αυτο. τι λετε για διεθνεις νομους κτλ αυτο ισχυει για τις χωρες αυτες εμεις εδω στο ελλαδιτσα δεν μπορουμε να το κανουμε εστω προφορικα και μετα εμπρακτως και να δεις πως κοβονται οι παραβιασεις μην λετε οτι θελετε ημαρτον. απλα κανεις πολιτικος δεν εχει τα μπαλακια να παρει το πολιτικο κοστος και να το εφαρμοσει λεγοντας το και στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε οτι οποιο μαχητικο οπλισμενο η μη αεροσκαφος μπει στον ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ χωρις να δηλωσει στοιχεια,σχεδιο πτησης,σκοπο ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ πειτε μου μετα τι θα γινει.
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 ΥΓ:firewalker: συμφωνω στο συμπερασμα σου! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΖΩΗ' date='κ στην οικογενεια του το παιδι τους! γιαυτο ευχομαι,να ειναι ο τελευταιος νεκρος αυτης της ανοητης βεντετας μεταξυ των 2 χωρων....[/quote'] Αυτό που θα πω ίσως φανεί σκληρό αλλά τουλάχιστον θα είμαι ειλικρινής. Μου τη σπάνε αφάνταστα θέσεις του στυλ "Το φάγανε το παλικάρι", "Κρίμα το παιδί", "Πήγε άδικα για τα συμφέροντα του κράτους και οι άλλοι κάνουν τη πάπια" κλπ κλπ. Μιλάω πάντα για περιτπώσεις σαν την πρόσφατη, όπου τα θύματα (αυτό έχει ήδη αφεθεί να εννοηθεί) είναι αξιωματικοί και μάλιστα Ιπτάμενοι. Νομίζω ότι η αντιμετώπιση αυτή μειώνει τους Ιπτάμενους της ΠΑ. Θέλω να πιστεύω ότι άνθρωποι σαν τους πιλότους της ΠΑ, είναι άνθρωποι, αξιωματικοί που ενσεινήδητα συμμετέχουν στο "παιχνίδι" αυτό, και όχι πρόβατα επί σφαγή. Δε λέω να μη στεναχωρηθούμε για το θάνατο ενός νέου ανθρώπου (άδικο συμφωνώ), αναγνωρίζω επίσης το "δικαίωμα" των πολύ δικών του ανθρώπων να εκφραστούν ίσως και με άσχημο τρόπο (κανείς δε μπορεί να τους κατηγορήσει μια τέτοια ώρα). Πιστεύω όμως ότι σε ανθρώπους που πετάνε μηχανήματα σαν τα σημερινά μαχητικά, σε άκρως δύσκολες συνθήκες, που πιθανότατα έχουν περάσει μεγάλο μανίκι για να τους εμπιστευτούν μηχανήματα δισεκαττομυρίων, που τους κρίνανε ικανούς να αντιμετωπίζουν καταστάσεις όπως η χθεσινή αξίζει λίγη παραπάνω περηφάνεια (έστω και "ψευτοπερηφάνεια" όπως θα την χαρακτηριζαν μερικοί) και όχι κλαψομ...κες κατάρες και μιρολόγια. edit1 : (χωρίς να απευθύνομαι προς τον andreaslam) Δε μου αρέσει επίσης να αναφερόμαστε σε Ιπταμένους με τον όρο "το παιδί". edit2 : Δεν είμαι κανένας στρατόκαυλος (η σημαία στο Avatar μου λειτουργεί διορθωτικά ως προς τα kanji) αν και η μυωπία μου με έσωσε από το να δώσω για Ικάρων).
antreaslam Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 τα 2 σου μηνυματα ειναι λιγο αλληλοσυγκρουομενα αντμιν. στο 1ο ρωτας αν εχει χασει τουρκος τη ζωη του(κ απαντας μονος σου,ΟΧΙ),και στο 2ο λες οτι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι υπηρξαν θυματα Τουρκοι. κ αφου παραδεχεσαι προς τιμην σου,οτι εκαναν παραβιασεις (κ κανουν) οι ελληνες, γιατι να κλιμακωσουμε την ενταση για τους τουρκους που κανουν το ιδιο με μας? αν ημασταν κ εμεις 100% ενταξει απεναντι τους,τοτε θα δεχομουν ευκολοτερα την αποψη σου φιλε αντμιν. δεν ξερω,θεωρω οτι στο συγκεκριμενο ζητημα εισαι φανατισμενος λιγο,κ δεν το βλεπεις πολυ αντικειμενικα (κ επαναλαμβανω...ΕΣΤΩ ΟΤΙ οι παλιοτουρκοι εκαναν παραβιαση! αν δηλαδη,το δικο μας μαχητικο εμενε σε αποσταση λοκαροντας το στοχο οπως συνηθως γινεται,κ τον απομακρυνε,πως θα ενιωθες αν ξεκινουσε ενας πολεμος απο αυτη τη ΒΛΑΚΕΙΑ,κ σκοτωνοντουσαν τα παιδια σου?) θελω να πω,ο πολεμος ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ κατασταση! και δε χρειαζεται να γυρισουμε την ελλαδα ΧΡΟΝΙΑ πισω,να την εξαθλιωσουμε οικονομικα,για μια παραβιαση!
