homer a1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Κατ΄ αρχήν χαίρεται, Πρώτο μου post. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να προσθέσω αρχεία σε ένα ήδη γραμμένο data DVD στο οποίο δεν έχω κάνει finalised κατά την πρώτη εγγραφή. Χρησιμοποιώ το Nero (7.0.5.4) Αντιμετωπίζω την εξής περίεργη συμπεριφορά: Την πρώτη φορά που γράφω σε άδειο DVD, μπορώ να διαβάσω τα δισκάκια τόσο στο DVD writer (NEC 3500AG) όσο και στο άλλο DVD ROM που έχω (ACER). Αν προσθέσω επιπλέον αρχεία αυτά εμφανίζονται μόνο στο writer και όχι στο DVD ROM . Το αντίθετο συμβαίνει με τα αρχεία της πρώτης εγγραφής – άφαντα στο writer ενώ εμφανίζονται κανονικά στο DVD ROM . Θα ήθελα να μπορώ όχι μόνο να βλέπω όλα τα αρχεία κατά την ανάγνωση και στους 2 οδηγούς αλλά να βλέπω τους φακέλους της πρώτης εγγραφής ώστε να μπορώ να προσθέτω αρχεία κατά την δεύτερη. Τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ
homer a1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Να προσθέσω ότι γράφω και (ξαναγράφω ) CDs τα οποία διαβάζονται και στους 2 οδηγούς χωρίς πρόβλημα.
Dark-Shadow Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 file mou gia to proto pou thes gia na mporei na valeis ke alla arxeia i fakelous tha prepei na exeis kaeni multisession an ne tote mporei na valeis!!!
homer a1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν φαίνεται ότι είναι τόσο απλό. Φυσικά και έχω επιλέξει multisession. Έκαψα μερικά δισκάκια πειραματιζόμενος και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 1. TDK –R x8 γράφει, ξαναγράφει και παίζει κανονικά και στους 2 οδηγούς 2. TDK +R x8, Imation +R x8, Verbatim +R x16, γράφουν και ξαναγράφουν αλλά διαβάζονται κανονικά μόνο από το DVD writer. Το DVD rom διαβάζει μόνο το αρχική εγγραφή. Μια πιθανή εξήγηση μπορεί να είναι οτι το DVD rom όντας παλαιότερης τεχνολογίας δεν διαβάζει τα multisession από +R αλλά μόνο από –R. Είναι λογικό κάτι τέτοιο; Οπότε μένει να εξηγηθεί κάτι άλλο. Όταν εισάγω το ήδη γραμμένο δισκάκι στο Nero τα ήδη υπάρχοντα αρχεία εμφανίζονται μόνο αν χρησιμοποιήσω το Nero express και τότε τα αποτελέσματα είναι αυτά που αναφέρω στη προηγούμενη παράγραφο. Αν όμως χρησιμοποιήσω το Nero burning ROM δεν φαίνονται τα αρχικά αρχεία και όταν πραγματοποιήσω την εγγραφή έχοντας τσεκαρισμένη την επιλογή continue multisession disk εμφανίζονται τα προβλήματα που αναφέρω στο πρώτο post. Από όσο θυμάμαι παλαιότερες εκδόσεις του Nero burning ROM που χρησιμοποιούσα στην προ DVD εποχή εμφάνιζαν κανονικά τα προϋπάρχοντα αρχεία. Παρακαλώ την βοήθειά σας. Έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό και πολυέξοδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.