Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικη λυση προγράμματος AviSud

ptsak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοντεύει να μου στρίψει....Τα κάνω όλα όπως λένε οι οδηγίες.Μου βγάζει μύνημα οτί η δημιουργία τελείωσε.Από κεί και μετά δεν καταλaβαίνω που αποθηκεύει το αρχείο που παράγει και πως το καις σε cd.....Ψάχνω να βρω το αρχείο που έχει φτιάξει αλλά πουθενά..Στο dos μου βγάζει αυτό το μύνημα.

C:\Documents and Settings\giorgos\Τα έγγραφά μου\Downloads\Torrents\Completed\Ha

rd.Candy[2005]DvDrip[Eng]-aXXo>G:

G:\>cd "G:\Downloads\programs\subtitlesss\tmp"

G:\Downloads\programs\subtitlesss\tmp>bmptoxsub.exe linkerfile0.txt aXsub0.xsub

Timecode file: linkerfile0.txt

Subtitle file: aXsub0.xsub

Bitmap file path:

PAL Mode: 2

SRT2SUP Mode: 0

REPOS Mode: 0

G:\Downloads\programs\subtitlesss\tmp>divxmux.exe -v () "C:\Documents and Settin

gs\giorgos\╘ά ▌ήή±ά÷▄ ΉΎΫ\Downloads\Torrents\Completed\Hard.Candy[2005]DvDrip[En

g]-aXXo\Hard.Candy[2006]DvDrip[Eng]-aXXo.avi" -a #1 () "C:\Documents and Setting

s\giorgos\╘ά ▌ήή±ά÷▄ ΉΎΫ\Downloads\Torrents\Completed\Hard.Candy[2005]DvDrip[Eng

]-aXXo\Hard.Candy[2006]DvDrip[Eng]-aXXo.avi" -s (Subtitle - en;02) aXsub0.xsub -

o "C:\Documents and Settings\giorgos\╘ά ▌ήή±ά÷▄ ΉΎΫ\Downloads\Torrents\Completed

\Hard.Candy[2005]DvDrip[Eng]-aXXo\Hard.Candy[2006]DvDrip[Eng]-aXXo.divx"

Failed to open file: C

ERROR: DIVXMUX_OPEN_FAILURE File: C:\Documents and Settings\giorgos\

G:\Downloads\programs\subtitlesss\tmp>pause

Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . .

Τι κάνω λάθος;;;;

Δημοσ.

@illmostro, μετακίνησε το avi αρχείο από το φάκελο που είναι σε κάτι πιο απλό και χωρίς ελληνικά, π.χ. από

C:\Documents and Settings\giorgos\Τα έγγραφά μου\Downloads\Torrents\Completed\Hard.Candy[2005]DvDrip[Eng]-aXXo

σε c:\MyMovies

Το αρχείο divx αποθηκεύεται στον ίδιο φάκελο με το avi αρχείο και με το ίδιο όνομα. Το καις σαν data.

@Γιάννης Platano, ιδιαίτερος οδηγός δεν υπάρχει.

Κάνεις extract το zip αρχείο σε κάποιο φάκελο και τρέχεις το exe.

Αν δεν έχεις τα DivXMux.exe και bmtoxsub.exe, κατεβάζεις αυτό

http://userxp.tripod.com/divxmux_bmptoxsub.zip

και κάνεις extract τα αρχεία στον ίδιο φάκελο.

Open το <a name>.avi αρχείο. Αν υπάρχουν <a name>*.srt αρχεία στον ίδιο φάκελο θα φορτωθούν αυτόματα. Στο παράθυρο Options μπορείς να δώσεις και κάποιον άλλο φάκελο όπου θα ψάχνει για τα srt αρχεία. Αλλιώς ανοίγεις τα srt manually.

Καθορίζεις τις ρυθμίσεις για κάθε srt αρχείο μία φορά (γραμματοσειρά, χρώμα, περίγραμμα, σκιά, γλώσσα, θέση) και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

@Γιάννης Platano, ιδιαίτερος οδηγός δεν υπάρχει.

Κάνεις extract το zip αρχείο σε κάποιο φάκελο και τρέχεις το exe.

Αν δεν έχεις τα DivXMux.exe και bmtoxsub.exe, κατεβάζεις αυτό

http://userxp.tripod.com/divxmux_bmptoxsub.zip

και κάνεις extract τα αρχεία στον ίδιο φάκελο.

Open το <a name>.avi αρχείο. Αν υπάρχουν <a name>*.srt αρχεία στον ίδιο φάκελο θα φορτωθούν αυτόματα. Στο παράθυρο Options μπορείς να δώσεις και κάποιον άλλο φάκελο όπου θα ψάχνει για τα srt αρχεία. Αλλιώς ανοίγεις τα srt manually.

Καθορίζεις τις ρυθμίσεις για κάθε srt αρχείο μία φορά (γραμματοσειρά, χρώμα, περίγραμμα, σκιά, γλώσσα, θέση) και είσαι έτοιμος.

Σε ευχαριστω.:-D

Δημοσ.
@illmostro, μετακίνησε το avi αρχείο από το φάκελο που είναι σε κάτι πιο απλό και χωρίς ελληνικά, π.χ. από

C:\Documents and Settings\giorgos\Τα έγγραφά μου\Downloads\Torrents\Completed\Hard.Candy[2005]DvDrip[Eng]-aXXo

σε c:\MyMovies

Το αρχείο divx αποθηκεύεται στον ίδιο φάκελο με το avi αρχείο και με το ίδιο όνομα. Το καις σαν data.

Φίλε ευχαριστώ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

εκανα μια δοκιμη και μου φτιαχνει το divx αρχειο αλλα υποτιτλους δε δειχνει (στο pc)

ακυρο

εβαλα το καινουριο divx και τους δειχνει

στον media player classic δεν τους δειχνει ομως

γινεται να μην κανει αρχειο divx αλλα avi?

• 5 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...