antreaslam Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 drLo, δε θα διαφωνησω μαζι σου σε αυτο! το παλικαρι χαθηκε,και οταν ξεκινησε αυτη τη δουλεια,το γνωριζε οτι υπαρχει ως ενδεχομενο! αλλα εγω παλι στεναχωριεμαι που χαθηκε ενας νεος,εν καιρω ειρηνης,για ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ των απο πανω του. γιατι αν ειχαν πολιτικη βουληση,ή στρατιωτικη,ας εκαναν εστω αυτο που λεει ο αντμιν (οποιος μπαινει,θα καταρριπτεται),παρολο που εμενα με βρισκει αντιθετο! η ας ζητουσαν μετα την παραβιαση,να αποκλειστει η τουρκια απο το νατο! αλλα βλεπεις,κ εμεις τα ιδια κανουμε...κ οταν θρυνησουμε το 1ο μας θυμα απο δικη μας παραβιαση στο δικο τους χωρο...εκει τι θα πουμε?????? ΥΓ:ενα πραγμα θελω να σου πω...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ...αυτο ειναι η παγια θεση μου,η παγια αρχη μου!
admin.iekep Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 καθολου αλλησυγκρουμενα φιλε μου δεν ειναι ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ. αντιθετα σε συμπλοκη ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΜΠΛΟΚΗ επειδη ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. Αυτο που ρωταω ειναι ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ Η ΑΛΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ετσι υποτιθεται αν ηταν πιστευω προσωπικα ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 drLo' date=' δε θα διαφωνησω μαζι σου σε αυτο! το παλικαρι χαθηκε,και οταν ξεκινησε αυτη τη δουλεια,το γνωριζε οτι υπαρχει ως ενδεχομενο!αλλα εγω παλι στεναχωριεμαι που χαθηκε ενας νεος,εν καιρω ειρηνης,για ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ των απο πανω του. γιατι αν ειχαν πολιτικη βουληση,ή στρατιωτικη,ας εκαναν εστω αυτο που λεει ο αντμιν (οποιος μπαινει,θα καταρριπτεται),παρολο που εμενα με βρισκει αντιθετο! η ας ζητουσαν μετα την παραβιαση,να αποκλειστει η τουρκια απο το νατο! αλλα βλεπεις,κ εμεις τα ιδια κανουμε...κ οταν θρυνησουμε το 1ο μας θυμα απο δικη μας παραβιαση στο δικο τους χωρο...εκει τι θα πουμε?????? ΥΓ:ενα πραγμα θελω να σου πω...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ...αυτο ειναι η παγια θεση μου,η παγια αρχη μου![/quote'] Κατά βάση συμφωνούμε. Αυτό που είπα για το ότι γνώριζε τους κανόνες να μη σπεύσουν άλλοι να το μεταφράσουν ... αφού πήγαινε γυρευοντάς. Απλά δε θελω αφήνεται να εννοηθεί (ή τουλάχιστον δε θέλω να πιστευω) ότι οι πιλότοι είναι άβουλα πλάσματα που απλά βρέθηκαν στην ΠΑ επειδή ήθελαν να "μπουν στο δημόσιο". Άλλο πιλότος μαχητικού και άλλο κλητήρας υπουργείου.
admin.iekep Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 drLo' date=' δε θα διαφωνησω μαζι σου σε αυτο! το παλικαρι χαθηκε,και οταν ξεκινησε αυτη τη δουλεια,το γνωριζε οτι υπαρχει ως ενδεχομενο!αλλα εγω παλι στεναχωριεμαι που χαθηκε ενας νεος,εν καιρω ειρηνης,για ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ των απο πανω του. γιατι αν ειχαν πολιτικη βουληση,ή στρατιωτικη,ας εκαναν εστω αυτο που λεει ο αντμιν (οποιος μπαινει,θα καταρριπτεται),παρολο που εμενα με βρισκει αντιθετο! η ας ζητουσαν μετα την παραβιαση,να αποκλειστει η τουρκια απο το νατο! αλλα βλεπεις,κ εμεις τα ιδια κανουμε...κ οταν θρυνησουμε το 1ο μας θυμα απο δικη μας παραβιαση στο δικο τους χωρο...εκει τι θα πουμε?????? ΥΓ:ενα πραγμα θελω να σου πω...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ...αυτο ειναι η παγια θεση μου,η παγια αρχη μου![/quote'] ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ
loco Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Τι να καταλάβουνε μωρέ τα υποκείμενα? Τρία πουλάκια κάθονται είναι αυτοί. Για να το καταλάβουνε θα πρέπει ο άνθρωπος να περάσει σε άλλο επίπεδο, ώστε αυτοι να καταφέρουνε να φτάσουνε στο επίπεδο του τώρα. Τα ζώα έχουν πιο πολύ κατανόηση...
