Προς το περιεχόμενο

Μας βλέπω για επιστράτευση !!!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dkangel000039 ζητω συγγνωμη που ειπα τετοια ανακριβεια...δεχομαι ως τιμωρια το πιπερι,κ αν σου βρισκεται ευκαιρο κ λιγο μουρουνολαδο(!!!) για να εξαγνιστω! και θα αυτοτιμωρηθω λεγοντας κ γραφοντας 3.000 φορες,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ουπς,αυτο μου ξεφυγε)

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο! Συγκρίνετε την ελλαδίτσα με την αγγλία την γαλλία την αμερική κλπ? Εμεις ετσι και κάνουμε κτ τέτοιο θα πρέπει να δόσουμε εξηγήσεις σε αυτους ενω αυτοί όχι! Και καλα με αυτη την μανία να γίνει πόλεμος! Τι πράγμα είναι αυτο? Εκτος του οτι θα καταστραφούμε οικονομικά νομίζετε οτι θα βγεί κτ? Και δηλαδη είστε τόσο "ελληνάρες" που δεν σας πειράζει αν θα πεθάνετε? Και ας υποθέσουμε πως ναι. Δν θα σας πειράξει αν μάθετε οτι σκότωσαν εναν φίλο σας ή έναν συγγενή σας ή το παιδί σας? Ή μήπως θα πείτε "πέθανε για την ελλάδα" και θα μπουκάρετε στην Άγκυρα με ένα όπλο και θα τους καθαρίσετε όλους σαν τον ράμπο?? Ξυπνήστε λίγο!

PS Πόλεμος δεν γίνεται πια αν δεν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα

PS2 Πάντα φιλικά!

Δημοσ.
Κάποιοι από εμάς έχουν δώσει έναν όρκο. Πολλοί θα τον τιμήσουν άλλοι θα λιγοψυχήσουν...

Τι λες τώρα...Ανατρίχιασα...Έχεις δώσει όρκο να πας να σκοτωθείς για τα καπρίτσια κάποιων στρατόκαυλων, που δεν θα πάνε ποτέ να πολεμήσουν; Πφ...

Δημοσ.

Εμείς δυστυχώς δεν αποτελούμε (πλέον) τόσο σημαντικό γεωπολιτικό παράγοντα στα σχέδια των Αμερικανών οπότε η υποστήριξη που έχουμε δεν είναι όση θα θέλαμε.

Οι πολιτικοί μας θα μπορούσαν ίσως να είναι πιό προσεκτικοί και να έχουν δουλέψει περισσότερο στον τομέα των διαπραγματεύσεων ώστε να μην δημιουργούνται δυσάρεστες καταστάσεις. Τί να πιάσεις και τί ν' αφήσεις? Τον Αντρέα που μιλούσε για εκδίωξη των βάσεων (εδώ γελάνε), τον Σημίτη που έλεγε "ευχαριστούμε την Αμερική" (αλά Ζακ Ρογκ "ευκαριστούμε Ατίνα, ευκαριστούμε Ελλάντα"), ή μήπως κάτι ΜητσοτακοΚαραμανλήδες και λοιπούς?

Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση πάντως είναι, ότι και στη γείτονα χώρα περνάει η εικόνα ότι οι πολιτικοί είναι επίσης για τα πανηγύρια. Είναι γνωστό άλλωστε πως πιστεύουν πως εδώ και πολλά χρόνια μόνον υποχωρήσεις κάνουν στον εδαφικό τομέα (λάθος βέβαια αλλά εδώ αναφέρουμε τί εντύπωση επικρατεί) με τους Γιουνάν να παίρνουν από καταβολής του ελληνικού κράτους όλο και μεγαλύτερα κομμάτια.

Φαντάζομαι πως στο insomnia.tr θα έχουν βγει τώρα κάποιοι και θα λένε "κατάρα στους Γιουνάν που κατέρριψαν το αεροπλάνο μας σε διεθνή χώρο (σημ. κατ' αυτούς), πότε επιτέλους θα τους κλείσουμε τα στόματα? Τί κάνουν αυτοί οι ηλίθιοι Ερντογάν και σία?"

Δημοσ.

καιζερ...η μια πλευρα,λεει να γινει πολεμος για παραβιαση!

οποτε προφανως,δεν απευθυνεσαι σε αυτην!

απευθυνεσαι λοιπον εμμεσα,σε αυτο που εγω υποστηριζω!

μονο αν μας επιτεθουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,θα πω,ας γινει πολεμος!

κ παλι ομως,υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις για μενα!

