archit3ct Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Fedora Core 5 και Sagem fast 800 ..sorry μου κόπηκε ο τίτλος γεια σας πρόσφατα έβαλα τα FC5. έχω το ηλίθιο μόντεμ το Sagem fast 800 που είναι μέσα στο πακέτο της Οτενετ (usb ) έχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει στα fedrora ? Παλιά είχα Suse 9.1 kai Mandrake 10 και με λίγη προσπάθεια το δουλέψαμε. Τώρα δεν αντέχω άλλες προσπάθειες. ΒΟΗΘΕΙΑ μη μου πείτε για ethernet router το ξέρω μαλακία μου. αλλά αυτό έχουμε... διάβασα κάτι threads για fc2 kai fc3 αλλά τίποτα. άσε που μου είχε και πρόβλημα το add/remove software στα fc5.. δεν μπορούσε να υπολογίσει τα packages που είχα. thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Κοίτα, εγώ είχα την FC3 για πάνω από χρόνο και όλα πήγαιναν ΟΚ (τέλος πάντων...). Έβαλα την FC5 και δεν μπορεί να αναγνωρίσει δίκτυο (δεν δουλεύει το ping και τίποτε άλλο) αλλά η eth0 στο ifconfig eth0 δίνει κανονικά αποτελέσματα... Αν κάνω reboot τότε την απενεργοποιεί από conflict στο irq19 (8139too module). Από ότι θα δείς και στο fedoraforum.org γενικά εμφανίζει πολλά προβλήματα (ιδιαίτερα με δίκτυα). Κάνε μιά προσπάθεια αναβαθμίζοντας kernel στο 2.6.15 ή κάπου εκεί. A... και καλώς ήρθες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 archit3ct καλώς ήρθες. (αρχιτέκτονας?) μετά απο απελπισμένες και ανεπιτυχείς προσπάθειες στο ubuntu 5.10 μπαίνω στο internet με mandrake 2006 (οχι και οτι καλλιτερο) το οποίο το αναγνωρίζει αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Ελπίζω αυτό να το έχεις τσεκάρει,έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archit3ct Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Ελπίζω αυτό να το έχεις τσεκάρει,έτσι ? αυτό είναι πανάρχαιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 αυτό είναι πανάρχαιο.. Και ? Έχεις δοκιμάσει να βάλεις τους επίσημους drivers,ακολουθώντας τις οδηγίες ? Αν ναι,που κολλάς,ποιο είναι το πρόβλημα σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archit3ct Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 μπαίνω στο internet με mandrake 2006 (οχι και οτι καλλιτερο) το οποίο το αναγνωρίζει αυτόματα. ναι το διάβασα από πολλούς αυτό. αλλά δεν θα αλλάζω κάθε μέρα os για το κωλομόντεμ ! ευχαριστώ για την υποδοχή. διαβάζω καιρό τα forum, μετά από χρόνια είπα να γίνω μέλος, και μετά από καιρό είπα να κάνω κανένα post άντε και μακάρι να βρούμε λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 tora mphka me to livecd ths mandriva paneykola ναι το διάβασα από πολλούς αυτό. αλλά δεν θα αλλάζω κάθε μέρα os για το κωλομόντεμ ! symfono alla kai h syndesh anagkaia. allaxe kolomodem !! kouragio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.