wert Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Insomnia.gr > Ψυχαγωγία > Μπλα Μπλα Μας βλέπω για επιστράτευση !!! Tελικά θα πάμε φαντάροι ναί ή ού;;;;; :oops:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Αλήθεια που είναι αυτός ο κατάπτυστος "τάπερμαν" που έλεγε πως μετά τα Ιμια,θα κατευναζόντουσαν οι τούρκοι? Εχει να πει τίποτα το ατομάκι αυτό?
lalexoulhs Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Αυτό που θα πω ίσως φανεί σκληρό αλλά τουλάχιστον θα είμαι ειλικρινής. Μου τη σπάνε αφάνταστα θέσεις του στυλ "Το φάγανε το παλικάρι"' date=' "Κρίμα το παιδί", "Πήγε άδικα για τα συμφέροντα του κράτους και οι άλλοι κάνουν τη πάπια" κλπ κλπ. Μιλάω πάντα για περιτπώσεις σαν την πρόσφατη, όπου τα θύματα (αυτό έχει ήδη αφεθεί να εννοηθεί) είναι αξιωματικοί και μάλιστα Ιπτάμενοι. Νομίζω ότι η αντιμετώπιση αυτή μειώνει τους Ιπτάμενους της ΠΑ. Θέλω να πιστεύω ότι άνθρωποι σαν τους πιλότους της ΠΑ, είναι άνθρωποι, αξιωματικοί που ενσεινήδητα συμμετέχουν στο "παιχνίδι" αυτό, και όχι πρόβατα επί σφαγή. Δε λέω να μη στεναχωρηθούμε για το θάνατο ενός νέου ανθρώπου (άδικο συμφωνώ), αναγνωρίζω επίσης το "δικαίωμα" των πολύ δικών του ανθρώπων να εκφραστούν ίσως και με άσχημο τρόπο (κανείς δε μπορεί να τους κατηγορήσει μια τέτοια ώρα). Πιστεύω όμως ότι σε ανθρώπους που πετάνε μηχανήματα σαν τα σημερινά μαχητικά, σε άκρως δύσκολες συνθήκες, που πιθανότατα έχουν περάσει μεγάλο μανίκι για να τους εμπιστευτούν μηχανήματα δισεκαττομυρίων, που τους κρίνανε ικανούς να αντιμετωπίζουν καταστάσεις όπως η χθεσινή αξίζει λίγη παραπάνω περηφάνεια (έστω και "ψευτοπερηφάνεια" όπως θα την χαρακτηριζαν μερικοί) και όχι κλαψομ...κες κατάρες και μιρολόγια. edit1 : (χωρίς να απευθύνομαι προς τον andreaslam) Δε μου αρέσει επίσης να αναφερόμαστε σε Ιπταμένους με τον όρο "το παιδί". edit2 : Δεν είμαι κανένας στρατόκαυλος (η σημαία στο Avatar μου λειτουργεί διορθωτικά ως προς τα kanji) αν και η μυωπία μου με έσωσε από το να δώσω για Ικάρων).[/quote'] Φιλε μου οταν οδηγας ενας δικο σου αν παθει κατι θα πεις οτι αφου επιασε τιμονι ηταν μεσα στο προγραμμα? Ας μη λεμε οτι να ειναι. Ασφαλος και ειναι κριμα στο παλικαρι! Και πιο κριμα στα 2 παιδια του που δεν φταινε τιποτα!
Kandinsky Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, 10 σχεδόν χρόνια μετό το στρατό όπου και ήμενα Ι1, να δηλώσω γκέης. Το σίγουρο είναι ότι μπορώ να πω πως τώρα δοκίμασα και κατάλαβα τη γλύκα, αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα με πιστέψουν. Αν ξέρει κανείς, ας μας πει.
marios1957 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 ...Αν ξέρει κανείς, ας μας πει. Το μόνο που μπορώ να βοηθήσω,είναι να σε στείλω στον Λουμούμπα.
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Φιλε μου οταν οδηγας ενας δικο σου αν παθει κατι θα πεις οτι αφου επιασε τιμονι ηταν μεσα στο προγραμμα? Ας μη λεμε οτι να ειναι. Ασφαλος και ειναι κριμα στο παλικαρι! Και πιο κριμα στα 2 παιδια του που δεν φταινε τιποτα! Δε με κατάλαβες. Δε πειράζει. Αν θέλεις στο quote που κάνεις βάλε όλο το προηγούμενο post μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.