Fan Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά υπάρχει κανένας που διαβάζει Dragonlance ή Forgotten Realms?
marios1957 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Από τότε που φτάσανε μισό μεροκάματο το βιβλίο,σταμάτησα να αγοράζω.Και έδινα πολλάάάάά λεφτά κάποτε. Για μένα,αυτοί χάσανε.Το χαρτί σαν χαρτί έχει ένα "α" ποσόν,τα δικαιώματα κάποιο "β" και η υπόλοιπη προστιθέμενη αξία εξακοντίζει το κόστος σε δυσβάστακτα για την τσέπη μας επίπεδα...
Harkon Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 παίζω και διαβάζω (όποτε έχω χρόνο) ανεληπώς από το 1994. απ τις αγαπημένες μου νουβέλες το "Escape from undermountain" έχω παραλήψει τις κλασικές όμως , "Time of Troubles","war of the spider queen", "War of the Lance"
Fan Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 παίζω και διαβάζω (όποτε έχω χρόνο) ανεληπώς από το 1994.έχω παραλήψει τις κλασικές όμως ' date=' "Time of Troubles","war of the spider queen", "War of the Lance"[/quote'] Tι έκανες;;;;;;;;;;;;;; Είναι σαν να ακούς μέταλ και να παραληπεις να ακούς To Master of Puppets και το Fear Of The Dark. Αμέσως στο βιβλιοπωλείο
paintbox Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 τι λέτε για... άλλα φαίντεζυ, ισως και μερικές φορές ανορθόδοξα fantasy, ή όχι ακριβώς fantasy, οπως John Crowley - Little, Big (fantasy στην συγχρονη εποχή...?) Michael Bulgakov - Master & Margarita (ομοίως με τα παραπάνω) Tom Robbins - Jitterbug Perfume / Skinny Legs and all (τα γνωστά "Αρωμα του ονείρου & Ο Χορός των επτά πέπλων) (ομοίως, ιστορίες στον δικό μας κόσμο με πολλά εμπλεκόμενα φανταστικά στοιχεία) (τα παραπάνω τρία είναι φοβερά λυρικά και ρομαντικά...) Ursula Le Guin - βιβλία για το Earthsea (οκ, ορθόδοξο, με wizards, magick κλπ. αλλά και με μια πολύ δεμένη κοσμοθεωρία και φιλοσοφία για την ζωή - καλό και κακό συνυπάρχουν, μάλλον, δεν υπάρχουν σαν έννοιες - υπάρχει μόνο ένα "κάτι" που αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το κοιτάς, και πόσο ελέγχεις τον εαυτό σου) Virconium (γμτ δεν θυμάμαι ποιος το εχει γράψει, και μετανιώνω που δεν το πήρα τότε που το έβρισκα) Terry Pratchett... χαχα χμμμ.. να πω.. όλα τα βιβλία του; δεν μπορώ να πω πως με γεμίζουν σοφία, αλλά είναι πολύ witty ) και αστεία, σε κάνουν να χαίρεσαι την ζωή, για κάποιο λόγο παρόλο που μπορεί να επαναλαμβάνονται κλπ (δεν το εχω δει αυτό μεχρι στιγμής, αλλά με τοσα βιβλία που εχει γράψει, δεν θα επαναλαμβάνεται κάπου;
Fan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι κακώς θεωρείτε ο Terry Pratchett ένας από τους καλύτερους νεώτερους συγγραφείς. Απλώς είναι πολυδιαφημισμένος. Ξέρω αρκετούς φίλους μου που τον διαβάζουν (ειδικά στις Η.Π.Α. έχει φανατικους αναγνώστες) αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Χρησιμοποιεί αρκετά δύσκολες αγγλικές λέξεις και εκφράσεις που από κάποιο σημείο και μετά σε κάνουν να χάσεις το νόημα. Εάν θέλεις να ξεφύγεις λίγο από fantasy και να πας σε κάτι διαφορετικό τότε ο κορυφαίος είναι ο Paulo Coelho. O πιο πολυδιαφημισμός συγγραφέας της Ευρώπης μπορώ να πώ.
isim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εδω και καιρο θελω να αγορασω και να διαβασω το τελευταιο βιβλιο τις τριλογιας war of souls αλλα λογω περιορισμενου χρονου δεν το εχω καταφερει ακομα. Raymond E. Feist διαβαζει κανεις; τον βρισκω πολυ ωραιο σαν συγγραφεα
DhZou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εγώ τώρα τελευταία άρχισα να διαβάζω νουβέλες του F.R. και αυτή τη στιγμή διαβάζω το Dark Elf Trilogy. Αλλά γενικά έχουν περάσει απ' τα χέρια μου πολλά και διαφορετικά fantasy, ενδεικτικα: Moorcock, Turtledove, Tolkien, Prachett, Pullman κλπ
kx5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Raistlin rulez! Πάντως ο μάριος έχει δικιό. Το έχουν παρακάνει με τις τιμές των βιβλίων.
nemlah Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Λεπον τελείωσα σαν ebook στο pda το war of the lance και τώρα διαβάζω την twins series.. Raistlin rulez indeed και ο caramon μου έχει γίνει καρααντιπαθητικός.. Dragonlance γενικότερα είναι τεράστια σειρά και δεν ξέρω αν βρώ το κουραγιο να την διαβάσω όλη... άλλα recomendations? Εγώ προσωπικά προτείνω την Dark jewel Trilogy από bishop, Sword of truth series αν και γίνεται κουραστικό μετα από το 4(?) βιβλίο. Για το θέμα του κόστους στο irc βρισκεις όλα τα fantasy books (εννοείται στα αγγλικά) και με ένα φτηνό PDA απο το ebay κάνεις τρελλή δουλειά ...Στον στρατό (ΚΕΠΙΚ) διάβασα έτσι 18 βιβλία και από τότε ειμαι Fanatic!!
kx5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Gia to thema tou kostous sto irc briskeis ta panta apo fantasy Εμ... γκουχ γκουχ... στα Ελληνικά?
nemlah Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Διαβάζει κανείς fantasy books στα ελληνικά??
kx5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Διαβάζει κανείς fantasy books στα ελληνικά?? Ναι :roll: :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.