Nantia(R) Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εχω 1 προβλημα στανταρ της οθονης... Λοιπον το μοντελακι ειναι Sony Trinitron HMD-A200 με generic usb hub ( dunno αν βοηθανε οι πληροφοριες αυτες ) οταν εχω λευκο ή ανοιχτοχρωμο background βλεπω 1 γραμμη σχεδον 3 δαχτυλα παχους απ τη 1 ακρη ως την αλλη, η οποια τρεμοπαιζει κ ειναι διαφανη.. Εχω κανει degauss, εχω αλλαξει το refresh rate, την εχω ανοιγοκλεισει αλλα τπτις.... * Η οθονη ειναι CRT ξεχασα να το πω! Ενα αλλο προβλημα, το οποιο δε ξερω αν οφειλεται στην οθονη, αλλα ευελπιστω να μου πειτε. Πριν 1 βδομαδα εβαλα 1 ραμ στο pc μου.. Ξεσυνδεσα τα παντα, την εβαλα, συνεδεσα την οθονη, βλεπω οτι μου την αναγνωρισε ολα οκ λεω κ ξεκιναω να συνδεω τα υπολοιπα.. Οταν ξανανοιξα το pc, εβλεπα τα παντα σκουρα σε αποχρωσεις μπλε περιπου. Ξανασυνεδεσα την οθονη ΤΠΤ, Εβγαλα κ Ξαναβαλα την vga μου ΤΠΤ, Εκανα update drivers της καρτας ΤΠΤ... * Η καρτα ειναι: GeForce4 Ti 4200 with 8xagp Τι εχω γιατροι μου? Ευχαριστω εκ των προτερων
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δεν νομιζω να λες τις 2 γραμμες που εχουν οι trinitron οθόνες ? Βασικα 3 δάχτυλα ειναι πολλά γιαυτο οπότε... η οθονη που έχει το πρόβλημα ειναι πάνω στην geforce4 ti4200 ?
Nantia(R) Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δεν νομιζω να λες τις 2 γραμμες που εχουν οι trinitron οθόνες ? Οχι!!!! Αλλα κ παλι, δε θα ηταν τοσο μεγαλες κ δε θα τρεμοπαιζαν περιπου πανω απ το κεντρο της οθονης!!!! Yeap, η οθονη που εχει το προβλημα ειναι πανω στην GeForce.. Πρωτα εκανε την εμφανιση της η γραμμη... κ μετα απο κανα 3 μηνο περιπου που εβαλα πανω τη ραμ, εγινε αυτο. Απλως δε ξερω τι να κανω για το 2ο κι αν το 1ο της οθονης φτιαχνεται ή πρεπει να παρω καινουργια
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μπορεις να δοκιμάσεις μια άλλη κάρτα απο κάποιον φίλο σου ?
Nantia(R) Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 ειναι το παλιο πισι μου κ δυστυχως δεν εχουμε vga καρτουλα... Θα το κοιταξω αυτο που λες, αν ειναι αγοραζω αλλη εξ' αλλου ειναι φτηνες. απλως σπαω το κεφαλι μου να δω απο τι εγινε Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.