(κ με βασικοτερη,το αν μπορω να παρω την οικογενεια μου κ να φυγω απο την ελλαδα)! ναι,ειμαι υποψηφιος λιποτακτης (αν κ λοχιας)! απλα αγαπω τα "εν δυναμει" παιδια μου,περισσοτερο απο ενα οικοπεδο,κ μια βραχονησιδα!

κ προκειμενου να μου τα σκοτωσει καποιος,προτιμω να μεγαλωσουν σε αλλη χωρα,με αλλο περιβαλλον,αλλη θρησκεια,αλλα ηθη κ εθιμα! στο κατω κατω,αυτα δε μου φταινε τιποτα ,γιατι να χασουν τη ζωη τους?

ΥΓ: ξερω οτι αυτο που μολις ειπα ακουγετε προσβλητικο σε οσους θελουν να θυσιαστουν για την πατριδα αυτη,αλλα ομως,οταν κανω παιδια,για μενα η προστασια τους,θα ειναι ΟΛΗ μου η ζωη,και δεν την ανταλλασω με τιποτα!

ΥΓ2: τελος,αυτο που μολις εγραψα,ειναι κ μια ερωτηση: εσεις που λετε για πολεμο,εξαιτιας της (ας το δεχτω αυτο) παραβιασης...δε μου απαντησε κανεις...αν πεθανει το 1 απο τα 2 παιδια σας...θα πειτε στο αλλο...ξερεις, το αδερφακι σου πεθανε γιατι καποιοι δεν ανεχομασταν κατι που κανουμε και εμεις στους τουρκους?

Δημοσ.

Όσο για το θέμα της Ειρήνης' date=' δεν είναι απαραίτητο να γίνει πόλεμος. Απλώς για κάποιον λόγω δεν θέλουμε ή δεν μας αφήνουν να ξεκαθαρίσουμε κάποιες σημαντικές διαφορές που θα κάνουν τα πράγματα λιγότερο επικίνδυνα.[/quote']

ok μεχρι εδω ολα καλα τα λες

Κάποιοι από εμάς έχουν δώσει έναν όρκο. Πολλοί θα τον τιμήσουν άλλοι θα λιγοψυχήσουν...

οχι καποιοι απλα αλλα εκατονταδες...πολιτικοι εχουν δωσει ορκο στο λαο και τη πατριδα(ελληνες και τουρκοι) και ανεξαρτητου κομματος εχουν ξεπουλησει τα παντα για τα φραγκα.

και αυτοι δωσαν ορκο και σε πουλανε θα τους πολεμησεις καποτε?

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως στο insomnia.tr θα έχουν βγει τώρα κάποιοι και θα λένε "κατάρα στους Γιουνάν που κατέρριψαν το αεροπλάνο μας σε διεθνή χώρο (σημ. κατ' αυτούς)' date=' πότε επιτέλους θα τους κλείσουμε τα στόματα? Τί κάνουν αυτοί οι ηλίθιοι Ερντογάν και σία?"[/quote']

Εγώ είμαι σίγουρος. Το θέμα είναι ότι όσο και να φωνάξουμε εδώ, ότι και να πούμε εμείς, ότι και να πούμε στα νεύρα μας και λόγω εγωισμού, όσο και να "μαλώσουμε" μεταξύ μας ένα πράγμα δεν θα αλλάξει. Δεν θα φέρουμε πίσω αυτόν που τόσο άδικα χάθηκε. Ίσως να είναι όντως καλύτερα να ηρεμήσουνε τα πράγματα για να μην έχουμε παρόμοια γεγονότα.

Δημοσ.
Εγώ είμαι σίγουρος. Το θέμα είναι ότι όσο και να φωνάξουμε εδώ, ότι και να πούμε εμείς, ότι και να πούμε στα νεύρα μας και λόγω εγωισμού, όσο και να "μαλώσουμε" μεταξύ μας ένα πράγμα δεν θα αλλάξει. Δεν θα φέρουμε πίσω αυτόν που τόσο άδικα χάθηκε. Ίσως να είναι όντως καλύτερα να ηρεμήσουνε τα πράγματα για να μην έχουμε παρόμοια γεγονότα.
πκύκλος και τα λοιπά.
Δημοσ.
dkangel000039 ζητω συγγνωμη που ειπα τετοια ανακριβεια...δεχομαι ως τιμωρια το πιπερι,κ αν σου βρισκεται ευκαιρο κ λιγο μουρουνολαδο(!!!) για να εξαγνιστω! και θα αυτοτιμωρηθω λεγοντας κ γραφοντας 3.000 φορες,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ουπς,αυτο μου ξεφυγε)

loool καιρο ειχα να ακουσω για αυτον εδω μεσα

ασχετο αλλα σε πιο αδιαμεσολαβητες πηγες διαβασα κατι για διεθνη εναεριο χωρο-αν λεω αν ισχυει αυτο να δω τοτε τι θα πουν οι δημοσιοκαφροι στο κοσμο

Δημοσ.

