Προς το περιεχόμενο

1 προβλημα οθονης+πιθανο 2ο

Nantia(R)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 1 προβλημα στανταρ της οθονης... Λοιπον το μοντελακι ειναι Sony Trinitron HMD-A200 με generic usb hub ( dunno αν βοηθανε οι πληροφοριες αυτες ) οταν εχω λευκο ή ανοιχτοχρωμο background βλεπω 1 γραμμη σχεδον 3 δαχτυλα παχους απ τη 1 ακρη ως την αλλη, η οποια τρεμοπαιζει κ ειναι διαφανη.. Εχω κανει degauss, εχω αλλαξει το refresh rate, την εχω ανοιγοκλεισει αλλα τπτις....

* Η οθονη ειναι CRT :D ξεχασα να το πω!

Ενα αλλο προβλημα, το οποιο δε ξερω αν οφειλεται στην οθονη, αλλα ευελπιστω να μου πειτε. Πριν 1 βδομαδα εβαλα 1 ραμ στο pc μου.. Ξεσυνδεσα τα παντα, την εβαλα, συνεδεσα την οθονη, βλεπω οτι μου την αναγνωρισε ολα οκ λεω κ ξεκιναω να συνδεω τα υπολοιπα.. Οταν ξανανοιξα το pc, εβλεπα τα παντα σκουρα σε αποχρωσεις μπλε περιπου. Ξανασυνεδεσα την οθονη ΤΠΤ, Εβγαλα κ Ξαναβαλα την vga μου ΤΠΤ, Εκανα update drivers της καρτας ΤΠΤ...

* Η καρτα ειναι: GeForce4 Ti 4200 with 8xagp

Τι εχω γιατροι μου? :P

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Δεν νομιζω να λες τις 2 γραμμες που εχουν οι trinitron οθόνες ? Βασικα 3 δάχτυλα ειναι πολλά γιαυτο οπότε... η οθονη που έχει το πρόβλημα ειναι πάνω στην geforce4 ti4200 ?

Δημοσ.
Δεν νομιζω να λες τις 2 γραμμες που εχουν οι trinitron οθόνες ?

Οχι!!!! Αλλα κ παλι, δε θα ηταν τοσο μεγαλες κ δε θα τρεμοπαιζαν περιπου πανω απ το κεντρο της οθονης!!!!

Yeap, η οθονη που εχει το προβλημα ειναι πανω στην GeForce.. Πρωτα εκανε την εμφανιση της η γραμμη... κ μετα απο κανα 3 μηνο περιπου που εβαλα πανω τη ραμ, εγινε αυτο. Απλως δε ξερω τι να κανω για το 2ο κι αν το 1ο της οθονης φτιαχνεται ή πρεπει να παρω καινουργια

Δημοσ.

ειναι το παλιο πισι μου κ δυστυχως δεν εχουμε vga καρτουλα... Θα το κοιταξω αυτο που λες, αν ειναι αγοραζω αλλη εξ' αλλου ειναι φτηνες. απλως σπαω το κεφαλι μου να δω απο τι εγινε :(

Ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...