δεν ξερω αν ηταν διεθνης ο εναεριος χωρος. απλα να κανω μια υποθεση!

ΕΣΤΩ οτι ηταν! τι σε κανει να πιστευεις οτι θα το μαθεις?

ΥΓ:firewalker: συμφωνω στο συμπερασμα σου! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΖΩΗ,κ στην οικογενεια του το παιδι τους! γιαυτο ευχομαι,να ειναι ο τελευταιος νεκρος αυτης της ανοητης βεντετας μεταξυ των 2 χωρων....

Δημοσ.

@antreaslam

τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα σα να εχεις δικιο μαλλον ποτε δεν θα το μαθουμε εκτος και αν αναλλαβει καμια ανεξαρτητη δυναμη/αρχη τη διερευνηση αν και μαλλον καπου εχουμε κανει χοντρη μαλακια γιατι το θαψαν απο υπουργειο.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι, μόνο το κράνος την μάσκα και το κουτί επιβίωσης βρήκαν. Έτσι τουλάχιστον είπαν στα δελτία ειδήσεων.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνετε δεν ήξερα ότι υπάρχουν άτομα που υποστηριζουν τις διεκδικήσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα!!

Έχω να προτείνω μια λύση : να αρχίσουν να δίνουν την περιουσία τους σε Τούρκους με αντάλαγμα να μειώσουν τις απαιτήσεις τους εναντίων των άλλων Ελλήνων.

Πώς σας φαίνετε;

Εδώ δεν καταλάβατε κάτι μου φαίνετε φίλοι τουρκολάτρες:

Κάποιος έχει δίκιο στη διαμάχη και κάποιος έχει άδικο. Δεν υπάρχει ούτε μέση λύση ούτε "ας μου τον ακουμπήσει λίγο" και τι έγινε.

Εάν πιστεύετε ότι δεν έχει δίκιο η Ελλάδα και έχει η Τουρκία ας το αποδείξετε με επιχειρήματα.

Όσο για τον αν οι Έλληνες πιλότοι είναι κότες... σκεφτείτε εαν καταριφτεί κανένας Τούρκος το τι έχει να τραβήξει από τους γνωστούς άγνωστους παρλαπίπες ο Έλληνας πιλοτος που θα το κάνει

Δημοσ.
KONNAK' date=' εχεις δικιο! η πωρωση που υφιστανται καποια ατομα,απο το περιβαλλον (ειτε αυτο ονομαζεται σχολειο,ειτε οικογενεια,φιλοι κ προσωπικα βιωματα-πχ καταγωγη παππου η προπαππου απο Μ.ασια κλπ),ειναι τετοια, που πραγματικα πιστευω οτι προτιμουν να πολεμησουν στην 1η γραμμη με κινδυνο της ζωης τους,μονο κ μονο για να φανε λαχανο τον φουστη τον τουρκο που καταδυναστευει τον εγωισμο κ την πλουσια προσωπικοτητα του ελληνα!

ο πολεμος ειναι βαρια κουβεντα! ποσοι ειστε διατεθημενοι να ειστε στο μετωπο πχ,κ να γυρισετε σπιτι σας κ να δειτε το παιδι σας σκοτωμενο απο βομβα εχθρου?θα το κανετε αυτο για μια σκατοπαραβιαση δηλαδη?ελεος!!!

ΥΓ: ρε παιδια,εσεις που λετε για καταρριψεις κλπ,θελω απλα μια γνωμη...

πιστευετε ή οχι οτι κανουν τα ελληνικα αεροσκαφη αντιστοιχες παραβιασεις?[/quote']

ΝΑΙ Φυσικα και εμεις κανουμε αλλα εχει χασει την ζωη του ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ απο αυτην?? δεν νομιζω μονο δικοι μας εχουν ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ >> βλεπε ιμια ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ 3 ΝΕΚΡΟΙ χτες αλλος 1 ΝΕΚΡΟΣ (μακαρι το παλικαρι να τον βρουν ζωντανο)

και τι κανουμε... λεμε και ευχαριστω

ΟΧΙ δεν θα παρω εγω και ειλικρινα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ καλυτερα να εμενα ΕΓΓΛΕΖΑΚΙ (και υποψιν γεννηθηκα στο MANCHESTER UK το 1972 και το `1974 ηρθα ελλαδα) κατοπιν οταν εγινα 18 χρονων ΑΡΝΗΘΗΚΑ να εχω ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ και ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ δεχτηκα να ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ και μαλιστα ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ (15 μηνες στην ΡΟΔΟ στα ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ως ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...